Дотук добре...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Muscarin

Re: Дотук добре...

Мнениеот Muscarin » 20 юли 2011 14:07

Reckless написа:.... Колкото до публика, ми е все тая кой отбор колко фенове има. Никога публиката не ми е правила впечатление, ама никога ! Ако ще за Литекс, да сме 10 фена, ама отбора да върви напред, радостта ми няма да е по-малка.

Ти сериозно ли?

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 20 юли 2011 14:13

noi написа:
hristo1306 написа: Аз пък желая на "Литекс" не само да влязат в ШЛ, но и да излязат от там !

Не говориш сериозно, нали?

ЗАЩО ????

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 20 юли 2011 14:18

жълт ламтурник написа:
flo написа:
надъхана и многобройна публика

Каквато Ловеч няма!!!Снощи се видя -стадион от 9000 човека...наполовина пълен....

Вие май (левскарчетата), като няма за какво да се хванете все за публиката на Литекс говорите!Като сте такива яки фенове, що не си пълните два пъти по-големият стадион в град, който е 30 пъти по-голям от Ловеч?

Според мен поляците не са непреодолим отбор, но всичко зависи от нагласата и мотивацията, а и от тактическата постройка, за да не се повтори нещото с БАТЭ.

Селска комплексарщина в пълната и сила... Само да те светна, че в Холандия има отбор от град два пъти по-малък от лоич, който си пълни стадион за 20 хиляди всеки домакински мач, за Хофенхайм пък въобще няма да говоря. И като цяло това с големината на градовете е най тъпият аргумент, все едно да обвиняваш Арсенал, че няма 30 пъти повече публика от Болтън, пък видиш ли Лондон е 8 милиона, а Болтън 230 хиляди (точно 30 пъти). Приемете, че Левски и ЦСКА са най-популярни в България, и сред българите в чужбина, седнете си на задниците, и стига с тези комплекси.

Reckless

Мнениеот Reckless » 20 юли 2011 14:20

Muscarin написа:
Reckless написа:.... Колкото до публика, ми е все тая кой отбор колко фенове има. Никога публиката не ми е правила впечатление, ама никога ! Ако ще за Литекс, да сме 10 фена, ама отбора да върви напред, радостта ми няма да е по-малка.

Ти сериозно ли?

Абсолютно ! Никога не мога да харесам отбор заради публиката, която има ! По принцип съм фен на футбола а не на артикулите !

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 20 юли 2011 14:21

Голям рев, голямо нещо........
Успех на всеки български отбор, а дали Висла ще ни смачка или не, това си е лично наш проблем, но пък щом ще ви донесе удоволствие Висла да ни отстрани, то нека го направи, за да не вземе някой от вас да гушне букета от злоба, животът на всеки един е по-важен от един пиклив мач.
Изображение

Reckless

Мнениеот Reckless » 20 юли 2011 14:22

седемнамалко написа:. Приемете, че Левски и ЦСКА са най-популярни в България, и сред българите в чужбина, седнете си на задниците, и стига с тези комплекси.

Сред кои българи в коя чужбина ?

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 20 юли 2011 14:23

dodo7271 написа:
hristo1306 написа:голяма завист, голяма злоба от страната шопия ! Аз пък желая на "Литекс" не само да влязат в ШЛ, но и да излязат от там ! А на всички отбори от Шопия да играят в ЛЕ най - малко до Нова година ! Стига конфронтация !!!

Ето го и този. Как после да не мразиш Литекс и феновете му. Селяндурщина пълна. Ти се опитваш да говориш за футбол, той отвръща с помия и злоба. Затова - само Висла и дано Цецо Генков им вкара по три гола в двата мача.

абе теле - Гришата май много ви е взел страха ? Аз ти желая успех до Нова година ти Гришата, та Гришата !!! За твое успокоение ще ти кажа и кой български треньор ще бъде уволнен първи - ГОНЗЬО ! Познай защо ???

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 20 юли 2011 14:29

Reckless написа:
Muscarin написа:

Ти сериозно ли?

Абсолютно ! Никога не мога да харесам отбор заради публиката, която има ! По принцип съм фен на футбола а не на артикулите !

Еми жалко....никога явно не си изпитвал тръпката да ревят 40 000 :) Друго щеше да говориш

unobg
Контакти:

Мнениеот unobg » 20 юли 2011 14:32

Смърт за говедата
POME TRNAVA!!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 20 юли 2011 14:41

Според мен Висла е нещо като Дебрецен. Гледал съм им 1-2 мача, но твърди и сигурни изводи не мога да си вадя от тях. Успех на Литекс, вече казах защо! ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Върни се в “Литекс”