А дано стане!!!Ама едва ли?[/quote]
Левски е готов да строй нов стадион, но ако правителството даде парите

ТОЧНО ТАКА ! Веднага да се промени заглавието, защото е погрешно написано, трябва да бъде така : Държавата строи стадион на Левски и за другите отбори важи това. Аз искам да си построя къща в Драгалевци, защо държавата не даде и на мен някакви си 3-400 хилки ? Не ми говорете глупости че отбора развива нещо, това са малоумни изказвания. Спорта ,в това число и футбола е ЧАСТЕН бизнес , който иска да инвестира в него който не иска или му е скъпо, ПРОДАВА или изобщо НЕ КУПУВА. Ако държавата наистина инвестира в стадиони, задължително трябва да прибира % от печалбите пропорционален на инвестициите. Значи наистина сме богата държава, щом могат да строят ей така , нека построят и на циганите 1 милион апартамента, защо не. Нека дават на пенсионерите през 3 месеца по 1 пенсия като бонус, итн итн. Аз лично съм против държавата да дава от мойте данъци БЕЗВЪЗМЕЗДНО, мойто пари не искам да попадат в ръцете на ДС агенти и мутри. Егати комунистите , научили са се само дай дай дай , тук мислех да сложа една сочна псувня, ама айде да не изгрубяваме. Лично искам да чуя колко пари ще извадат Батков, Боклуците, Венци С. Гигов, с. Микре и другите нясно за нас забогатели мутри !