obi4am_pirin написа:18.Всеки има своята слава!Може би Борис 1!
Пената: Борис ТРИ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
obi4am_pirin написа:18.Всеки има своята слава!Може би Борис 1!
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
smoothc написа:Следните въпроси:
1.Какво ще бъде положението в България след 15 години? Трудно, ако продължават да ни управляват бивши милиционери, пожарникари, сервитьори и свинари. И ако тенденцията за емиграция се запази и приръста на циганското население ще сме на ниво Африка, макар че веднъж една клиентка ми каза: "Бива ли такова нещо живяла съм 3 години в ЮАР и там имат ред, а тук се блъскат като овце".
2.Българското образование Със същите темпове, с което го унищожават и ако сегашния министър остане още един мандат всичко ще стане частно и 5% ще са грамотни, други 50% ще могат да четата и смятат, а останалите и това няма да могат
3.Развитието на Българския футбол Върви нагоре и то се вижда. Всяка година имаме отбор в Лига Европа, започват строежи на бази, стадиони и т.н
4.Мнението ви относно Биг Брадър Мюзик Айдъл и подобните формати Те загинаха, но са едно отлично място з аправене на пари з ателевизията. Ако телевизията я бе грижа последните предавания, които правеха с цел подпомагане за нуждаещите се щяха да отделят поне 50% от приходите от реклами за тях.
5.Кой ви е любимия Български актьор Какво![]()
6.Смятате ли че Лили Иванова е изключително добра певица но пък за сметка на това е студен човек? Можеш да влезеш с влак в тунел и ще чуеш същия звук и да студена е. Чувал съм го от хора, които са ходили на концертоте и и са виждали отношението към персонала.
7.Коя ви е медията фаворит от следните:БНТ БТВ НОВА и защо? и коя е най-противната ви от тези? Спрях да гледам ТВ.
8.Изчерпа ли се шоуто на Слави и изобщо подобни формати вечерни Шоута? Славчо се изчерпа в деня, в който започна да прави разни формати, скоито да се опита да си вдигне рейтинга и в деня, вкойтио влезе в политиката.
9.Защо чалгата е навсякъде отвсякъде лъха на чалга?? Що не седнеш на маса и да си пуснеш Хеви Метъл? Не слушам чалга, но ми е гот да седна на маса и да си пия и танцувам на нея.
10.Имате ли любим филм? Много
11.Какво ви е мнението за Сащ? Терористи
12.А за Русия Милиардери
13.Как си обяснявате факта че Германия е истински лидер в автомобилостроенето философията и класическата музика? Дисциплина. Загубили са 2 СВ точно поради факта,м че са изпипвали всеки един детайл в оръжията си, докато руснаците фраста праста и са ги изкарвали на бойното поле.
14.Ако Хитлер бе спечелил ВСВ? Сега нямаше да има форум, в който да пишеш. Но ХИтлер е бил прав за много неща и добре са го използвали. Прочетете и ще разберете какво имам впредвид
15.Гений ли са Японците ? Държава, която е смазана от английските колонизатори,била унищожена след 2 СВ и е под постоянни природни катаклизми и имат един от най-високия стандарт на живот в света какви да са?
16.В коя държава искате да живеете? България
17.Сервантес и Шекспир казват че са най-великите писатели но дали е така всъщност?? Не
18.Кой е за вас най-великия Бг владетел? Тервел
19.А най-великия пълководец? Тервел, Александър Македнонски
20.Какъв искахте да станете като малък? Синя каскаБез майтап
Моля отговорете на въпросите.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
child in time написа:
5.Кой ви е любимия Български актьор - Алеко Константинов
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 201 госта