Честита дъщеря на Сергей Станишев !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Re: Честита дъщеря на Сергей Станишев !

Мнениеот marmi52 » 01 май 2011 20:11

dunavfc написа:Незнам какви обещания е давал преди изборите Станишев. Нито съм ходил на митингите им, нито съм му чел предизборната програма.
Знам обаче, че пенсиите и заплатите на хората се увеличаваха системно на всеки 6 месеца по времето на Станишев. Вярно с малко, но се увеличаваха ! А, сега са замразени от 2 години и не помръдват. Всичко обаче поскъпва !!!
Днес живеем много по-зле, отколкото при Станишев и това надали има някой нормален човек, който да го отрече.

Ако си 52 набор,изък за годините ти,прост си като гъбено семе.Ти поне малко не можеш ли да разбереш,че тия пенсии и заплати са се дигали без да е възможно това нещо с вземане на големи заеми,които сега идват и ни ебават майката ? Точно така са процедирали и държавите от соц. режима,хляб за 5 ст.,кренвирши за 5.ст,заплати по 150 лв. но в един момент,всичко се стовари върху главите на народите на тези държави и комунизмът си отиде...[/quote]

8-)

Благодаря ти за оценката. Получена от "умен" човек като теб, тя е направо комплимент за мен ...
Ти, вероятно си от тези антикомунисти, които най-напред гласуваха за сДС, после за ДСб, после за нДСв, а сега за милиционерите от ГЕРБ ... :lol:
Да забелязваш повтарящите се две буквички в абревиатурите - ДС ? :lol:
Като си от по-възрастното поколение, спомняш ли си кой охраняваше комунистите 45 години ?
Кой прибираше хората за 1 виц или за слушане на западна музика ?
Кой биеше печати по крачетата на момичетата за пола над коляното ?
Не бяха ли милиционерите ... ?
Е, как сега тези милиционери станаха най-големи антикомунисти ??? :roll: :lol:
Последна промяна от marmi52 на 01 май 2011 20:12, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

shammi
Контакти:

Мнениеот shammi » 01 май 2011 20:11

Живо и здраво да е детенцето))))))
П.П. А, който е безгрешен нека пръв хвърли камъка.....аман от прост народ.
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....

vladimirtsv
Контакти:

Мнениеот vladimirtsv » 01 май 2011 20:12

:) Да са му живи и здрави и момичето и майка и .
Верно още има хора който са коне с капаци , за 50 години са избили хиляди ....... така беше нали ? От 1989 до сега са избягали милиони и всичките ги е срам да кажат , че са българи ( то май и ние дето останахме ни е срам да го кажем ) Така , че болни мозъци като "dunavfc" мълчете си бе хора , не ви ли писна от злобата която ни е обхванала поне в такива вести не я показвайте , гледах същото и в темата за Батето пак злоба , докога ????

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 01 май 2011 20:15

който може да се спасява и да напуска БЪЛГАРИЯ 8-)
няма какво да се прави тука идва ми да хвана самолета и аре към Лос Анджелис :lol:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 май 2011 20:16

Станишев,като се праска,че е голям "българин",защо кръсти дъщеря си Дария? :oops:

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 01 май 2011 20:16

shammi написа:Живо и здраво да е детенцето))))))
П.П. А, който е безгрешен нека пръв хвърли камъка.....аман от прост народ.

... или който се чувства ограбен да хвърли камъка!

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 01 май 2011 20:50

Брей, много комунисти тука! А Сергей Дмитриевич Станишев дори си е запазил руското име. Детенцето да му е живо и здраво - децата не могат да носят отговорност за престъпленията на родителите си.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 01 май 2011 21:35

marmi52 написа:
Незнам какви обещания е давал преди изборите Станишев. Нито съм ходил на митингите им, нито съм му чел предизборната програма.
Знам обаче, че пенсиите и заплатите на хората се увеличаваха системно на всеки 6 месеца по времето на Станишев. Вярно с малко, но се увеличаваха ! А, сега са замразени от 2 години и не помръдват. Всичко обаче поскъпва !!!
Днес живеем много по-зле, отколкото при Станишев и това надали има някой нормален човек, който да го отрече.

няма нормален човек, който да подкрепя социалистическо управление. ако го прави, е идиот.
а ти ако очакваш от държавата да ти вдига заплатата - радиото е повредено ....

а на Станишев - да му е жива и здрава дъщерята !
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
Phoenix_
Контакти:

Мнениеот Phoenix_ » 01 май 2011 21:50

8-)
Незнам какви обещания е давал преди изборите Станишев. Нито съм ходил на митингите им, нито съм му чел предизборната програма.

Ти явно си на държавна хранилка или си комуне. По времето на Станишев развития свят беше в икономически разцвет.. Имаше и едни излишъци милиарди.. дето си ги разпределяха тайно.. в края на годината... и подхвърляха нещо на народа, за такива тъпаци като тебе... Имаше огромно строителство.., чужди инвестиции и т.н.. и това не беше ЗАРАДИ СТАНИШЕВ,, а ВЪПРЕКИ НЕГО! Сега можеше резерва да не е 7 милиарда а 15, и пенсиите да се бяха увеличили двойно..на това което се увеличиха.. а заплатите в държавния сектор също.. но заради съкращения., а не да се изливат още пари.. можеше да се направят реформи и т.н.. Но те окрадоха милиарди... А ТИ СИ ТЪП КАТО ГЪЗ(не ме интересува какви правила нарушавам) Никой не можел да отрече.. тъп си братче.. тъп си като гъз..

Герб сега също се осраха.. не са по-добре.. но крадат по малко, защото няма от кдъе да се краде... криза е..но се осраха нито реформи направиха.. нито нищо..така че не защитавам герб, царя или който и да е... но аман от платени писачи и дебили с една клетка в мозъка, които разправят колко добре било по станишев.. пак ти го казвам.. ТЪП си.. и да обиждам те.. щото заради тъпаци като теб.. държавата е на това дередже.. късопаметни джуджета... това е една от основните причини..

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 01 май 2011 21:51

Pro-European написа:няма нормален човек, който да подкрепя социалистическо управление. ако го прави, е идиот.
а ти ако очакваш от държавата да ти вдига заплатата - радиото е повредено ....

а на Станишев - да му е жива и здрава дъщерята !

Да е живо и здраво детето! Все пак е българче, което е най- радващото!
П.П. Милото още не е член на столетницата ;)
Последна промяна от MCMXIII на 01 май 2011 21:53, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”