child in time написа:За или Против?
Хубав въпрос.
ЗА - фен!
ПРОТИВ - да си лумпен!
Обичам играта обичам вълнението до като влезнеш на стадиона , хъса с който гледаш как любимия отбор вкарва гол след гол в противниковата врата !
Сладката тръпка от победата!
Как да не си фен на любимата игра?
НО групи4ка ( далеч съм от мисълта че всички ултраси са такива) лумпени пребиват момче защото бил с шалче , значка ... на друг отбор! Как тогава да си фен да ходиш спокойно на мач когато някой идиот може да те пребие от свободия и глупост?
Как да заведеш детето си на мач на разбития стадион соц ветеран ? И да не те е страх да падне в образувала се дупка на полуразпадащата се трибуна?
Много верен отговор, защото повечето от феновете не ходят по стадионите от тази гледна точка, че ги е страх от психарчетата, дето не отиват да гледат футбол а се чудят каква простотия да направят.
ЗА Футбола и Спорта! ЗА любимата игра! ПРОТИВ всичко останало!
Long live rock ` n` roll!!!!
За и Против това да си футболен фен
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: За и Против това да си футболен фен
Питаш защо още се ходи на мач, какво да ти кажа,аз съм малко обиден,когато всеки ден се пише как Пирин бил вече изпаднал,били много слаби,когато загубиха от Литекс,заглавието в Гонг беше "Опашкарят Пирин измъчи Литекс" е това,ако не е обида,все пак Пирин играха и аха да бият шампиона,няма пари за издръжка,половината отбор избяга на полусезона и сега се борим със зъби и нокти да останем,а всички говорят за мегаселекцията на Лудогорец (даже не го знаех тоя отбор до миналата година).
Е защо ходя на мач на отбор,който едвам крета и се отписва от всички като аутсайдер? Просто има неща ,за които ти пука,независимо в какво състояние са.Наречи го обич към отбора.Това е изкуство да обичаш нещо без да искаш почти нищо в замяна
.Все пак това ми е родния клуб,все едно защо обичаш родния си град?
Е защо ходя на мач на отбор,който едвам крета и се отписва от всички като аутсайдер? Просто има неща ,за които ти пука,независимо в какво състояние са.Наречи го обич към отбора.Това е изкуство да обичаш нещо без да искаш почти нищо в замяна

irriducibile1936 написа:magga написа:Тази тема е продиктувана от това което чета и в други теми. Хората не искат да гледат нито националния отбор,нито клубните.Изобщо футбола ни е нула.Не правя откритие,но искам да питам всички защо още ходят на мачове и гледат бг футбол и това равно ли е на мазохизъм ?
и моля темата да не се трие,защото мисля,че е интересна и актуална в момента
Много несериозна тема.. доста хейтърски се отнасяте към "А" група.
не е хейтърска и ни мразя никой

child in time написа:За или Против?
Хубав въпрос.
ЗА - фен!
ПРОТИВ - да си лумпен!
Обичам играта обичам вълнението до като влезнеш на стадиона , хъса с който гледаш как любимия отбор вкарва гол след гол в противниковата врата !
Сладката тръпка от победата!
Как да не си фен на любимата игра?
НО групи4ка ( далеч съм от мисълта че всички ултраси са такива) лумпени пребиват момче защото бил с шалче , значка ... на друг отбор! Как тогава да си фен да ходиш спокойно на мач когато някой идиот може да те пребие от свободия и глупост?
Как да заведеш детето си на мач на разбития стадион соц ветеран ? И да не те е страх да падне в образувала се дупка на полуразпадащата се трибуна?
ЗА Футбола и Спорта! ЗА любимата игра! ПРОТИВ всичко останало!
Long live rock ` n` roll!!!!
това май е най-точния коментар от всички до сега

-
- Контакти:
За това, да си футболен фен, какво по-хубаво от това, да пееш песни за любимия отбор, да се радваш на победите му и т.н. Но трябва постоянсттво, не на мач ЛЕВСКИ - Академик, ЛЕВСКИ - Видима да няма никой, защото на половината им е студено, късен час, леля им има рожден ден и всякакви оправдания,а на мачовете в евротурнирите, точно тези хора, тичат първи да си вземат билет, но тогава, часът им е удобен, не е студено и т.н.
ЛЕВСКИ СОФИЯ - НАЧИН НА ЖИВОТ
Върни се в “Футбол - България”