Обратното броене започна ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

mavi
Контакти:

Re: Обратното броене започна ...

Мнениеот mavi » 06 юли 2011 10:22

marmi52 написа:8-)

Изображение
[center]Изображение[/center]
[center]Днес се навършват 2 години и 1 ден, откакто ГЕРБ спечелиха парламентарните избори !
Като се има предвид, че такива редовни избори се провеждат на 4 години, може да кажем, че ОТ ДНЕС ЗАПОЧВА ОБРАТНОТО БРОЕНЕ от управлението на ГЕРБ !
Днес половината на пътя е изминат, прехвърлена е връхната точка и започва слизането надолу ...
Или, както казвахме в такъв момент в казармата : "Много мина, малко остана ! " :lol:
[/center]
Изображение

[center]Не крия, че не съм привърженик на управляващата партия. Недоволен съм от това, което се случва в България !
За мен ГЕРБ са част от статуквото. Една странна смесица от довчерашни милиционери с комунистическо, тоталитарно мислене, живеещи в учудваща симбиоза с масонски слуги, обслужващи интересите на Световната банка и Международния валутен фонд (като Симеон Дянков, Кристалина Георгиева, Николай Младенов и др.)
Въпреки титаничните напъни на платените телевизии и вестници да представят ГЕРБ като нещо ново в българската политика. Въпреки колосалните опити Бойко Борисов да бъде внушен като човек от народа, има и умни хора в България, които виждат, че всъщност ГЕРБ са част от статуквото, което 22 години връща България назад и я превръща в колониална държава от най-долнопробен тип.
[/center]
Две години след началото на управлението на ГЕРБ, България е твърдо най-бедната държава в Европейския съюз и една от най-бедните в цяла Европа.
Минималната работна заплата у нас е 120 евро, докато в една "фалирала" Гърция е 740 евро.
Дори в най-изостаналата държава в Европа - Албания минималната работна заплата е 134 евро, а средната работна заплата е 400 евро !
България продължава да е най-бързо застаряващата нация в света и най-бързо циганизиращата се !
Българите са единствената нация в света, която ще бъде малцинство в собствената си държава само след 15-20 години !

Животът по време на двугодишното управление на ГЕРБ не стана по-сигурен и по-спокоен. Дори напротив !
Нищо не се е променило ! Младите хора продължават да виждат спасение единствено в бягството си в чужбина.
Увеличаващи се данъци, такси, сметки за ток, парно, вода, горива ...
Поскъпване на всички стоки и услуги при замразени заплати и пенсии на хората.
Социални и битови условия справедливо наричани от някои ГЕНОЦИД над населението в България !!!
Постоянни репресии под различна форма - проверки, глоби, актове, фишове, санкции ... В огромна част от случаите несъобразени с възможностите на хората и нецелесъобразни с оглед на икономическата ситуация, в която е поставен народа.
Нерегламентирано, прекомерно, а в много случаи и незаконно подслушване, следене и вмешателство в личния живот на гражданите ...

"Постиженията" на ГЕРБ : тук-таме някоя спортна заличка, каквито другите източноевропейски държави отдавна построиха. Някоя отсечка от магистрала, каквито хората от цивилизования и не толкова свят отдавна имат ...
Показни полицейски акции с повече PR привкус, отколкото реални последствия за задържаните "престъпници" ...

Две години слабо управление, разчитащо на манипулациите на медиите !
Никаква съществена промяна, в която и да било сфера на живот !
Трагични здравеопазване, образование, социална сфера ... Безлична и колониална външна политика. Театрална вътрешна ...
Чупене на стойки и рязане на ленти, а реален резултат - никакъв !!!
Това според мен характеризира управлението на ГЕРБ досега.

Споделете, ако желаете вашето мнение за управлението на ГЕРБ през първата половина от мандата им.

+10000

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 06 юли 2011 10:25

Без извинение ще кажа ,че в тоя форум е пълно с малоумни типове,които се надпреварват да плюят тоя и оня,сега е ББ след 2 год може да е някой друг-много правилно казаха преди мен-трябва бачкане,а не мрънкане !! Кой е виновен,че сме на това място-последните 2 години ли ? Айде бе,а преди това бяхме редом с Германия е Япония,нали ? И тука какво всеки копва някаква статия от някъсе си и се бие в циците какви велики идеи защитава ба*и тъпия народ... Защо не говорите сами с ваши си думи за вашия живот,а чакате някой да ви налее какво да мислите и кажете ... нямам думи направо

Потребителски аватар
ta4i
Контакти:

Мнениеот ta4i » 06 юли 2011 10:43

Не се заблуждавайте който и да дойде на власт първо ще си напълни своята ГУШКА после ще напълни гушката на родата и близките около него и тогава - ОПА мандата му изтече!!!
Бургас-морето,сините вълни!!!
За всички Бургазлии Нефтохимик в сърцето винаги стои!!!
Бъгария не е София!!!

