Синьо сърце написа:delqnski47 написа:Хубав анализ,но искам да направя една забележка:
''Левски'' не трябва да се мери с 8-те отборчета,които би след ЦСКА!Просто за двата ужким гранда на България останалите отбори не могат да бъдат мерило!Европата,Европата...там е истината да знаете ''сини'' колеги!Преди 2 години май че бяха ЦСКА какво като направи 10 поредни победи(до мача с '''Левски'' дето тотално се разкри ''червения потенциал'')!
Спор няма!Както почти винаги си прав,колега-но как да играем в Европата,като тук си мерим накриво пишките?Левски определено игра нелошо в ЛЕ,между другото тези мачове също изиграха роля в нашия шампионат,защото все бяхме с тежки гостувания след тежки мачове там...Но това умишлено не съм сложил в коментара-щом искаш да си гранд,като Левски и ЦСКА,нямаш право да се оплакваш,че си играл в Лил,пък Ловеч е почивал...Тъй де!
Определено Европата ви беше силна!7 точки хич не са малко!
Според мен обаче спадът на формата,на ''Левски'' дойде от това,че чужденците в клуба играят само за 2 неща...пари(нормално такива са времената) и Европа(е....все пак,драги чужденецо,ти си в БГ не само за Европа,но и за нашия си роден футбол!Както трябва да късаш мрежата на Лил,така и на Миньоро)!
Също така ми прави лошо впечатление ограничената свобода на Ясен Петров,когато Гонзо е до него!
Разбира се,за да ми бъде безпристрастен коментара,бих дал и един кратък анализ и на ЦСКА(не само да говоря като професор за синия клуб),но темата не е такава и ще се отчете за спам

Може би в някоя друга тема!
П.П.Всъщтност не е много спам,но като цяло и при ЦСКА-то са същите неща(не знам Титан колко свобода е дал на Радуканов,но според мен нашия си има повече свобода от Ясен)