Мнениеот Roger_Federer » 12 авг 2011 13:06
Браво,има фенове на Sheffield явно.В тази дивизия играят някои сериозни отбори и борбата за промоция и влизане в npower Championship ще е доста завързана.От тимовете,които се подвизават в Лига 1 много са ми симпатични Nots County и съм за тях тук,надявам се да още догодина да играят във втория ешелон на английския футбол,за тях това ще е голям успех и същевременно закономерност,защото мястото им е дори във Висшата лига,но това може да се случи след най рано 3 или 4 години при добри добри обстоятелства.Целта пред тима е влизане във второто ниво и няма да им е много трудно,ако продължават в този дух,победата с 3:0 над Carlisle на старта беше показателна.В тима личат имената на Mike Edwards,защитник със солидна визитка,играл дълго време в Hull,опитен играч,Krystian Pearce,млад талант,бивш английски младежки национал,ветеранът Lee Hughes,един от любимите ми нападатели,продължаващ да бележи дори на 35 години,Stephen Hunt,обиколил отбори като Colchester и Southampton,стабилен защитник,изобщо в клуба има достатъчно класни играчи за ниво втора дивизия и рано или късно ще се завърнат там.Треньорът Мартин Алам също е доказано име на Албиона.
Иначе сред фаворитите за завръщане в Чемпиъншип според мен са и Charlton,Sheffield Utd, Sheffield Wednesday,Preston,Scunthorpe.Вчера Уензди отстраниха Blackpool с дузпи,не го очаквах това.Не съм запознат с тях,но май имат сериозни амбиции за новия сезон.