Берое - ЦСКА - 0:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Кой ще спечели мача ?

Анкетата завърши на 16 май 2011 17:06

Берое
27
36%
равен
6
8%
ЦСКА
42
56%

Общо гласове: 75

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Берое - ЦСКА

Мнениеот POPCORN » 11 май 2011 14:10

bogdanov64 написа:Пуканке, много сте надъхани, ама ще се види в неделя, дали отбора на Берое събиран от Илиан Илиев без пари няма да изпющи прехвалените ви звезди. Както писах в беройския форум - просто Караджата да си носи по-голяма кошница в неделя.

Ми надъхани сме да!Защо да не сме надъхани!Ние да не сме Академик,че да не сме надъхани!Ние сме ЦСКА!После в момента показваме добра игр и е най-нормалното нещо да ви биеме!Вие така разправяхте и че Левски ще биете, ама се покрихте след мача!Явно ви беше срам, от играта ви!Отворко на Караджата са вкарали точно 2 гола от началото на пролета бе, вие ли ще вкарате многото голове?Вие нещо се помислихте за голям отбор , като бихте двата локомотива!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 11 май 2011 14:17

Пуканке,50% от мненията във всички форуми са твои.От тях 90% са с дражнещ тон,насочен към други потребители от форума.Имаш ли някакъв проблем,че ЦСКА ще загуби в неделя в Стара Загора???
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Erland
Контакти:

Мнениеот Erland » 11 май 2011 14:20

Надявам се да излезем и да направим добър мач. Искам да играем максимално концентрирани, а ако Берое ни бие значи заслужават да играят в Европа. Прогнозата ми е Х2.

Erland
Контакти:

Мнениеот Erland » 11 май 2011 14:24

luxorus написа:Пуканке,50% от мненията във всички форуми са твои.От тях 90% са с дражнещ тон,насочен към други потребители от форума.Имаш ли някакъв проблем,че ЦСКА ще загуби в неделя в Стара Загора???

Ясно ми е, че далеч няма да изглеждате по начина по който играхте срешу Левски, ама не бъди чак толкова сигурен в успеха.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 11 май 2011 14:34

luxorus написа:Пуканке,50% от мненията във всички форуми са твои.От тях 90% са с дражнещ тон,насочен към други потребители от форума.Имаш ли някакъв проблем,че ЦСКА ще загуби в неделя в Стара Загора???

Това какво общо има с темата?Колко мнения имам или нямам не мисля ,че те засяга!Не мога като някой се опитва си прави ташак с лщбимият ми клуб или да се прави на интересен на гърбана ЦСКА да седя и да му се радвам!Проблеми нямам никакви, ама влезни после след мача във форума да видим как ЦСКА са загубили!Всички сте много отворени ама само по форумите!Берое ще бие ЦСКА, когато аз стана Батман!После кой силен отбор бихте,че да ми се явяваш с такова самочувствие и да претендираш,че ще биеш ЦСКа бе?Литекс ли бихте, където ви опънаха с 4 на 0?ЦСКА ли бихте, кой бихте?Академик?Затова ли си толкова превъзбуден?
Последна промяна от POPCORN на 11 май 2011 14:36, променено общо 1 път.
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
NIKI_RED

Мнениеот NIKI_RED » 11 май 2011 14:36

Инерцията набрана от ЦСКА е толкова голяма,че не Берое ами не знам кой да е,не може ни спря!Очаквам победа за ЦСКА!

Потребителски аватар
-Ivan-
Контакти:

Мнениеот -Ivan- » 11 май 2011 14:38

POPCORN написа:
caci написа:Берое ще изнесе лекция що е футбол и има ли почва той при цска.
Водещ лекцията: Илиан Илиев.

Първото мнение в темата на левскар.Евалата!И се научи как се пише ЦСКА!незнам дали Илиян ще изнесе лекция, ама радуканов на 26 февруари ви изнесе една доста добра лекциия!

Да,доста добра лекция беше :lol:
Изображение

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 11 май 2011 14:56

Победа за ЦСКА с 0-1 или 0-2, колкото и да са надъхани Берое, този път няма да бият. А и аз искам Черно Море да се класират 4-ти :)
LIVERPOOL RULZZ

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 11 май 2011 15:03

POPCORN написа:

Това какво общо има с темата?Колко мнения имам или нямам не мисля ,че те засяга!Не мога като някой се опитва си прави ташак с лщбимият ми клуб или да се прави на интересен на гърбана ЦСКА да седя и да му се радвам!Проблеми нямам никакви, ама влезни после след мача във форума да видим как ЦСКА са загубили!Всички сте много отворени ама само по форумите!Берое ще бие ЦСКА, когато аз стана Батман!После кой силен отбор бихте,че да ми се явяваш с такова самочувствие и да претендираш,че ще биеш ЦСКа бе?Литекс ли бихте, където ви опънаха с 4 на 0?ЦСКА ли бихте, кой бихте?Академик?Затова ли си толкова превъзбуден?

STOP TALKING,START WORKING!!! :arrow: :arrow: :arrow:
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Върни се в “ЦСКА”