Международните мачове по ТВ!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Международните мачове по ТВ!
http://www.fromsportcom.com/v-2/2/20/v-222175.html http://www.fromsportcom.com/v-2/2/24/v-222462.html
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
keres написа:Полезен си човече, благодаря ти!
Полезен но нещо не е полезна тая тема.Сега уж щях да гледам Сащ - Аржентина,тия ми пускат по нова спорт Черна гора...
Вчера беше пропуснал Черна - Узбекистан,
днес е изпуснал Малта - Гърция по ФИЛМ +
По добре да се правят теми за мачовете в дадения ден,поне иннформацията откъдето аз я взимам е достоверна..
По добре да се правят теми за мачовете в дадения ден,поне иннформацията откъдето аз я взимам е достоверна..
Deluxx написа:Вчера беше пропуснал Черна - Узбекистан,
Добре де, успокой се. Опитах се да бъда полезен. Към датата на съставяне на темата, телевизиите бяха договорили и обявили за предаване тези мачове. Що се отнася до тези двата мача, те явно са закупени по-късно и двете телевизии не ги бяха обявили официално. Това, разбира се, го приемам за пропуск, но съм готов да ъпдейтна темета с всяка нова информация. Все пак не съм от СЕМ да знам своевременно всяко промяна за това какво ще се предева по телевизията.
Без лоши чувства.
Има едно разминаване в програмата на Нова спорт. Ако някой ме светне какве ще е истината ще бъде супер и ще мога да го корегирам.
Мачът САЩ-Аржентина е в НЕДЕЛЯ от 01:00ч., а те дават ЗАПИС СЪБОТА от 12:00ч. Ако пиремем, че ще го предават ПРЯКО, то тогава какво става с Норвегия-Дания? Ако някой знае да каже да го поправя.
12:00 Футбол: САЩ - Аржентина, международен приятелски мач, повторение
14:00 УЕФА Шампионска Лига – магазинно предаване, повторение
14:30 „Светът на Висшата Лига” – магазинно предаване за Висшата Лига
15:00 Футбол: Австрия - Белгия, квалификационен мач за Европейско първенство 2012, повторение
17:00 „Нова Спорт Голф” – обзор на турнира „Транзишънс Чемпиъншип” от Професионалната Голф Асоциация, повторение
18:30 „Класика от Висшата Лига” – Уест Хям – Манчестър Ю (01-02), повторение
19:00 Футбол: Уелс - Англия, квалификационен мач за Европейско първенство 2012, повторение
20:45 Студио „Германия”, директно
21:00 Футбол: Германия – Казахстан, квалификационен мач за Европейско първенство 2012, директно
22:55 Студио „Германия”, директно
23:15 Футбол: Република Ирландия - Македония, квалификационен мач за Европейско първенство 2012, запис
02:55 Край на програмата
01:00 Футбол: Норвегия - Дания, квалификационен мач за Европейско първенство 2012, запис
Мачът САЩ-Аржентина е в НЕДЕЛЯ от 01:00ч., а те дават ЗАПИС СЪБОТА от 12:00ч. Ако пиремем, че ще го предават ПРЯКО, то тогава какво става с Норвегия-Дания? Ако някой знае да каже да го поправя.