е нормално е някой до го освирква .Но като направи няколко силни мача ще спрат.Raoul_Duke написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:Forza Botev написа:Няква задявка с Мечечиев имаше ли? : ))
Не
По време на двустранната игра го освиркваха няколко човека.
Хубчев изведе Ботев на първа тренировка
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- 1912chaflio
- Контакти:
Re: Хубчев изведе Ботев на първа тренировка
Re: Хубчев изведе Ботев на първа тренировка
Ето и едно клипче от тренировката.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nsQYZ49UfZs[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nsQYZ49UfZs[/youtube]
-
- Контакти:
- botevist82
- Контакти:
Кривия: Ботев е крачка напред в кариерата ми
Халфът Александър Александров, познат като Алекс и повече като Кривия, заяви, че включването му във втородивзионния Ботев (Пд) е крачка напред в кариерата му. Възпитаникът на Марица направи първо занимание с "канарчетата", които около 18,00 часа стартираха лятната си подготовка.
"Винаги отборите, в които съм играл, са вървели напред, преследвали са високи цели. Смятам, че Ботев ще спечели промоция за "А" група независимо дали ще играем в Източна или в единна "Б" група.
Смятам, че не трябва да подценяваме съперниците, защото срещу нас ще се хвърлят с удвоени сили", сподели пловдивчанинът.
"Винаги отборите, в които съм играл, са вървели напред, преследвали са високи цели. Смятам, че Ботев ще спечели промоция за "А" група независимо дали ще играем в Източна или в единна "Б" група.
Смятам, че не трябва да подценяваме съперниците, защото срещу нас ще се хвърлят с удвоени сили", сподели пловдивчанинът.
В процес е подписване на нов договор между Левски и турската верига болници „Аджъ Бадем”. Така „сините” ще са втория отбор от А група с договор с това лечебно заведение, след като днеска техния представител Чаръ Илк подписа споразумение с Локо Пд.
- PLOVDIV PEE 1912
Re: Кривия: Ботев е крачка напред в кариерата ми
на тренировката показа желание.Ще видим ...
За мое учудване и Мечечиев показа много хъс,но има много да се доказват специално те двамата,.
За мое учудване и Мечечиев показа много хъс,но има много да се доказват специално те двамата,.
Не виждам къде е казал нещо подобно?
- Alternative
- Контакти:
Corwin написа:Не виждам къде е казал нещо подобно?
Гледах интервюто на Сашо.Спомена,че е крачка напред идването му в Ботев с оглед възрастта в която се намира и името на клуба.

Re: Re:Хубчев изведе Ботев на първа тренировка
POPCORN написа:каква е тая мания от пловдивските отбори все да бройте феновете и да се хвалите?Евала за това което правите!Само добри думи може да каже човек за това което правите!Но просто става банално.Не се сърдете не се заяждам...просто си казвам мнението
И аз не се заяждам, ама когато имаме 5 до 10 пъти повече от феновете* на "най-титулувания" евроид..., така де гранд (книжен) и сме дивизия под него, ще се хвалим с това. Тъй като тоя книжен гранд има трофеи, а не фенове - хвали се с трофеите си, макар да е банално, нали? В тоя ред на мисли, само лоши думи могат да се кажат за посещаемостта му, но това е съвсем друга тема

*За фенове се броят тези на стадиона, не тия пред ракията и салатата.
Последна промяна от veseo на 25 юни 2011 23:19, променено общо 1 път.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Alternative написа:Corwin написа:Не виждам къде е казал нещо подобно?
Гледах интервюто на Сашо.Спомена,че е крачка напред идването му в Ботев с оглед възрастта в която се намира и името на клуба.
Аха, така може. Иначе е поредното избирателно четене.
- Alternative
- Контакти:
Corwin написа:Alternative написа:Corwin написа:Не виждам къде е казал нещо подобно?
Аха, така може. Иначе е поредното избирателно четене.
Не е сложно да се разбере какво е имал впредвид.