Заговорът срещу ЦСКА" излиза на светло

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
popaj
Контакти:

Re: Заговорът срещу ЦСКА" излиза на светло

Мнениеот popaj » 18 дек 2008 14:50

НИКОЙ ОТ ВАС НЕ ЗНАЕ КАКВА Е ИСТИНАТА ЗА ОТНЕТИЯ ЛИЦЕНЗ.АЗ СЪЩО НЕ Я ЗНАМ.МАЛКО ВЕРОЯТНО Е И ГЕОРГИ АТАНАСОВ ДА Я ЗНАЕ С ТОЧНОСТ.ТОЙ,ОБАЧЕ СИ Е ВЛОЖИЛ ТРУДА В 300 СТРАНИЦИ И,ПРЕДПОЛАГАМ,ЧЕ ИМА НЯКАКВИ ФАКТИ...КОЛКОТО И ДА Е ЛУД.ЯСНО Е ЗА ВСИЧКИ ЩО ЗА БОКЛУК И МОШЕНИК Е БАЙ ГАНЬО,КАКТО И ОРТАЦИТЕ МУ В БФС.ЗА 6-7 МИЛИОНА ЕВРО ЩЕ НАПРАВЯТ ЧУДЕСА....А ЛУПИ ИМ ДОЙДЕ НА ТЕПСИЯ.НЕ СЕ ПСУВАЙТЕ ЗА ГЛУПОСТИ,ПОЧИВАЙТЕ СИ И СЕ РАЗТОВАРВАЙТЕ ОТ ЛОШАТА ФУТБОЛНА ГОДИНА.АЗ,НАПРИМЕР СЕГА ЩЕ СИ ХАПНА ЕДНО ШОКОЛАДЧЕ.ВИЖДАМ НА ОПАКОВКАТА МУ ЕДНО ПОСИНЯЛО ГОВЕДО,АМА КАКВО ОТ ТОВА?

Armagedon

Мнениеот Armagedon » 18 дек 2008 15:01

popaj написа:НИКОЙ ОТ ВАС НЕ ЗНАЕ КАКВА Е ИСТИНАТА ЗА ОТНЕТИЯ ЛИЦЕНЗ.АЗ СЪЩО НЕ Я ЗНАМ.МАЛКО ВЕРОЯТНО Е И ГЕОРГИ АТАНАСОВ ДА Я ЗНАЕ С ТОЧНОСТ.ТОЙ,ОБАЧЕ СИ Е ВЛОЖИЛ ТРУДА В 300 СТРАНИЦИ И,ПРЕДПОЛАГАМ,ЧЕ ИМА НЯКАКВИ ФАКТИ...КОЛКОТО И ДА Е ЛУД.ЯСНО Е ЗА ВСИЧКИ ЩО ЗА БОКЛУК И МОШЕНИК Е БАЙ ГАНЬО,КАКТО И ОРТАЦИТЕ МУ В БФС.ЗА 6-7 МИЛИОНА ЕВРО ЩЕ НАПРАВЯТ ЧУДЕСА....А ЛУПИ ИМ ДОЙДЕ НА ТЕПСИЯ.НЕ СЕ ПСУВАЙТЕ ЗА ГЛУПОСТИ,ПОЧИВАЙТЕ СИ И СЕ РАЗТОВАРВАЙТЕ ОТ ЛОШАТА ФУТБОЛНА ГОДИНА.АЗ,НАПРИМЕР СЕГА ЩЕ СИ ХАПНА ЕДНО ШОКОЛАДЧЕ.ВИЖДАМ НА ОПАКОВКАТА МУ ЕДНО ПОСИНЯЛО ГОВЕДО,АМА КАКВО ОТ ТОВА?

А за мене Коледа започна - хапвам си термично обработено, розово свинско и си пийвам винце!!! Да живеят прасетата!!!!

