Треньорски курсове
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Треньорски курсове
Tommi .. моя грешка
Дано му се получат нещата на човека .. : )

-
- Контакти:
Само да те питам кой набор си?! Щот сега есента играхме с ''Бдин'' Видин и ви бихме 2:1 (юнoши старша).
П.С Ако познаваш централния ви нападател мисля, че е набор 93 един нисък такъв
, кажи му, че ако го видя.. шее му ... майката!!!
П.С Ако познаваш централния ви нападател мисля, че е набор 93 един нисък такъв

Сашо Александров написа:Само да те питам кой набор си?! Щот сега есента играхме с ''Бдин'' Видин и ви бихме 2:1 (юнoши старша).
П.С Ако познаваш централния ви нападател мисля, че е набор 93 един нисък такъв, кажи му, че ако го видя.. шее му ... майката!!!
Кажи ми как се казва .. и ако го познавам ще му предам "поздравите" .. Ти от Враца ли беше?
Аз съм 97
-
- Контакти:
Еее, много си малък... Не съм от Враца, а на ония, ако му знаех името.. така ме изкара от нерви, че получих първият си червен картон за дългата ми 5 годишна кариера като юноша :D
Пичове,според вас не е ли късно да започна да тренирам?
Ти си 97 т.е. си на 13-14 години и смяташ , че е късно да започнеш да тренираш ли ?? 

Не е толкова лесно да се стане треньор. Трябва да учиш четири години НСА( семестъра мисля го направиха към 6-700 лева. След като завършиш плащаш 220 лева за опреснителен курс за UEFA B лиценз, който ти позволява да водиш деца и юноши, старши треньор във В група, помощник в Б. След това трябва да работиш четири години да се явиш на следващия курс, който е UEFA A(сигурно е към 3000 лева) после пак така за Про лиценз, който не знам колко пари е. Другия вариант без да учиш НСА четири години е следният : трябва да си играл минимум 5 години професионален футбол и да представиш документ за това. Имаш ли документ подаваш молба за курс UEFA B, който вече ще е сигурно към 2-3000 лева , а не 220 ако си учил НСА. Стъпките към другите лиценза са същите. Надявам се да съм бил полезен. Знам всичко, защото съм завършил НСА, имам и UEFA B лиценз, и съм запознат.
bornone написа:Ти си 97 т.е. си на 13-14 години и смяташ , че е късно да започнеш да тренираш ли ??
1 май правим 14

cska_vd написа:bornone написа:Ти си 97 т.е. си на 13-14 години и смяташ , че е късно да започнеш да тренираш ли ??
1 май правим 14Ако знаех какво трябва да направя за да отида на проби примерно в ЦСКА...
Човек, да ти кажа честно малко е оптимистично да си мислиш, че на 14 години без да си тренирал футбол, ще отидеш в ЦСКА на проби и ще те приемат. Да, може да си играл с приятели в квартала и да ги разминаваш всичките като конуси, но повярвай ми има разлика.
Що да е оптимистично ? тва че мъжкият състав на цска е в топ 4 на а група не значи че школата им е кой знае какво .. а що се отнася до кво тря да напраиш отиаш на стадиона със майка ти или баща ти питате кой тренира 97 набор и говорите с трениора и на др ден започваш тва е общо взето нищо сложно