Да Коща!??!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

radi1949
Контакти:

Re: Да Коща!??!

Мнениеот radi1949 » 06 яну 2009 13:12

Erland написа:Тоя Томов успя да съсипе всичко до което се докосна. Не мога да повярвам, че не му платиха на тоя при положение, че показа страхотни качества. Мамка му как ме е яд просто не мога да повярвам. Да им е честит на Левски, наистина добър играч е.

ДО КАТО ИМА СИНЬО БФС НЯМА ДА ИМА НИТО ФУТБОЛ,НИТО ИГРАЧИ,КОИТО ДА ДЬРЖА ЗА КЛУБА,В КОЙТО ИГРАЯТ.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 06 яну 2009 13:16

хахахах, ей го поредния тъпак, дето всичко синьо му е виновно. Ае бе, как така последното заседание си смени срока за подаване на документи, и да коща не можа да прекрати когато искаше? Синьо било бфсто, болни мозъци...

rora
Контакти:

Мнениеот rora » 06 яну 2009 13:43

Миризливец, като какъв характеризираш пишещите преди тебе?!
Самият факт, че все още си привърженик на ФК"Доносник" говори достатъчно за умствения ти багаж. :evil:
Само ЦСКА!®

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 06 яну 2009 14:08

девойче, намали кафетата, ше ти стане нещо. Характерезирам както си искам, ти за права на човека да си чувал? В моята ценностна система, дебил, на който Левски му е виновен, че лупи не дава заплати в цдна е подходящ за всякакви обиди. Да не ти е гадже нещо, а?

ПП Кой е тоя клуб доносник, аз не съм го чувал, ама вие комунистите си падате по тая част?

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 06 яну 2009 14:56

POPCORN написа:За пореден път се доказа, че чужденец незнае какво е това ЦСКА.

Че другаде чуло ли се е цяла партия да си създаде отбор и изкуствено да го прави шампион години наред :lol: Как да знаят чужденците...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 06 яну 2009 15:28

абе добър беше,ама чак пък толкова.Ако остане все пак -добре ,ама в никакъв случай не е незменим,тъй че ако да се маха-да се маха,друг ще се намери.

rora
Контакти:

Мнениеот rora » 06 яну 2009 15:31

tprodanov написа:девойче, намали кафетата, ше ти стане нещо. Характерезирам както си искам, ти за права на човека да си чувал? В моята ценностна система, дебил, на който Левски му е виновен, че лупи не дава заплати в цдна е подходящ за всякакви обиди. Да не ти е гадже нещо, а?

ПП Кой е тоя клуб доносник, аз не съм го чувал, ама вие комунистите си падате по тая част?

Извини ме, очевидно е, че си интелектуалец.
Затова и веднага припозна кой е клубчето от крайния квартал. Може би вместо ФК"Доносник" трябва да се именува на ФК"Моля, другарко, ама ..."
Това са и спортно-техническите ви аргументи. Но БАТЭ и Жилина не знаеха, че вие пък не сте комунисти.
За врачка също не ставаш - и там се иска малко повече мисъл. Иначе щеше да се сетиш, че тук влизаме с ник.
Само ЦСКА!®

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 06 яну 2009 15:49

не съм забелязал, че се влиза с ник :mrgreen:
1. Никой не е говорил за клубче от краен квартал, та не знам за какво говориш.
2. Става въпрос за син отбор - а най-известния син отбор в България е Левски.

още не знам и кой е клуба доносник, това беше една комунистическа длъжност, ти ги разбираш.

а бате и жилина си играха - спечелиха си, заслужено. И? Каква е връзката, и откъде идва идеята да се повтаря малоумно бате, жилина? И кво се предполага, аз да ти изброявам тулуза, зулу.. все тая...

Кой е по-добрия отбор в момента няма никакво значение.

rora
Контакти:

Мнениеот rora » 06 яну 2009 16:40

Желязно дърво, а? :ugeek:
И има значение кой е по-добър отбор!
Само ЦСКА!®

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 06 яну 2009 16:46

много ясно, за вас винаги има. Ако цдна печели е най-великия отбор. Ако губи - българското първенство не става за нищо и всичките сте фенове на ливърпул, ман юнайтед, барса и кво ли не. Безродници

Върни се в “ЦСКА”