Зидан не е забравил играта! А аз се радвам, че виждам един играч, като Брайтнер, дори и в такава светлина вече... А Юнгханс (така би трябвало да е правилно) показва на младите, че криво-ляво още се справя. :D (треньор на вратарите е в Байерн).
Жалко, че ги няма Мемет Шол, Лизеразу, Кан, Янкер, Йеремис, Линке, Патрик Андерсон, Куфур, Дайслер, ЕФЕНБЕРГ
Реал Мадрид-Байерн Мюнхен-Бенефис на Рубен де ла Ред 20:30
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Реал Мадрид-Байерн Мюнхен-Бенефис на Рубен де ла Ред 20:30
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
dxl написа:Зидан не е забравил играта! А аз се радвам, че виждам един играч, като Брайтнер, дори и в такава светлина вече... А Юнгханс (така би трябвало да е правилно) показва на младите, че криво-ляво още се справя. :D (треньор на вратарите е в Байерн).
Жалко, че ги няма Мемет Шол, Лизеразу, Кан, Янкер, Йеремис, Линке, Патрик Андерсон, Куфур, Дайслер, ЕФЕНБЕРГ
Да жалко, липсващите са доста....
А относно Зизу... на колене, мълчание и гледане в захлас! Той и сега няма проблем да играе едно полувреме с днешните "майстори"

^
Зизу би скрил топката на много от големите защитиници в момента. Друго характерно за Реал от ранните 2000 - колко добре се разбират Зизу и Фиго... Фиго повече се мъчи да вкара, отколкото да подава - но нищо, в тоя мач няма значение резултата.
Иначе, колкото и рядко да игра с топката, Макаай също показва, че не е забравил играта.
Зизу би скрил топката на много от големите защитиници в момента. Друго характерно за Реал от ранните 2000 - колко добре се разбират Зизу и Фиго... Фиго повече се мъчи да вкара, отколкото да подава - но нищо, в тоя мач няма значение резултата.
Иначе, колкото и рядко да игра с топката, Макаай също показва, че не е забравил играта.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
Хаха...
Ето един цитат от Уикипедия за вратаря на немците:
"Once a promising young keeper with a bright future he was a mere curiosity at Hertha known primarily for his ability to find ways to put the ball into his own net."
Мисля, че с тва чистене го доказа. :D
Ето един цитат от Уикипедия за вратаря на немците:
"Once a promising young keeper with a bright future he was a mere curiosity at Hertha known primarily for his ability to find ways to put the ball into his own net."
Мисля, че с тва чистене го доказа. :D
Лелеее Давор Шукер, не можах да го позная 

nascko написа:Лелеее Давор Шукер, не можах да го позная
Да бееее. Станал 100-на килограма, има няма.
Паоло Сержо обаче сцепи мрака с тоя гол!
67 мин. - поклон пред КРАЛЯ, благодарим ти Зизу!
- options_1912
- Контакти:
Купон беше! Видях някои стари мутри.
Въпреки, че като бенефисен мач, за мен винаги номер едно ще е този на Балъков. Така трябва да се правят бенефиси.
Въпреки, че като бенефисен мач, за мен винаги номер едно ще е този на Балъков. Така трябва да се правят бенефиси.
- paceto
- Контакти:
nascko написа:Лелеее Давор Шукер, не можах да го позная
И аз, и аз

Какви имена обаче минаха през терена направо свят ми се зави

А гола на Серхио няма нужда от коментар