ЕВРОБОЕЦ

Мнениеот ЕВРОБОЕЦ » 18 дек 2008 15:03

Armagedon написа:
popaj написа:НИКОЙ ОТ ВАС НЕ ЗНАЕ КАКВА Е ИСТИНАТА ЗА ОТНЕТИЯ ЛИЦЕНЗ.АЗ СЪЩО НЕ Я ЗНАМ.МАЛКО ВЕРОЯТНО Е И ГЕОРГИ АТАНАСОВ ДА Я ЗНАЕ С ТОЧНОСТ.ТОЙ,ОБАЧЕ СИ Е ВЛОЖИЛ ТРУДА В 300 СТРАНИЦИ И,ПРЕДПОЛАГАМ,ЧЕ ИМА НЯКАКВИ ФАКТИ...КОЛКОТО И ДА Е ЛУД.ЯСНО Е ЗА ВСИЧКИ ЩО ЗА БОКЛУК И МОШЕНИК Е БАЙ ГАНЬО,КАКТО И ОРТАЦИТЕ МУ В БФС.ЗА 6-7 МИЛИОНА ЕВРО ЩЕ НАПРАВЯТ ЧУДЕСА....А ЛУПИ ИМ ДОЙДЕ НА ТЕПСИЯ.НЕ СЕ ПСУВАЙТЕ ЗА ГЛУПОСТИ,ПОЧИВАЙТЕ СИ И СЕ РАЗТОВАРВАЙТЕ ОТ ЛОШАТА ФУТБОЛНА ГОДИНА.АЗ,НАПРИМЕР СЕГА ЩЕ СИ ХАПНА ЕДНО ШОКОЛАДЧЕ.ВИЖДАМ НА ОПАКОВКАТА МУ ЕДНО ПОСИНЯЛО ГОВЕДО,АМА КАКВО ОТ ТОВА?

А за мене Коледа започна - хапвам си термично обработено, розово свинско и си пийвам винце!!! Да живеят прасетата!!!!

А НАПРАВИ ЛИ СВИРКА НА КУЗОВ ЗА ДА КУПИШ ПИЕНЕ НА БАЩА ТИ АСАН?

Armagedon

Мнениеот Armagedon » 18 дек 2008 15:05

ЕВРОБОЕЦ написа:
Armagedon написа:

А НАПРАВИ ЛИ СВИРКА НА КУЗОВ ЗА ДА КУПИШ ПИЕНЕ НА БАЩА ТИ АСАН?

Капут, свирки на Хасан прави единствено майка ти!!! А разликата между Кузов и баща ти е, че Кузов опъва чужди циганчета, а баща ти собствения си син!!!

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 18 дек 2008 15:20

ok.kato pusna za usa 94 pak kakvo.za men toi nee balgarin.vinagi nqkoi im e vinoven za 4orbata.za kinti moje da napise 4e i maikamue kurva kato gledam.bez uspeha pres 94 sega stese dae svinar gorkiq.na vsi4ki levski im e vinoven.zabravete za bai toso.nqmago i nqma koi davi spasi i davi dade 8 poredni titli.
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

bazrumbaz
Контакти:

Мнениеот bazrumbaz » 18 дек 2008 15:28

ЕЙ, ТОВА ЧОРБАРИТЕ СТЕ БОЛНИ ХОРА С ПРОМИТИ МОЗЪЦИ, А ТОЗИ АВТОРА НА ТАЗИ ЖАЛКА КНИГА Е НАЙ- БОЛНИЯТ ОТ ВАС. И ЗА НАЙ- ГОЛЯМО СЪЖАЛЕНИЕ НЯМАТЕ ЛЕКУВАНЕ!

Потребителски аватар
de.bil
Контакти:

Мнениеот de.bil » 18 дек 2008 15:59

От тоя Г.А. разбирам нещо ново-ЦСКА е основния борец срещу футболната мафия.Имам много познати цесекари и не бях останал с впечатление да са толкава глупави момчета,че да ги вълнуват полуфантазии и поръчки.Каквото са останалите отбори в момента това е и ЦСКА-ГОЛЯМО НИЩО пълно с паразити.

Върни се в “ЦСКА”