Патрик Огунсото

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Loko Pd_Fan
Контакти:

Re: Локомотив подписа с Патрик Огунсото за 1.5 години

Мнениеот Loko Pd_Fan » 18 яну 2011 11:13

Надявам се бързо да се адаптира!Пожелавам му 15 гола за полусезона и да си изпълни договора :)

Потребителски аватар
noi
Контакти:

Мнениеот noi » 18 яну 2011 11:19

Parmalat написа:
rsk написа:
Не знам ти къде буташ Черноморец в някаква битка изобщо :lol:

Я виж класирането и кой отбор е на трето място. :)

Колега, нека да изчакаме първите няколко кръга, за да видим какво ще направите. С намаляването на парите и тръгването на най-добрите ви футболисти, не мисля че ще завършите трети.

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 18 яну 2011 11:20

Parmalat написа:
zlatan написа:този ли е следващия нападател на Левски ;) ;) ;) .Изглежда ми добър като визитка,аре дано се развие в БГ за да дойде после при нас.С Лаута работим добре там са пичове,а и все пак си плащаме за което и те са доволни.

Toя ще струва доста повече от 200 000 евро в това съм сигурен колкото дадохте за Дембеле и Карвальо.Като нищо Коко може да му определи цена 1 милион евро.А и стига Локомотив ви е захранвал с футболисти да не са ви сателит?Време е да си намерите сами от други клубове.Тоя Локомотив го взимат да мачкат по европейските терени и ако ще го продават ще е в чужбина !

Цитат на Христо Бонев: "Цената на Базил де Карвальо е 2 милиона евро. Няма да играе в български клуб, продаваме го на Бурсаспор". Пармалат, разбирам омразата ти към Левски, обаче това, което прави Коко Динев е бизнес. При това го прави много добре. Как разбра, че този Омовинго е страхотен нападател? Къде си го гледал? Къде си чел за него? Ако наистина е най-добрият нападател в света, както твърдиш, защо не го вземе някой гръцки гранд? За тях 200 000 евро са нищо. Нека да дойде, нека да поиграе малко, ще се види що за футболист е. Може пък наистина да е много добър, но може да се окаже и слаб.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 18 яну 2011 11:22

rsk написа:
Не знам ти къде буташ Черноморец в някаква битка изобщо :lol:

Я виж класирането и кой отбор е на трето място. :)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 18 яну 2011 11:28

Не искам да обиждам феновете на Черноморец, но след промените през зимната пауза не ги виждам в челната тройка. Дори според мен може и под 6то място да приключат сезона. Но разбира се това са само предположения, трябва да изчакаме да видим.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 18 яну 2011 11:39

:lol:
Parmalat написа:
cska - maina написа:Купата е наша, а вие се разбирете с кой да сме на финала ;) :lol: Иначе визитката му е яка и видеото не е лошо.Успех на пичагата!

Не се заяждам,но ЦСКА не си спомням да е бил толкова слаб от много години.Имате един Тошко Янчев и Маркиньос които дърпат отбора ви,но с двама играчи класен отбор не се прави,а и селекцията ви не е убедителна.Реално погледната най-малко ЦСКА може да претендира за купата на този етап. ;)

:lol: :lol: МЕЧТАТЕЛ
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
rstein

Мнениеот rstein » 18 яну 2011 11:39

Огунсото и Раймонди в нападение, отстрани - Здравко и Данчо, Габор Ерош-плеймейкър, новия сръбски халф, братя Бенжелюн , Жереми Родригес и Крачунов в защита, Валери-разбивач, Ицо Златински в средата, на вратата - Лучини! Става отбор, който ще играе всеки мач за победа!

Безотговорен

Мнениеот Безотговорен » 18 яну 2011 11:45

Тоя ако е на 27 години, аз ще живея до 127. Честно казано Коко Динев малко се изхвърля с приказките. Човекът е играл по втора и трета дивизия на Гърция и идва като свободен агент.

Между другото дузпата от клипчето влиза веднага в топ 3 на класацията ми за най-абурдни голове.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 18 яну 2011 12:08

клипчетата нищо не могат да гарантират, така че ще видим колко е добър ...първия гол в клипчето наистина ме впечатли, другото бяха вратарски грешки общо взето :roll: умее да контролира топката, но дали ще е по-добър от дембеле и карвальо, особено щом формата му била спаднала, само времето ще покаже.... пък аз се надявам и Черно море да се бори за 3 място, изоставаме само на 6 точки, така че имаме шансове... особено като привлечем головата машина, която чакаме на Тича :twisted: :twisted:
ИзображениеИзображениеИзображение

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 18 яну 2011 12:10

Няма финансова криза при нас,а по-скоро беше ход на ръководството да бъде освободен Балъков.Дори ще му платиха и неустойката .Ще кажа само че някои от играчите ни взимаха по 40 000 лева на месец и говоря за няколко от яловите чужденци които бяха освободени(Морис и Фернандес).Балъков толерираше чужденците за сметка на българите в отбора и школата.Бюджета който имаше Бала този и миналия сезон бяха по 15 000 000 лева.За сравнение на Левски е 10 000 000 на ЦСКА 8 500 000 лева,а на Литекс 7 5 000 00 лева.С такъв бюджет не само че трябваше да сме в тройката,но да сме шампиони.Уважавам много Балъков,но има още какво да учи за треньорската професия.Та осободихме досега само тези двамата чужденци и ще продадем някой друг само при изгдна оферта.Както съм казвал и на други места Енис Хаири се продава за 1 000 000 евро.Ние не подаряваме,а продаваме футболисти.Борел,Старокин,Мутис,Андре, и Атз твърдо остават.Привлякохме най-добрият играч от Евро 2008 за младежи Нсереко под наем взехме и 5 много млади и обещаващи талани от сателита Черноморец Поморие.Отделно от това се очакват и 2 играчи от старшата на Рома.Вярно е че намалихме бюджета няма смисъл да се дават излишни пари на вятъра,но основното нещо към което се стреми и ръководството е мегапроекта ни по който малко по-малко има развитие.Едно птиченце ми каза че че кмета на Бургас е намерил инвеститори за Черноморец Арена разбира се чуждестранни.Вече е наета сериозна международна консултантска компания, която изчиства последните въпросителни относно някои аспекти на бъдещия проект, начините за финансиране и структурата на капитала на проектната компания. По мнение на консултантите разработката е сериозна и мащабна и към нея определено има инвеститорски интерес предвид пазарния й потенциал и финансовите възможности, които дава.
Изображение

Ще има доста интересни неща при нас в близките месеци,но искрено се радвам че ни подценявате добре дошло е за нас. :)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Върни се в “Локо Пловдив”