Финансирането на Левски?!?!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
baltimore

Re: Финансирането на Левски?!?!

Мнениеот baltimore » 11 апр 2011 15:00

stanchev-cska написа:Някои питат за данъци?!? Какви данъци те се осигуряват на по - 500лв.

И до там свършват задълженията към държавата....

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 апр 2011 15:08

stanchev-cska написа:Някои питат за данъци?!? Какви данъци те се осигуряват на по - 500лв.

И на по 500лв. да са-колко са?А разходите по стадиона,за школата...Всичко е тряснато в графата "и 2млн. за некви си там други разходи"...Така ли се пише разчет?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 апр 2011 15:10

magga написа:ехххх аз си мечтая за Газпром и един Абрамович,ма може и да е половин Абрамович :lol: ,ама мечти :lol: иначе защо не стане като в Испания отбора е на народа-имат акции и през 4-5 години има гласуване :? така ако за Левски има желаещ идва кандидатира се заедно с Батков и който изберем :roll: за мен това е някакво решение макар и много фантастично :)

Нито един отбор в Испания не е на "народа"!Ако Барса и Реал М чакат само на "народа",малий-й-й...

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 11 апр 2011 15:14

blue avalanche написа:
magga написа:ехххх аз си мечтая за Газпром и един Абрамович,ма може и да е половин Абрамович :lol: ,ама мечти :lol: иначе защо не стане като в Испания отбора е на народа-имат акции и през 4-5 години има гласуване :? така ако за Левски има желаещ идва кандидатира се заедно с Батков и който изберем :roll: за мен това е някакво решение макар и много фантастично :)

Нито един отбор в Испания не е на "народа"!Ако Барса и Реал М чакат само на "народа",малий-й-й...

казвам,че има гласуване за президент :? и за това там преди тия избори се носят имената на едни от най-актуалните звезди,за да бъде избран дадения кандидат ;) значи там отбора е повече на народа отколкото Левски или ЦСКА ;)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 апр 2011 15:19

magga написа:
blue avalanche написа:

казвам,че има гласуване за президент :? и за това там преди тия избори се носят имената на едни от най-актуалните звезди,за да бъде избран дадения кандидат ;) значи там отбора е повече на народа отколкото Левски или ЦСКА ;)

Знаеш ли какви са условията,за да можеш да гласуваш за президент на Барса или Реал?Или на който и да е друг клуб?Влез в Гугъл и ги прочети.Аз съм ги чел.Ти НЕ ОТГОВАРЯШ на тях!Както,между впрочем,и всички останали във форума...

biofreeze
Контакти:

Мнениеот biofreeze » 11 апр 2011 15:22

момчета,Реал Мадрид примерно е отбор на краля ! От там идва и кралския клуб. Тези невероятни суми,които дават за прехвалени звезди,всъщност са заеми,които са на името на държавата.В последствие те се изплащат от реклами и куп още дивотии ... Това в България е невъзможно !!

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 11 апр 2011 15:22

Който вярва на доносника на ДС,значи толкова му е акъла!!!Ганя не дава и пукнал лев на Левски и това не е от днес а от първият ден дето стана президент и взе акциите!!!Левски е клуб на самоиздръжка най-вече от продажба на футболисти но и от пари от УЕФА,М тел и др. подобни.Борат зимата го гледах по Ринг и там разтегаше едни локуми,че видиш ли лично той давел по 750 хил.лева на месец,това прави само 9 милиона лв. само от него :lol: :lol: :lol: :lol: от което паднах от смях пред телевизора!!!Борат само краде от Левски и не прави нищо друго!!!Затова и в отбора докато не стана ШЛ Мъри и Наско един футболст не можаха да купят.Борат само ги режеше за кинти!!!сега се дават смешни пари за селекция 100 или 200 хил.лв :lol: :lol: И се пъчим пред телевизията!!!И лафчис продаваше всичко читаво но купуваше после всички по-добри играчи от малките клубове.А при Борат :shock: :shock:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

kroko1914
Контакти:

Мнениеот kroko1914 » 11 апр 2011 15:24

Тези сметки са абсурдни!
Като за начало искам на всеки домакински мач да присъстват по 15 - 20 хил. души, пък после да си говорим кой как финансира и кой колко краде от Левски...но това е абсолютно нормално - в държавата на абсурдите всеки гледа как другия не си върши работата, а в твоя собствен двор цари пълна анархия.

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 11 апр 2011 15:26

казвам,че има гласуване за президент :? и за това там преди тия избори се носят имената на едни от най-актуалните звезди,за да бъде избран дадения кандидат ;) значи там отбора е повече на народа отколкото Левски или ЦСКА ;)[/quote]
Знаеш ли какви са условията,за да можеш да гласуваш за президент на Барса или Реал?Или на който и да е друг клуб?Влез в Гугъл и ги прочети.Аз съм ги чел.Ти НЕ ОТГОВАРЯШ на тях!Както,между впрочем,и всички останали във форума...[/quote]

ок дай ми линк да ги прочета :) а и ти казвам,че това е теоретично не съм казал,че тук ще стане,но според мен ако се случи би било добре ;)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 апр 2011 15:29

magga написа:казвам,че има гласуване за президент :? и за това там преди тия избори се носят имената на едни от най-актуалните звезди,за да бъде избран дадения кандидат ;) значи там отбора е повече на народа отколкото Левски или ЦСКА ;)

Знаеш ли какви са условията,за да можеш да гласуваш за президент на Барса или Реал?Или на който и да е друг клуб?Влез в Гугъл и ги прочети.Аз съм ги чел.Ти НЕ ОТГОВАРЯШ на тях!Както,между впрочем,и всички останали във форума...[/quote]

ок дай ми линк да ги прочета :) а и ти казвам,че това е теоретично не съм казал,че тук ще стане,но според мен ако се случи би било добре ;)[/quote]
Давам ти го наготово,обаче сам ще си го преведеш.Безплатното обучение в Б-я отдавна е минало.
"Real Madrid ownership structure is entirely different than most professional football club. The club is not owned privately by any person or company. It is uniquely owned and operated entirely by it club members.
A "Carnet Madridista" is an official club member. You pay an annual fee. In exchange there are benefits like discounts and priority access on tickets, some free matches, free entrance on the stadium trophy room, access to exclusive website content like Real Madrid TV (IPTV channel).
A "Socios" is a member with voting rights. Its like a patron of the club who pays more for membership. There is a long waiting list to become a Socio member. Not all members can buy a season ticket. One benefit of a socio is the ability to purchase a season ticket. Only a 'Socio' could run in an election for club President.
To run for President of Real Madrid. You must raise a bank guarantee of 57.4 Million Euros of private money. If elected this money will be transfered to the club."

Върни се в “Левски”