Пловдив1926 написа:Какви факти изтъквашПърво изтъкна, че бил "второстепенен турнир" КСА, ама след него играем в Европа и то не срещу кой да е, а срещу ПАОК
След това изтъкна, че за купата на панаирните градове играел само Пловдив - е да, това е факт, благодаря ти, че ни обясни как само в Пловдив има международен панаир
Напълно нормално и естествено е Локомотив да играе за тази купа като пловдивски отбор.
Сега да ти изтъкна аз малко факти относно критериите за участие в турнира на панаирните градове.
Ние сме първите участници от Пловдив в турнира. В началото се определя участника от Спортното ръководство на града. От втората третина на 60те в турнира се влиза посредством класиране. Тогава някъде става елитен турнир - бъдещата купа на УЕФА и Лига Европа в днешни дни. Освен това, не са ти точни годинките, изпускаш участията ни през 70те не знам защо. Предполагам от невежество.
нямаше да ти отговарям ,обаче не се стърпях:
1.няма да споря второстепенен или първостепенен е бил турнирът за КСА през 1983.Приемам че щом сте играли ,, не срещу кой да е , а срещу ПАОК'' ,като резултат от спечеления турнир ,всички отбори от първата четворка в А група тогава-Левски,ЦСКА,Ботев Пд и Локо Сф са били силно мотивирани да го спечелят, но супер отборите от Южната Бгрупа Локомотив и Чирпан са ги направили на пух и прах!Публично ви се извинявам за омаловажаването турнира и ви поздравявам със спечелената купа!
2.Не разбрах какво по-различно каза за купата на Панаирните градове:Аз казах че 63-68г. участникът е само от Пловдив и 4 пъти е Локомотив един път Спартак, като критериите за избор кой пловдивски отбор да участва са ,,специални заслуги".Ти потвърждаваш това , като добавяш че отборът се избирал от спортното ръководство на града.Посочих факти с класирания през този период и става ясно , че наистина критериите са ,,просто подарък'' .Вариантите са два-първият и по логичен ,през този период Спартак е ставал шампион , а Ботев шампион,вицешампион,носител на купата и още 2 пъти финалист за купата ,логично да се подари малко радост и на привържениците на Локомотив с участие в международни мачове.Вторият вариант следвайки вашата логика ,комунистическото ръководство си е толерирало комунистическите любимци!
3.Относно годинките: Не съм ви пропуснал участията през 70-те.Браво за тях!Те са си в Турнира за УЕФА и за заслужени на база класиране в шампионата.Цитирах само участията спечелени не на база класиране в шампионата а ,,определени от спортното ръководство'' по неясни критерии.
4.Въпреки всичко поздравления за 2-та мача повече от нас в турнирите.