Трансферите в ЦСКА-лято 2011

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Трансферите в ЦСКА-лято 2011

Мнениеот ЕМИЛ » 07 май 2011 15:45

Костадин Стоянов пред трансфер в Русия
Националът Костадин Стоянов е най-близо до трансфер от ЦСКА в чужбина.

Към защитника има интерес от руски клубове и шефовете са готови да го продадат при добра оферта, съобщава "Труд".

През зимната пауза именно Стоянов и бразилецът Маркиньос бяха сред най-апетитните "червени" хапки.

Бившият играч на Сливен се наложи като твърд титуляр в защитата на ЦСКА редом с Апостол Попов за сметка на Джузепе Акуаро.

Италианецът също ще бъде продаден, ако се появи желаещ го отбор.

http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2712180

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 07 май 2011 15:45

stannn написа:За Дяков излезе информация че ще ходи в Левски. Значи трябва да се търси друг вариант.

Няма да идва при нас.100% е сигурно.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 07 май 2011 17:04

vaskonti написа:
shamara93 написа:Дечев и Виданов да се вращат и вече ако някой се маха да му се тарси заместник

Айде ако може без Виданов.

+1948 :)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
VraTar4o
Контакти:

Мнениеот VraTar4o » 07 май 2011 18:32

Според мен трябва ако продадем Платини или Делев един от двамата да привлечем Иван Цветков мисля си че ще свърше доста работа.
Ако Стоянов заминава то задължително трябва да задържим Джузепе в отбора .
Тошко Янчев вече е на възраст и според мен трябва и на него да му се намери заместник.
Ако продадем Александър Тонев трябва да привлечем или добър чужденец или някой млад от България като това може да е Антон Карачанаков или да върнем Янко Сандански и двамата са млади и има бъдеще пред тях.
Трябва да привлечем поне 3-4 момчета от школата плюс Радулович и Дечев.
От школата можеби Милен Кикарин и Георги Амзин а защо не и Маймунков поне да тренира с мъжете?
За напускащи това според мен трябва да са Грило,Йовчев,Виданов (той е под наем в Рапид и не ни трябва),Садула и Костов (под наем)

Потребителски аватар
VraTar4o
Контакти:

Мнениеот VraTar4o » 07 май 2011 18:37

Екипът на Sportisimo.bg продължава рубриката си „На фокус”, в която ви представяме по един талантлив млад играч, чието име все още не е известно на широката футболна общественост. Днес, с помощта на колегите от "Тема спорт", ще ви срещнем с двама юноши на ЦСКА, коит наскоро подписаха първи професионални договори с ЦСКА и сега ще пътуват с отбора за подготовката в Турция. Това са Георги Амзин и Владимир Бахъров.

Георги Амзин започва да се занимава с футбол на 7-годишна възраст в школата на Левски-Раковски. Първият му треньор е Валери Начков. Много бързо качествата му са забелязани от Левски и е преместен на "Герена". Там наставник му е Николай Тодоров - Кайзера. Халфът явно напредва бързо с материала и е преместен да тренира с по-големите - набор'91. После е поет от Християн Войнов.

Тогава идва и скандалът със сините, които искат да го правят централен защитник. Нещо, с което Амзин не е съгласен, защото смята, че е по-силен като халф, и напуска стадион "Георги Аспарухов" в посока... ЦСКА. Оттогава Левски е затворена страница за него. При червените той намира своя истински футболен дом.

Амзин е на мнение, че сините предлагат по-добри условия за юношите си, но при червените се чувства като в едно голямо семейство. Когато той идва в школата на армейците през 2007 година, "стари кучета" тогава са Иван Иванов, Иван Караджов, Павел Виданов...

Започва на Четвърти километър първо под ръководството на Сашо Борисов, после минава през Антон Димитров - Пирожката, Адалберт Зафиров, Димитър Димитров - Трактора, Емил Димитров. Последният му наставник в школата, преди да подпише първия си професионален договор, е Добри Митов.

На 3 януари младокът парафира с червените за три години и така сбъдва една от детските си мечти - да играе за един от двата ни гранда.
Георги Амзин е най-силен като вътрешен халф. Умее да отнема топката и бързо да я разпределя. Има отличен поглед върху играта. Силният му крак е десният. Любимият му футболист е Кака, а отборът, на който симпатизира - Милан. Харесва много и Христо Стоичков.

Семейството му е симпатизирало на Левски, но нещата се променят, след като преминава в школата на "Червено знаме". Преди това като дете редовно е ходел на "Герена" на мачовете на сините, но тази страница от живота му е затворена отдавна.

От първия отбор на ЦСКА най-сериозна подкрепа получава от Тодор Янчев, който винаги е бил като баща за по-младите футболисти в тима. Първоначално е смятал, че ще срещне доста надути физиономии, когато е започнал тренировки с мъжете, но се е оказало, че това не е така.

Георги Амзин вече дебютира за червените. Това стана в двубоя от последния кръг миналия сезон при загубата с 0:2 от Черноморец в Бургас. Тогава в 55-ата минута той заменя друг юноша от школата - Борислав Николов.

