Докога ще си гоним юношите и после ще ги купуваме обратно?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

IOTUR4O

Re: Докога ще си гоним юношите и после ще ги купуваме обратно?

Мнениеот IOTUR4O » 14 юли 2011 14:02

ей това подуенското малоумие е нещо уникално - Иван Иванов не бил юноша на ЦСКА - А КАКЪВ Е БРЕ УМНИЦИ ??? Футболист ставал шампион с юношеска формация на даден клуб какъв е - полуюноша или неюноша или просто някакъв там дето е играл за юношите, ама той не бил юноша, а бил пенсионер ......

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 14 юли 2011 14:03

Ако трябва да говорим за момчета които от малки са в школата то те не са много. Както и при Левски. Да не би Хичо да е ваш юноша? А Иса? И двата отбора вземат деца които играят при юношите до определено време. Няма смисъл да спорите. Ако става дума кой е обиграл дадено дете за да стигне то до професионалния футбол тогава такива от ЦСКА са:
Бахтарлиев, Пиргов, Иван Иванов, Виданов, Трифонов, Станислав Ангелов, Старокин, Божилов, Петър Димитров, Петър Златинов, Тошев, Тонев. Има и още но в момента ми се губят.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 14 юли 2011 14:04

Да. Може би футболисти, играли при юношите е редно да се броят и техни юноши. И ние имаме доста такива, които именно в Левски са станали футболисти...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 14 юли 2011 14:14

bigbonusprize-Аз никъде не отричам вашата школа и искрено си признавам , че е по-добра от нашета, но не приемам да се пиши без аргумент за нашите деца! Караджов може да всякакъв и дали ти или аз не го харесваме не е важно, но специалистите го ценят и на визитката му пише, че има около 60мача за най-успелия Български клуб и това е важното в случая.

Аз караджата не го харесвам, но и иванков не харесвах!
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 14 юли 2011 15:00

mitko8989 написа:Аз съжелявам за :

Владислав Стоянов
Георги Божилов
Орлин Старокин
Янко *********
Мишо Александров
Росен Колев
Илко Пиргов
Владислав Романов
Александър Събев
Цветомир Матев

тия хора, които си ги изброил всичките са изтървани по времето на първия или втория период на Стоичо или по времето на Йешич, когато ставахме шампиони... тогава сигурно не те е боляло толкова?! нещо напъкно нормално е един голям клуб да пусне малдите си таланти, за които няма място в първия състав, да се развиват в други клубове и когато са готови (ако имат наистина сърце за родния си отбор) да се върнат и да подсилят тима си... това, че някои от тия хора не носят червено сърце и предпочитат друг отбор пред родния си само е потвърждение, че не са заслужавали да са в ЦСКА!

Потребителски аватар
metal1111

Мнениеот metal1111 » 14 юли 2011 15:49

stannn написа:Ако трябва да говорим за момчета които от малки са в школата то те не са много. Както и при Левски. Да не би Хичо да е ваш юноша? А Иса? И двата отбора вземат деца които играят при юношите до определено време. Няма смисъл да спорите. Ако става дума кой е обиграл дадено дете за да стигне то до професионалния футбол тогава такива от ЦСКА са:
Бахтарлиев, Пиргов, Иван Иванов, Виданов, Трифонов, Станислав Ангелов, Старокин, Божилов, Петър Димитров, Петър Златинов, Тошев, Тонев. Има и още но в момента ми се губят.

за Пиргов бъркаш та тои бе на вратата на Пирин цели 3 сезона в а група за какво обиграване става въпрос
OFK PIRIN

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 14 юли 2011 16:04

stannn написа:Ако трябва да говорим за момчета които от малки са в школата то те не са много. Както и при Левски. Да не би Хичо да е ваш юноша? А Иса? И двата отбора вземат деца които играят при юношите до определено време. Няма смисъл да спорите. Ако става дума кой е обиграл дадено дете за да стигне то до професионалния футбол тогава такива от ЦСКА са:

Станислав Ангелов мога да ти кажа, че е юноша на Левски Раковски, Божилов на Септември, Иван Иванов, Мартин Тошев и Пиргов са юноши на Пирин, Пепи Димитров е юноша на Левски, а Бахтарлиев - на Беласица. За Тонев, Трифонов и Виданов съм съгласен, ама виж от 13 бройката я свалихме на 3, а?
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 14 юли 2011 16:08

Няма значение, колко юноши има сега в отбора, а да не ги губим, както преди време. Като ни взеха лиценза и титулярите на Стайчо бяха продадени, с какви играчи игра Пената? В защита Ив.Иванов-няколко пъти шампион с възрастовата си група, дефанзивен халф-Чипев също израстнал на Армията, по дясното крило Сашко Тонев, а в нападение Мартин Тошев. Отделно от тях, като резерва влизаше и Янко Сандански. Малко ли са според вас! Отделно сега съм още по-доволен, че в ЦСКА дойдоха и най-талантливите момчета на България. Плюс Томи Костадинов и Дечев след две години можем да имаме чисто български титулярен състав и то готов да мачка навсякъде. Е, къде са сините младоци в момента? Освен Ники Михайлов и донякъде Огнянов, който дори не е титуляр всички останали са в отбори дето никой не им знае името. Отделно и странната политика на Левски да раздава юношите си при разни съмнителни сделки. Говорил съм с левскари и всички смятаха, че не трябва Горанов да се харизва на Берое, защото има по-добри качества от Христов. Сега и за Старокин ще дадът на Херо някой талант, а след година ще искат да си го вземан, но вече ще е с пари.

Потребителски аватар
Lord_Dexter
Контакти:

Мнениеот Lord_Dexter » 14 юли 2011 16:27

Синьото племе се намеси :) :) По темата: Не сме единствени, това е проблем на футбола по целия свят, така че не виждам какво чак толкова, тъпо е но какво да се направи..
let's put a smile on that face...
Още много време ще чакате за славна история....

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 14 юли 2011 16:51

Факти ти се показват бе, или ти като видиш факти почваш да говориш глупости, нещо типично за вас.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Върни се в “ЦСКА”