Програма 2011-12

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Re: Програма 2011-12

Мнениеот RedMagic » 24 юни 2011 12:49

Мечтан старт за Хендерсън с червената фланелка. Просто това момче сигурно гори от нетърпение да дойде 13 август, за да се изправи срещу доскорошния си отбор Съндърланд, когото трябва задължително да победим, за да почнем сезона добре. Пък и те не са кой-знае колко опасен съперник, само не трябва да ги подценяваме и ще можем да подгоним титлата още в първия кръг !
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

suareshampion

Re: Програма 2011-12

Мнениеот suareshampion » 25 юни 2011 08:53

RedMagic написа:Мечтан старт за Хендерсън с червената фланелка. Просто това момче сигурно гори от нетърпение да дойде 13 август, за да се изправи срещу доскорошния си отбор Съндърланд, когото трябва задължително да победим, за да почнем сезона добре. Пък и те не са кой-знае колко опасен съперник, само не трябва да ги подценяваме и ще можем да подгоним титлата още в първия кръг !

като го гледах кво играе съмнявам се дълбоко ,че ще участва в мача :lol: просто не виждам на кой на мястото ще играе с тая игра,дори и Шелви е по добър от него ..твърда резерва
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Върни се в “Ливърпул”