В момента е първи курс студент в НСА, където учи за треньор. Основното и средното си образование завършва в Бистрица. От Нова година има приятелка. Няма лична кола, кара автомобила на баща си, няма и лаптоп. Обикновено момче, което гони своята мечта. Вярва, че всичко идва с времето си.

Потребителски аватар
VraTar4o
Контакти:

Мнениеот VraTar4o » 07 май 2011 18:39

Милен Кикарин е български футболист. Роден е на 18 август 1992 г. в София. Играе към настоящия момент в ЦСКА София. Играе на поста ляв бек. Отличава се със завидна бързина и висок отскок. Милен Кикарин е капитан на своята възраст (набор '92). Смятан е за един от най-талантливите бекове в България. Милен Кикарин дебютира за представителништ отбор на ЦСКА София в контролата срещу Спортист (Своге) завършила с победа на ЦСКА София със 7:2

Потребителски аватар
cska-1948
Контакти:

Мнениеот cska-1948 » 08 май 2011 23:05

За мен Трекаричи не трябва да си ходи от ЦСКА, наистина може да изиграе един полу-сезон някъде под наем където да бъде пускан в игра. Според мен той е един от най-големите таланти в отбора. Единствено му липсва опит, тъй че или да отиде някъде под наем за един полу-сезон или просто Радуканов да го пуска титуляр в мачовете с по-слаби противници. Сигурен съм, че след време той ще стане водещо лице в отбора.
31 пъти шампион на България, носител на 11 Купи на България, 13 Купи на Съветската армия и 3 Суперкупи на България за 1989, 2006, 2008 и 2011 г., 2 пъти полуфиналист за КЕШ и веднъж полуфиналист на КНК. ТОВА Е ЦСКА

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 май 2011 08:55

cska-1948 написа:За мен Трекаричи не трябва да си ходи от ЦСКА, наистина може да изиграе един полу-сезон някъде под наем където да бъде пускан в игра. Според мен той е един от най-големите таланти в отбора. Единствено му липсва опит, тъй че или да отиде някъде под наем за един полу-сезон или просто Радуканов да го пуска титуляр в мачовете с по-слаби противници. Сигурен съм, че след време той ще стане водещо лице в отбора.

Сашо Тонев с неговия "огромен" опит какво прави? От 1 година така е зациклил, че дори не стои на едно място, ами назад се връща в развитието си! Трекаричи е много по-техничен от него и не по-малко бърз и ако получи същият шанс като Тонев съм убеден, че ще е много по-полезен. На мястото на Тонев в момента ще са по-полезни и Костов и Томи и сигурно още 3-4 момчета от школата.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 09 май 2011 18:50

Селекцията - според целите и парите...
Ако искаме да направим нещо в евротурнирите - запазване на отбора и плюс едно-две нови попълнения от вън - но не ментета, а доказани играчи. Ако има някаква дори илюзорна възможност за Мартин Петров и Сашо Тунчев - това ще е най-доброто.
От българските играчи, които изброихте, никой не ме радва - Божилов и Старокин ли, дето веднъж избягаха от ЦСКА... Или онова джудже от Перник, дето се уплаши в 5-тата минута при второто влизане на Бандата... или Дяков, дето е втора-трета цигулка в средняка Локо... или плейбойчето Галин Иванов.
Само за Танко Дяков съм съгласен, до известна степен, и то защото като ти излезе един Боби Замора, трябва да имаш с кой да го подпреш, но сега футбола е друг - типичните 9-ка и 5-ца не съществуват, всичко е бързина и техника на скорост.
От младоците Терзиев и Бакалов са ОК, но ако са резерви, нищо чудно да се затрият и те.
Аз приветствам Радуканов да има 15-16 твърди и да върти 3-ма юноши покрай тях, ама наистина най-добрите. Хубаво е да се гледа Англия или Испания, ротации, много шансове за игра, но там се играе цяла година без спиране и се навъртат 60-70 мача на отбор във всички турнири. Тук с 30+10 - много трудно може да се даде шанс на някой, просто нямаш право на грешка.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 10 май 2011 10:20

VraTar4o написа:Според мен трябва ако продадем Платини или Делев един от двамата да привлечем Иван Цветков мисля си че ще свърше доста работа.
Ако Стоянов заминава то задължително трябва да задържим Джузепе в отбора .
Тошко Янчев вече е на възраст и според мен трябва и на него да му се намери заместник.
Ако продадем Александър Тонев трябва да привлечем или добър чужденец или някой млад от България като това може да е Антон Карачанаков или да върнем Янко Сандански и двамата са млади и има бъдеще пред тях.
Трябва да привлечем поне 3-4 момчета от школата плюс Радулович и Дечев.
От школата можеби Милен Кикарин и Георги Амзин а защо не и Маймунков поне да тренира с мъжете?
За напускащи това според мен трябва да са Грило,Йовчев,Виданов (той е под наем в Рапид и не ни трябва),Садула и Костов (под наем)

Какъв Иван Цветков бе човек, та той след 60-та минута не може да ходи, нали го гледам вече 3 мача. За дясно крило и опорен халф е ясно, че имаме голяма нужда.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “Архив”