Бомел, Демикелис и Лусио

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: Бомел, Демикелис и Лусио

Мнениеот MCMXIII » 30 мар 2011 23:31

BAYERNULTRAS написа:Именно за това съм симпатизант на Байерн и аз. Винаги са залагали основно на немски футболисти. Очевидно съм по малък от теб, предпочитам да гледам немско първенство от 96-та година, а на Байерн съм фен от 98-ма година. Абсолютно съм съгласен с теб относно Бомел, харесвах го много защото беше точно като великия Ефенберг. Гореше във всеки мач и даваше всичко за победа, пък и като игра и стил бяха горе долу идентични :))

Дето се казва: Одобрен си! Т.е. и двамата харесваме философията на този отбор ;)
Тази година е катастрофа, така че нека влезем в зона ШЛ. Дай Боже 2- ри! Пък догодина Европейската купата в къщи на нашият стадион ;)
Лека нощ!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 31 мар 2011 01:07

Не съм съгласен, че Демикелис не става. Да, вярно понякога късаше нервите, ама да погледнем защитата сега, Да не би Ван Бомел да не се влачеше в последно време по терена? И да не би д не бавеше топката?

Колкото до формата на Швайни - пич, вярно последните два мача не беше на топ ниво. Макар и да е нулева година, той е основият мотор в отбора! Ако това е слаба форма...

За Лусио - отдавна му мина времето. За мен винаги е бил комичен играч... Предпочитам да се налага Брено пред това да го връщаме.

За трансфера на Коентрао - дано стане. Млад е, а Байерн няма навика да се разделя бързо с играчит си. Макар това да спира развитието на Контенто, но просто няма място за сравнение между двамата...
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
BAYERNULTRAS
Контакти:

Мнениеот BAYERNULTRAS » 31 мар 2011 03:35

dxl написа:Не съм съгласен, че Демикелис не става. Да, вярно понякога късаше нервите, ама да погледнем защитата сега, Да не би Ван Бомел да не се влачеше в последно време по терена? И да не би д не бавеше топката?

Колкото до формата на Швайни - пич, вярно последните два мача не беше на топ ниво. Макар и да е нулева година, той е основият мотор в отбора! Ако това е слаба форма...

За Лусио - отдавна му мина времето. За мен винаги е бил комичен играч... Предпочитам да се налага Брено пред това да го връщаме.

За трансфера на Коентрао - дано стане. Млад е, а Байерн няма навика да се разделя бързо с играчит си. Макар това да спира развитието на Контенто, но просто няма място за сравнение между двамата...

За Лусио и Контенто/Коентрао съм съгласен, но за Бомел и Шваини не съм определено. Марк Ван Бомел беше контузен около месец и половина - два, което неминуемо се отрази и на формата му.Предвид възраста му е ясно че въстановяването му и възвръщането на формата му ще се забави. Вярно е, че последните 2-3 мача не играеше много добре, но това се дължеше именно на контузията му и на Ван Гал, който позволи да се коментира на дълго и широко продаването му и евентуалния трансфер тогава на Густаво. Това доведе до допълнителна несигурност във възвръщането на формата му. За Швайнщаигер искам да ти напомня, че поради други контузии на атакуващи футболисти, след продаването на Бомел играеше на нетипичната за него позиция зад нападателя. Това му повлия и не правеше достатъчно силни мачове ! След като се върна на позицията дефанзивен халф, направи някои фрапантни грешки особенно в най-важните за сезона мачове с Дортмунд, Хановер и Шалке. Вижда се, че и за националния отбор не показва най-доброто, дори в последния мач, когато беше капитан, Бундестимът загуби от Австралия. След продаването на Бомел, Гаал започна едно безкрайно въртене на играчи на позициите дефанзивен халф/централен защитник/ляв бек и на Швайни му стана много трудно всеки мач да играе с различен съотборник в центъра пред защитата. Просто неможеш да ме убедиш че Бастиан направи силен сезон и е основен мотор в отбора. За Демикелис ще кажа за пореден път, че се изчерпа напълно и формата му спадна до много ниски нива. Топ нападателите особенно от Европа го правеха смешен. Игра цели 6 години в клуба, което е доста доста :) За мен лично (като не ангажирам никого с моето мнение) Брено е добър играч, но просто не притежава нужната класа за отбор от ранга на Байерн ! Има млади ( като него ) централни защитници, които са с много повече качества от него . Например Давид Луис ( Челси) ; Хумелс ( Дортмунд) ; Андреас Бек ( Хофенхайм ) ; Гари Кеихл ( Блекбърн ) ; Мексес ( Рома ) !!