nikawr
Контакти:

Мнениеот nikawr » 06 юли 2011 10:53

Истината е, че България не я управляват българи от времето на Великите ни царе преди падането на България по турско...
Това че Бойко, Костов Станишев, Луканов, Тодор Живков и т.н. са били на власт е само парлама..
Както и преди така и сега се обслужват определени кръгове от фирми и организации и редовият данъкоплатец си плаща за това
Аз друго не мога да си обясня, а именно защо манаглите се толерират и са с повече права от нас !!!
Българи биле - да бе да!
Нека са Българи ама да работят за тази държава а не само ние да работим за тях, а мангалите да правят по 5-6 деца и да не се женят, че да вземат повече помощи.... Интересно ми е след 20-30 години от къде ще дойдат пари в държавата, като мангалите станат 60-70% от населението....
Основният проблем в момента не ни е ниските заплати, безработицата и т.н. , а пробългарската социална политика на всики правителства от 89 година насам...
Ей примерно аз имам две деца и искаме с жената да имаме трето, ама как да стане!? Примерно в една Германия, след 3 дете главата на семейството е освободен от данък общ доход мисля че беше...
Това е социална политика насочена към работещите, а тука трябва да си мангал че да имаш привилегии.. :(
Абе ние сме си виновни, и в крайна сметка съдбата на давещият се е в неговите ръце......

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 06 юли 2011 11:04

Съгласен съм на 100% с автора!!! Поздравявам го!!! Но ме притеснява факта, че страшно много хора все още са "запленени" от харизмата на Тиквата, не го разбирам това? Толкова ли сме евтини, че да се продаваме на лъжите и маниполациите на медиите, и селският(народен според някои) привкус на премиера?! Явно да, а щом е така, с гордост мога да кажа, че си заслужаваме всичко, което ни се случва!
Наздраве пичове!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 06 юли 2011 11:13

Марми,хареса ли ти как 80 % от форума ти се изплю върху коментара 8-)

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 06 юли 2011 11:17

dunavfc написа:Марми,хареса ли ти как 80 % от форума ти се изплю върху коментара 8-)

Това не е съвсем така! А дори и да беше така, това се дължи на факта, че това е футболен форум и голяма част от посетителите му са с крайно десни разбирания... и синият фон зад кретена Бойко им гали непцата.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 06 юли 2011 11:18

crap написа:Съгласен съм на 100% с автора!!! Поздравявам го!!! Но ме притеснява факта, че страшно много хора все още са "запленени" от харизмата на Тиквата, не го разбирам това? Толкова ли сме евтини, че да се продаваме на лъжите и маниполациите на медиите, и селският(народен според някои) привкус на премиера?! Явно да, а щом е така, с гордост мога да кажа, че си заслужаваме всичко, което ни се случва!
Наздраве пичове!

Добре дай алтернатива, не казвай против кой си, а кажи ЗА кой си!
На българинът му дайте само да плюе, нищо друго не може.
Не казвам, че при ББ сме цъфнали и вързали, но той беше и все още е по-малкото зло, поне докато не се появи някой нов измислен герой.
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
nikita33
Контакти:

Мнениеот nikita33 » 06 юли 2011 11:26

BoB0 написа:Наистина ГЕРБ не направиха кой знае какво, но все пак до година, две пускат втория лъч на метрото, което свързва цяла София. Направиха велоалеи из цяла Младост, направиха бул. Брюксел да изглежда наистина страхотно и европейски. Стана готова магистрала Люлин за 4 години. Малки нещица са, но поне се прави нещо. А по времето на Костов, тройната коалиция и Станишев не се случваше нищо... Годините си минаваха и всичко си беше еднакво. Единствено цените на всичко бяха много по-евтини, а и нещата написани с червено са вярни. Ама те за 2 години няма как да се променят.

Прави всичко за София,но не забравяйте че София не е България,и ще дойде видов ден!!!
Най - голяма представа за безкрайността ни дава глупостта....

Потребителски аватар
nikita33
Контакти:

Мнениеот nikita33 » 06 юли 2011 11:26

BoB0 написа:Наистина ГЕРБ не направиха кой знае какво, но все пак до година, две пускат втория лъч на метрото, което свързва цяла София. Направиха велоалеи из цяла Младост, направиха бул. Брюксел да изглежда наистина страхотно и европейски. Стана готова магистрала Люлин за 4 години. Малки нещица са, но поне се прави нещо. А по времето на Костов, тройната коалиция и Станишев не се случваше нищо... Годините си минаваха и всичко си беше еднакво. Единствено цените на всичко бяха много по-евтини, а и нещата написани с червено са вярни. Ама те за 2 години няма как да се променят.

Прави всичко за София,но не забравяйте че София не е България,и ще дойде видов ден!!!
Най - голяма представа за безкрайността ни дава глупостта....

Върни се в “Свободна зона”