megan fox написа:sackcho написа:megan fox написа:Според мен всичко зависи от това дали Реал ще съумеят да вкарат ранен гол, за да разбият защитата на Сосиедад! Успеят ли ще им напълнят вратата с голове, не успеят ли обаче... играчите на Реал ще се изнервят още повече, играта ще се накъса от безкрайно много нарушения и от двата отбора и като нищо може да стане един Х. КР нещо го гони голям карък, Бензема е дупка, Йозил напоследък е доста слаб (да видим дали гола във вратата на Севиля го е събудил), Ди Мариа е трагичен и остава само загадката Адебайор! Мисля, че е време Жозе да го пусне като титуляр и ако това стане според мен той ще застрашава най-много вратата на баските.
Прогноза: мъчно 1:0 с гол на Адебайор, че тотално да измести Бензема от титулярното място.
Един Х също не би ме изненадал! Реал Сосиедад не са отбор, който трябва да се подценява!
За всичко съм съгласен без твърдението, че Йозил е слаб
Абстрахирай се от това, че в последният ви мач вкара гол на Севиля и ми кажи честно хареса ли ти как игра Йозил в последните 5 мача на отбора ви? Че той ви беше все един от най-слабите играчи, или тотално незабележим на терена или правеше идиотски грешки и нямаше точно/добро отиграване/подаване!
Точно Йозил е човекът в най-добра форма от цялата атака на Мадрид