Поздрави ! :)
I DO IT BETTER

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 31 мар 2011 09:30

BAYERNULTRAS написа:Например Давид Луис ( Челси) ; Хумелс ( Дортмунд) ; Андреас Бек ( Хофенхайм ) ; Гари Кеихл ( Блекбърн ) ; Мексес ( Рома ) !!

Хумелс е чудесен играч. Даже е наше момче и сме го освободили като... безпереспективен. Някъде четох, че искаме да си го върнем, но той не ще и да чуе за Байерн :( Дано това не е истина и го убедят да се върне! За Андреас Бек също съм за (не че някой ме пита).

Относно Гари Кейхил никога на този етап! Футболистите с английски паспорти са свръх/хипер/меганадценени! Глупаво е според мен, да плащаме тройно цената за дадена стока.
За Мексес и Давид Луис нямам наблюдения. Може и да са добри. Нали за това Байерн си имат ръководство. Нека решават, кое е най- доброто!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 31 мар 2011 15:17

Да де, ама Брено е на 21 и е имал възможността да играе в... Нюрнберг, а не в Рома, Оксер, Бенфика, Челси. Съответно - ШЛ и ЛЕ.

Иначе съм съгласен ако се вземе доказан защитник, защото на Байерн му трябват играчи в момента.

За английските футболисти и аз така мисля! Ливърпул дадоха 35млн. паунда за Керъл. Как си представяте Байерн да дадат толкова пари за Гьотце, например.
За това и не вярвам на драсканиците, че ще вземем Ашли Йънг от Вила.

Виж, бях чул, че наши хора гледали Еден Азар от Лил. Ако го вземем ще е много добре!
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
BAYERNULTRAS
Контакти:

Мнениеот BAYERNULTRAS » 31 мар 2011 16:11

MCMXIII написа:
BAYERNULTRAS написа:Именно за това съм симпатизант на Байерн и аз. Винаги са залагали основно на немски футболисти. Очевидно съм по малък от теб, предпочитам да гледам немско първенство от 96-та година, а на Байерн съм фен от 98-ма година. Абсолютно съм съгласен с теб относно Бомел, харесвах го много защото беше точно като великия Ефенберг. Гореше във всеки мач и даваше всичко за победа, пък и като игра и стил бяха горе долу идентични :))

Дето се казва: Одобрен си! Т.е. и двамата харесваме философията на този отбор ;)
Тази година е катастрофа, така че нека влезем в зона ШЛ. Дай Боже 2- ри! Пък догодина Европейската купата в къщи на нашият стадион ;)
Лека нощ!

:)) Радрвам се и аз, че сме твърдо зад изградената философия на отбора. На мен просто така ми доставя удоволствие да ги гледам, а не сбирщина от доказани и недоказани чуждестранни фудболисти ! За това примерно Интернационале винаги са ме дразнили, защото играят без италианци в състава си !! Мисля, че ще се преборим за 3-то място без проблеми и както казваш дай Боже 2-ри :))
I DO IT BETTER

Потребителски аватар
BAYERNULTRAS
Контакти:

Мнениеот BAYERNULTRAS » 31 мар 2011 16:27

Гари Кейхил не е толкова скъп, оценяват го на 10-15 милиона евро, което е приемливо за класен защитник. Аз лично съм го гледал умишлено няколко мача и смея да твърдя, че е прекрасен играч, бележи и голове :), а и като прибавя опита който има в Англия (въпреки младоста си ) съм абсолютно за едно негово привличане. Един Хумелс или Бек биха стрували горе долу същата сума според мен особенно след като подновиха договорите си именно с цел по големи трансферни суми. Иначе за надценките и аз съм на това мнение, прекалено много пари слагат отгоре и за мен е изключено да се наддава за таива играчи :)) Но както вие казахте, никой нас не ни пита :))
За Еден Азар няма никакви наблюдения трябва да се разровя да го видя :))

Чисто информативно, понеже вече е играч на Челси, ето едно хубаво видео на Давид Луис. Удивен съм какъв футболист е това момче - централен защитни, а как играе по целия терен :shock: . Много ми напомня на Коентрао :)) http://www.youtube.com/watch?v=ZZVGqi53 ... re=related
I DO IT BETTER

Върни се в “Байерн”