dunavfc написа:Незнам какви обещания е давал преди изборите Станишев. Нито съм ходил на митингите им, нито съм му чел предизборната програма.
Знам обаче, че пенсиите и заплатите на хората се увеличаваха системно на всеки 6 месеца по времето на Станишев. Вярно с малко, но се увеличаваха ! А, сега са замразени от 2 години и не помръдват. Всичко обаче поскъпва !!!
Днес живеем много по-зле, отколкото при Станишев и това надали има някой нормален човек, който да го отрече.
Ако си 52 набор,изък за годините ти,прост си като гъбено семе.Ти поне малко не можеш ли да разбереш,че тия пенсии и заплати са се дигали без да е възможно това нещо с вземане на големи заеми,които сега идват и ни ебават майката ? Точно така са процедирали и държавите от соц. режима,хляб за 5 ст.,кренвирши за 5.ст,заплати по 150 лв. но в един момент,всичко се стовари върху главите на народите на тези държави и комунизмът си отиде...[/quote]

Благодаря ти за оценката. Получена от "умен" човек като теб, тя е направо комплимент за мен ...
Ти, вероятно си от тези антикомунисти, които най-напред гласуваха за сДС, после за ДСб, после за нДСв, а сега за милиционерите от ГЕРБ ...

Да забелязваш повтарящите се две буквички в абревиатурите - ДС ?

Като си от по-възрастното поколение, спомняш ли си кой охраняваше комунистите 45 години ?
Кой прибираше хората за 1 виц или за слушане на западна музика ?
Кой биеше печати по крачетата на момичетата за пола над коляното ?
Не бяха ли милиционерите ... ?
Е, как сега тези милиционери станаха най-големи антикомунисти ???