stanchev-cska написа:Някои питат за данъци?!? Какви данъци те се осигуряват на по - 500лв.
И до там свършват задълженията към държавата....
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
stanchev-cska написа:Някои питат за данъци?!? Какви данъци те се осигуряват на по - 500лв.
magga написа:ехххх аз си мечтая за Газпром и един Абрамович,ма може и да е половин Абрамович,ама мечти
иначе защо не стане като в Испания отбора е на народа-имат акции и през 4-5 години има гласуване
така ако за Левски има желаещ идва кандидатира се заедно с Батков и който изберем
за мен това е някакво решение макар и много фантастично
blue avalanche написа:magga написа:ехххх аз си мечтая за Газпром и един Абрамович,ма може и да е половин Абрамович,ама мечти
иначе защо не стане като в Испания отбора е на народа-имат акции и през 4-5 години има гласуване
така ако за Левски има желаещ идва кандидатира се заедно с Батков и който изберем
Нито един отбор в Испания не е на "народа"!Ако Барса и Реал М чакат само на "народа",малий-й-й...
magga написа:blue avalanche написа:magga написа:ехххх аз си мечтая за Газпром и един Абрамович,ма може и да е половин Абрамович,ама мечти
Нито един отбор в Испания не е на "народа"!Ако Барса и Реал М чакат само на "народа",малий-й-й...
казвам,че има гласуване за президенти за това там преди тия избори се носят имената на едни от най-актуалните звезди,за да бъде избран дадения кандидат
значи там отбора е повече на народа отколкото Левски или ЦСКА
magga написа:казвам,че има гласуване за президенти за това там преди тия избори се носят имената на едни от най-актуалните звезди,за да бъде избран дадения кандидат
значи там отбора е повече на народа отколкото Левски или ЦСКА
Потребители, разглеждащи този форум: mikata и 48 госта