Ето как съдиите подпряха Литекс в 8 от 18 мача този сезон

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
greenlandia

Re: Ето как съдиите подпряха Литекс в 8 от 18 мача този сезон

Мнениеот greenlandia » 14 мар 2011 12:14

Всичко започна от фианла за Суперкупата с Берое. Чудя се дали пастата си получи медала ?
То не бе потпиране не бе чудо ,за да докара мача до продължение, където Берое отпаднаха визически.
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

BluePainter
Контакти:

Мнениеот BluePainter » 14 мар 2011 12:18

Всички говорят за Левски и цска,но Литекс за толкова години в Европа нямат един голям спечелен мач.Дотук над 10 точки са им подарили съдиите.Супер изкуствени победи!

batmana
Контакти:

Мнениеот batmana » 14 мар 2011 12:21

Само ще повторя казаното по-рано: Левски и ЦСКА имат някакви успехи в евротурнирите (понякога бият, друг път падат, което си е нормално с оглед на класата ни), а Литекс се дъни редовно. И най-важното е, че не разбират господата от Ловеч защо в Европа няма за тях дузпи и аванти и сякаш ги чакат. Левски и ЦСКА поне знаят как се играе в Европа и ако сравните статистиките, Левски и ЦСКА в България получават повече картони, отколкото в Европа, а Литекс - точно обратното. Аз от сърце им пожелавам на всяка такава титла - по един анонимен отбор, който да ги постави на мястото им. Когато треньор им беше Люпко Петрович, а в България играеха честно съм викал от сърце за тях в Европа. Сега по същия начин им пожелавам отпадане, ако може като едно време с Видзев. Тези, които помнят мача, знаят какво имам предвид.

Потребителски аватар
sixtynine
Контакти:

Мнениеот sixtynine » 14 мар 2011 12:22

В 5 от изброените мачове Литекс бие с 1 на мъка :) Кво повече да кажа..
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 14 мар 2011 12:23

ако трябва да сме честни този сезон ако се свиреше за литекс така както за Левски и Цска щяха да са с под 35 точки и обратното... ако някой от грандовете получаваше толкова помощ щеше да е с над 46т...
Няма какво да ми говорите кой "имал право" да се оплаква и кой нямал... Който е ощетен към този момент има право да се оплаква и обратното....
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
nikita33
Контакти:

Мнениеот nikita33 » 14 мар 2011 12:37

Thsmith написа:ако трябва да сме честни този сезон ако се свиреше за литекс така както за Левски и Цска щяха да са с под 35 точки и обратното... ако някой от грандовете получаваше толкова помощ щеше да е с над 46т...
Няма какво да ми говорите кой "имал право" да се оплаква и кой нямал... Който е ощетен към този момент има право да се оплаква и обратното....

Вие сте най подпираният отбор в историята на бг футбол , и имате очи да пишете тук, това си е чиста проба гьонсоратлък,нечувана и невиждана наглост
Най - голяма представа за безкрайността ни дава глупостта....

KellyB

Мнениеот KellyB » 14 мар 2011 12:39

Халфът на Литекс Дока коментира пред клубния сайт ситуацията на мача с Пирин, която предизвика истинска истерия в медиите.
- Дока, би ли описал онзи епизод от гостуването на Пирин, който предизвика толкова коментари във футболната общественост? Някои заявиха, че не си за футбол, а за бойни спортове?
- Първо искам да кажа, че съм дълбоко огорчен и потресен от случващото се. Винаги съм бил коректен с противниците си. Опитвал съм се да бъда пример за феърплей . Не съм престъпник, както ме изкарват. Истината е следната - играчът на Пирин ме фаулира за пореден път грубо. Ядосах се и го дръпнах за фланелката. После се изправихме, а той застрашително тръгна към мен. Аз си наведох главата. Съперникът ме доближи и след това артистично се строполи на земята. Беше пълно преиграване от негова страна.
Наглостта на Дока и шефовете му няма граници!!! Всички видяха как той се засили и удари с глава в лицето неподвижния футболист на Пирин.

Потребителски аватар
jeliotr
Контакти:

Мнениеот jeliotr » 14 мар 2011 12:40

Никаде не съм казал че литекс е слаб отбор.В момента сигорно са най-добрия но няма никаква нужда съдиите да им слугуват както са слугували на Левски,цска.Защото идва август месец и се вижда какви отбори сме.
Мразя журналиста Г.А.

Unscrewed
Контакти:

Мнениеот Unscrewed » 14 мар 2011 12:46

Литекс са си най-добирят отбор в България и като база и като футболисти при тях не се шуми разчупиха хегемонията на софийските отбори нормално е като са 1-ви на някой да не им изнася и да си търсят оправдания че мача купен и така нататък грешки стават навсякъде защо трябва да е винаги умишлено и на нас не ни дадоха дузпа на мача със славия и на мача със враца ама минало и заминало това е ;)

difeza
Контакти:

Мнениеот difeza » 14 мар 2011 12:55

Каквото и да се говори това е отбор за домашна консумация.За Европа нямат сърце и съдии.

Върни се в “Литекс”