Дари кръв за Пирин!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

fraport
Контакти:

Re: Дари кръв за Пирин!

Мнениеот fraport » 23 яну 2011 22:14

:evil: marsh na pirinskite orleta v B grupa :evil:

le6oqda
Контакти:

Мнениеот le6oqda » 23 яну 2011 22:35

boys85 написа:Откога кръвните центрове почнаха да дават пари срещу кръв? Знам за шоколадче или тениска "дари кръв - спаси живот", тук явно става дума за нещо незаконно.

като редовен кръводарител /през 6 месеца/ мога да ви кажа, че "кръвен център" не плаща пари в брой. дават календар, по едно кафе или чай след дарението и малък пакет - течен шоколад, сок малък, вафли, солети ....
не знам другаде как е, но в Пловдив пред кръвния център дебнат група роми, които срещу 100-150 лева дават кръв за човек, на който му предстои операция. дават им една бележка с печат с името на болния и те я предават срещу договорената сума. може би по тази схема феновете на орлетата смятат да съберат някой лев.
от изражението на докторите, когато им кажа, че дарявам в полза на "кръвен център" знам, че това е много рядък случай. не си пестете кръвта - тя се възстановява количествено за 24 часа, а качествено за 2-3 месеца. самата манипулация не е болезнена, а моралното удовлетворение е голямо.

gRAf_DRAGOla
Контакти:

Мнениеот gRAf_DRAGOla » 24 яну 2011 11:55

Аз за Наков урина не бих дарил, камо ли кръв :) :) :)

Потребителски аватар
irriducibile1936
Контакти:

Мнениеот irriducibile1936 » 24 яну 2011 12:14

veseo написа:
marmi52 написа:8-)

Пичове, харесвам Пирин, но понеже не съм местен не искам да се меся и да ви давам акъл. ;)
Жестът ви е трогателен и мъжки !
Все пак, не е ли по-добре да потърсите някаква помощ от Бербатов ? Той е един от най-скъпо платените футболисти в света и за него 100 -200 000 лв. не са нищо ...
Незнам, но нещо трябва да се направи !
Пирин не трябва да изпада !

На Бербатов за страната му не му пука, та за родния му отбор ли...

Ти като направиш нещо подобно за страната ни, каквото прави фондацията му, тогава чак можеш да се обаждаш !
NON MOLLARE MAI !

Върни се в “Пирин”