Дарения за школата на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Дарения за школата на ЦСКА

Мнениеот delqnski47 » 03 авг 2011 22:02

dodo7271 написа:До там ли я докарахте? Я да сметнем. Нали сте 2 милиона? Всеки като отдели по 20 лева на година, какво се получава? 40 милиона. С тези пари ще направите школа за чудо и приказ. Само че няма да го направите :) :) :)

Ми от де да знаем колко сме....
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

5kov,5rov
Контакти:

Мнениеот 5kov,5rov » 04 авг 2011 01:13

жълт ламтурник написа:
5kov,5rov написа:
жълт ламтурник написа:Докога след всяка глупост, която кажат, ще правят по-голяма, а след това ще се опитват с нова да замазват очите на наивниците 8-)

Забелязвам, че имаш уклон към административната част на футбола, което всъщност не е футбол. Всъщност за какво се пънеш въобще?

Нещо общо с поредната тъпотия, която е плъзнала в медиите и, на която ще се вържат сигурно някои фенове, ли има твоето питане?

[offtopic]Че е поредната медийна тъпотия е ясно. Че въпроса ми е offtopic също е ясно. Това, което не ми е ясно, е защо коментираш само административната част на футбола, т.е. всичко, което няма почти нищо общо с футбола?[/offtopic]

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 04 авг 2011 17:42

И какво лошо има ТИТАН да поискат помощ от феновете на отбора? Нали точно вие господа левскари твърдите, че Герена сте го строили феновете и сте събирали пари по тото пунктовете(което е доста съмнително). На мен тази идея ми харесва. Може би трябва дори да се разшири тази инициатива и даренията да не са само по банков път, а да може и когато отидеш на мач да дадеш.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 04 авг 2011 17:52

stannn написа:И какво лошо има ТИТАН да поискат помощ от феновете на отбора? Нали точно вие господа левскари твърдите, че Герена сте го строили феновете и сте събирали пари по тото пунктовете(което е доста съмнително). На мен тази идея ми харесва. Може би трябва дори да се разшири тази инициатива и даренията да не са само по банков път, а да може и когато отидеш на мач да дадеш.

В идеята няма нищо лошо, въпросът е как ще става отчетността на парите. Кой и как гарантира, че всички пари ще отидат по предназначение? На мен честна дума не ми стига. Не, че съм приготвил да дам милиони де... :)
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 04 авг 2011 17:55

vaskonti написа:В идеята няма нищо лошо, въпросът е как ще става отчетността на парите. Кой и как гарантира, че всички пари ще отидат по предназначение? На мен честна дума не ми стига. Не, че съм приготвил да дам милиони де... :)

За това никой не дава гаранция. Но в крайна сметка можем да се надяваме парите да отидат за развитието на клуба, а не за нещо друго.

Потребителски аватар
ozzmozisa
Контакти:

Мнениеот ozzmozisa » 04 авг 2011 17:56

номер на банкова сметка не е ли гаранция за коректност. :roll:все пак да опитаме.;двайс лева се изяждат,двайс лева се изпиват-само спомена остава;-т.колев.
Последна промяна от ozzmozisa на 04 авг 2011 18:02, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 04 авг 2011 17:59

ozzmozisa написа:номер на банкова сметка не е ли гаранция за коректност. :roll:

Номера на сметката няма да ти каже къде са парите които си дал. И въпреки всички неясноти за мен това е добра инициатива и се надявам повече хора да се включат за да помогнем с каквото можем на отбора.

Върни се в “ЦСКА”