obi4am_pirin написа:ЦСКА 1:1 Пирин 24.03.2010
ЦСКА 1:1 Пирин 04.03.2009, Купа на България
Намекваш нещо,че ЦСКА играе трудно на Армията срещу вашия отбор?Е ще видим

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
B__A__N__DA__TA написа:Благодаря,наистина благодаря на модовете,че са ме цензурнали леко,но и дразнителя никакъв го няма.По темата ще кажа,че ЦСКА ще победи рутинно...2-0 Платини и Платини,още първото полувреме и доиграване с цел визитата в Пловдив да е качествена
POPCORN написа:е добре бе каква е тая емблема?!Все едно да сложа емблемата на Цървена звезда за емблема на ЦСКА!
каква е, стара емблема ей това е!Човека просто е намерил тази и е сложил!Голяма работа!ВСе едно станало чудо голямо!Дали тая или оная какво е толкова ралзичното?Като почнете ми се правите на луди просто..много сте се вживели в тоя форум тука!
obi4am_pirin написа:Най-обичам прогнози 3-4 на 0 срещу Пирин!Локо пд на два пъти ни бяха обявили за туристи!Славия и те така на полуфинала щяха да ни скършат!Вадете големите кошници момчета само така!
obi4am_pirin написа:Тази тема е провокация!Каква емблема си сложил на отбора на Пирин?!
obi4am_pirin написа:Ми да сложи оная с лъвчетата на цска
CSKA ME написа:B__A__N__DA__TA написа:Благодаря,наистина благодаря на модовете,че са ме цензурнали леко,но и дразнителя никакъв го няма.По темата ще кажа,че ЦСКА ще победи рутинно...2-0 Платини и Платини,още първото полувреме и доиграване с цел визитата в Пловдив да е качествена
Мишел няма да е в групата вероятно.
B__A__N__DA__TA написа:CSKA ME написа:B__A__N__DA__TA написа:Благодаря,наистина благодаря на модовете,че са ме цензурнали леко,но и дразнителя никакъв го няма.По темата ще кажа,че ЦСКА ще победи рутинно...2-0 Платини и Платини,още първото полувреме и доиграване с цел визитата в Пловдив да е качествена
Мишел няма да е в групата вероятно.
Защо да не е ,много отбори в подобни срещи излизат с резервите,но ако се закучи мача се вкарва атомната бомба в случая
obi4am_pirin написа:POPCORN написа:е добре бе каква е тая емблема?!Все едно да сложа емблемата на Цървена звезда за емблема на ЦСКА!
каква е, стара емблема ей това е!Човека просто е намерил тази и е сложил!Голяма работа!ВСе едно станало чудо голямо!Дали тая или оная какво е толкова ралзичното?Като почнете ми се правите на луди просто..много сте се вживели в тоя форум тука!
Ми да сложи оная с лъвчетата на цска
Потребители, разглеждащи този форум: AgePeeBG, djd, kolokolo, Янис Зику и 61 госта