Пламъците не са локални, а вече глобални...Северна Африка "гори" , от известно време, Норвегия бе "изнасилена' от свой...Великата Химерика е пред фалит....Гърция също...в Израел стотици хиляди млади излезнаха на простест не в кой да е ден, а в свещената за тях събота ..сега и символа на една от най-"мръсните" нации в глобален мащаб нации - Лондон, е в пламъци....
новият световен ред е близо, старите системи си отиват лека-полека....и това не е изненада, защото е предсказано отдавна...Лошото е ,че ще окажат мощна съпротива..(вижте какво прави Башар ал Асад в Сирия..за него е твърде неприемливо да опетни името и фамилията на стария сирийски вожд - баща си Хафез ал Асад ..и в себичната си лудост прибягва до чудовищни мерки на отачаянието като това да стреля с танкове по народа на собствената си Държава)
Светът няма да свърши декември 2012-та, разбира се ,че не ...Но стария свят, капиталистическия, основан на принципа на социалното неравенство и експлоатацията на 95 % от човечествотто, за сметка на кефа на останалите 5%, е към своя ЛОГИЧЕН КРАЙ, защото е нещо карайно неестествено (като 5-дневната работна седмица примерно, компенсирана САМО с 2 почивни дни)....
Аз съм безкрайно доволен от този факт и от тези глобални "пожари" ..Дай боже и в България скоро хората да започнат да осъзнават сериозността на изпитанията на времето, въпреки,че това което прави ББ и част от екипа му (потарям , ЧАСТ от екипа му) , е по-скоро крачка в правилната посока (ако бяхме още под "управлението" на Станишев-Доган-Царчок, България сега щеше да ев много, много тежка кома и на изкуствено дишане)
предстоят ни още много самоубийства на висши банкови мениджъри, управители и изперкали от "кризите" хора, изгубили най-ценното в себе си ..духът и човешкото !
Лондон е в пламъци !!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лондон е в пламъци !!!
"Който се прави на приятел на всички, не е приятел на никой !"
- metodito
- Контакти:
ReZo написа:Пламъците не са локални, а вече глобални...Северна Африка "гори" , от известно време, Норвегия бе "изнасилена' от свой...Великата Химерика е пред фалит....Гърция също...в Израел стотици хиляди млади излезнаха на простест не в кой да е ден, а в свещената за тях събота ..сега и символа на една от най-"мръсните" нации в глобален мащаб нации - Лондон, е в пламъци....
Много добро мнение. И според мен - 2012 е гранична не за планетата, а за световният ред.
Иначе, физиески апокалипсис... докато натисна "Изпрати" и може да я няма Земята...
Когато, тогава.
Последна промяна от metodito на 09 авг 2011 14:39, променено общо 1 път.
и там и навсякъде или трябва да си твърд с чернилките или ти се качват на главата няма средно положение
-
- Контакти:
Тъй е,като пуснеш армии от негри в държавата си.Франция имат същите проблеми с мароканци,тунизийци,алжирци и останалите им бивши арабески колонии.Сега искам да говорят за демокрация и права на човека,ама да го кажат на собствениците на магазините на които маймуните им потрошиха труда на живота 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- Club de Blanco
- Контакти:
boys85 написа:Хубаво да се оправдаваш само с черни, цигани, пакита и въобще с имигранти, но има и много местни отрепки участващи в сблъсъците.
Много ми напомнят за тези в Париж неотдавна.
Така е! Уличните банди в Белфаст и Дъблин са основен двигател на безредиците,при които почти всяка година загиват десетки невинни хора! В Глазгоу футболните хулигани в началото на 90-те,предизвикаха едни от най-тежките сблъсъци във футбола(подобни на тези в Аржентина,Хондурас и Чили през 70-те и 80-те),в които загинаха няколко полицаи и още десетки хора!
В Бристол бандата "Slacks" е една от най-разрастващите се ,членовете и извършват серия от криминални дейности,основно трафик на наркотици и проституция!
Последна промяна от Club de Blanco на 09 авг 2011 14:45, променено общо 1 път.
В Лондон положението много ми прилича на това в Париж преди няколко години. Тогава Саркози ступа подстрекателите и те набързо се усмириха. Сега ще трябва да излезе английският вариант на Сарко, че иначе няма оправия.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
В такива ситуации се виждат и слабите страни на западните общества и че там не всички живеят в розови краски. В момента, използвайки като предтекст убийството на даден човек, най-нисшата класа, която едвам свързва двата края, е на улицата и яростно граби скъпа техика и дрехи. Неща, които не може да си позволи по законен начин.
Интересно е наистина бездействието на местната полиция. Аз съм сигурен, че по видео наблюдения доста голяма част от "въстаналите" ще бъдат разпознати и съдени. Но, ако бяха съвсем малко по-твърди в действията си, тези бунтове щяха да бъдат пресечени още на втория ден.
Между другото, ситуацията доста напомня на бунтовете в Париж преди известно време. Там също имаше доста палежи и грабежи. Подобно ситуация имаше наскоро и в Атина.
Интересно е наистина бездействието на местната полиция. Аз съм сигурен, че по видео наблюдения доста голяма част от "въстаналите" ще бъдат разпознати и съдени. Но, ако бяха съвсем малко по-твърди в действията си, тези бунтове щяха да бъдат пресечени още на втория ден.
Между другото, ситуацията доста напомня на бунтовете в Париж преди известно време. Там също имаше доста палежи и грабежи. Подобно ситуация имаше наскоро и в Атина.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
това е добре за имигратиоте от източна европа все повече работодатели претпочитат бг гражданин пред пакистанска маимуна родена в англия и имаща англиска лична карта все повече англичани и французи разбраха че по добре БЪЛГАРИН отколкото чернйо 

в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
в бг няма как да стане такъв варят тука гвардеиците ще ги счупят от бой на мангалите и се стреля на месо а тея там ги жалят пазят им правата
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
-
къде е сега ония норвежец дето много обичаше араби и друга измет... щеше много бързо да оправи положението 

Non Mollare Mai ! Merda AS !