Определено Бадаема !
Марко не е лош играч, но е прекалено непостоянен, освен това много често си изкарва глупави картони, а и във важните мачове го няма никакъв !
Факт е ,че Бадема не е в най добрата си форма, но все пак не забравяйте, че той не направи подготовка с отбора, а това си оказва значение.Една добра подготовка през лятото и Емо ще бъде един от най добрите !
Маркиньос или Гъргоров?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Маркиньос или Гъргоров?
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]
- Udoji90
- Контакти:
Гъргоров направи добри включвания, но със сигурност е далеч от онова, което беше при титлите ни през 2003 и 2005 г. За Маркниьос е ясно, че е адски непостоянен, макар да има голям талант. За Бадема си мисля, че няма да икса да остане след този сезон - по-скоро се опитва да възроди кариерата си при нас и се надява някой отбор да го забележи. При всяко положение и от двамата може да се желае повече, но поне единият трбява да остане. Впрочем, както става с бразилеца Макелеле, за когото се говореше? Той може да е конкуренция на позицията, на която играят Маркос и Бадема.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Да прави сте всички,ма нека оставим момчетата да си свършат работата сега,и айде после да му мислим,нали?Чакани УЕФА все пак... 

Смятам, че и за двамата има място в отбора. Добри футболисти никога не са излишни в нашия футбол. Бадема все още не е в оптимална форма, но вече започна да вкарва. Въпроса при него е дали изобщо иска да остане. Маркиньос по-някаква причина си развали формата от пролетта, но все още е важен за отбора. Много ме дразни обаче желанието му да играе в националния. Имам чувството, че Маркос изпъква, когато отбора не върви, но засили ли се изчезва. Той също иска да ходи в чужбина, защото вече е на години и няма време. Не мога да кажа, кой от двамата предпочитам, защото единия е несериозен, а другия пък само гледа парите. Все пак предпочитам Маркиньос, защото Бадема страшно ме разочарова при отнемането на лиценза. Всички заявиха, че ще изчакат и Петре и Велизар и Сашо Тунчев, само той рева през цялото време за парите си. Да, всеки трябва да получи, каквото си е изработил, но не по-този начин. Бадема дойде в ЦСКА за да възкреси умрялата си кариера и вместо благодарности искаше още повече да потопи клуба.