Ултрас или привърженик ?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- milen.hristov
- Контакти:
Re: запитване
Thsmith написа:Запитването трябва да има и трета точка... защото такива който не ходят по-мачове (автора го питах няколко пъти той го пропуска този въпрос )а само философстват по форумите не са нито" ултраси" нито "фенове"
А иначе, че на повечето ултраси нещо им хлопа е друг въпрос
АЗ ходя по мачове,с карта за сектор В съм,но няма как в момента да съм на стадиона докато мачовете почват в 21часа,няма с какво да се прибера след него,пък в момента не мога да си позволя такси дори и за само 15 мача.С останалото съм съгласен с теб,като си фен бъди на стадиона.
- milen.hristov
- Контакти:
irriducibile1936 написа:Винаги има 2 гледни точки. Не хулете нещо или някой, само защото не го разбирате. Знаете ли преди време защо се е разпуснал най-големия фен клуб на Милан ? Защото са им взели знамето. А сега кажете, че и италианците не разбират......
Каква е гледната точка на това някой фен на другият отбор да мине по улицата да не ви провокира(не че ако провокира е извинение),и 10,20 да скочите и да го пребиете ей така,шоуто.
Понеже темата е провокирана от вчерашното сбиване между фенове на Пирин и Левски си позволявам да изкажа едно лично мнение. В Благоевград са идвали много агитки. Само тази на Левски си позволи безпричинно да скандира и пее обидни песни по адрес на като се почне от Бербатов, който е от Благоевград и се стигне до "македонците" ...
Вярно - пяха през цялото време и подкрепяха отбора си, но не им прави чест отношението към местните фенове и отбор.
С това не искам да обидя хилядите фенове на синия отбор. Говоря само за тези, които бяха вчера на Гнездото. Голяма част от синята агитка май не беше от София, а от Кюстендил, Дупница и т.н.
А, по темата - не харесвам хора, които ходят на мач, за да стоят с гръб към терена ! Не одобрявам такива, които отиват, за да провокират, дразнят, да хвърлят бомбички и да се бият. Мисля, че това е отживелица в Европа ! Тези хора нямат място на стадиона !
Затова : Фен, привърженик, любител на футбола - да, но ултрас в този смисъл на думата - не !
Последна промяна от marmi52 на 05 май 2011 20:49, променено общо 1 път.
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
[/center][center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
- B__A__N__DA__TA
Милене,какво очакваш да прочетеш ? Болшинството се разграничават от крайни действия,но ако се налагаааа...нали разбираш ИСКРЕНОСТТА на хората. В 99% от времето прекарано на стадиона,може да са супер възпитани и толерантни (колкото и смешно да звучи),но мен ме притеснява единият процент в който..ще кажат,че е изключение
Хубаво ще е 100% всички да разсъждават като теб,но ...не е така
Хубаво ще е 100% всички да разсъждават като теб,но ...не е така
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]
marmi52 написа:8-)
Понеже темата е провокирана от вчерашното сбиване между фенове на Пирин и Левски си позволявам да изкажа едно лично мнение. В Благоевград са идвали много агитки. Само тази на Левски си позволи безпричинно да скандира и пее обидни песни по адрес на като се почне от Бербатов, който е от Благоевград и се стигне до "македонците" ...
Вярно - пяха през цялото време и подкрепяха отбора си, но не им прави чест отношението към местните фенове и отбор.
С това не искам да обидя хилядите фенове на синия отбор. Говоря само за тези, които бяха вчера на Гнездото. Голяма част от синята агитка май не беше от София, а от Кюстендил, Дупница и т.н.
А, по темата - не харесвам хора, които ходят на мач, за да стоят с гръб към терена ! Не одобрявам такива, които отиват, за да провокират, дразнят, да хвърлят бомбички и да се бият. Мисля, че това е отживелица в Европа ! Тези хора нямат място на стадиона !
Затова : Фен, привърженик, любител на футбола - да, но ултрас в този смисъл на думата - не !
Да в Стара Загора е подобно положението.Когато играем с Левски например,идват фенове от Чирпан,Нова Загора,Казанлък,Димитровград и на стадиона започват да скандират "селяни,селяни"
I'M BLIND!IMPRESS ME!
irriducibile1936 написа:Винаги има 2 гледни точки. Не хулете нещо или някой, само защото не го разбирате. Знаете ли преди време защо се е разпуснал най-големия фен клуб на Милан ? Защото са им взели знамето. А сега кажете, че и италианците не разбират......
+1916
I'M BLIND!IMPRESS ME!
То и да се слуша чалга, произлизаща от сърби, цигани и знам ли още каква балканска сган си е чисто малоумие, но огромното болшинство от активната фенска маса си друса задниците със същия кеф, с който троши стадиони и общинска собственост. Въпрос на образование и елементарно семейно отглеждане, и ще става все по- зле .... 
Батков: Без промени в Левски, връщаме се в кочината
- irriducibile1936
- Контакти:
milen.hristov написа:irriducibile1936 написа:Винаги има 2 гледни точки. Не хулете нещо или някой, само защото не го разбирате. Знаете ли преди време защо се е разпуснал най-големия фен клуб на Милан ? Защото са им взели знамето. А сега кажете, че и италианците не разбират......
Каква е гледната точка на това някой фен на другият отбор да мине по улицата да не ви провокира(не че ако провокира е извинение),и 10,20 да скочите и да го пребиете ей така,шоуто.
За това си прав. Няма нищо геройско да пребиеш някой в такава ситуация. Това е доста подло и грозно.
NON MOLLARE MAI !
Върни се в “Футбол - България”