Кой искаш да го каже?
Ако чакаш медиите, то някой трябва да им каже това и те няма го пропуснат, ако визираш ТИТАН е равносилно да чакаш писмо от Марс.
Не е ли платено на Селтик, хората си търсят парите и от ЦСКА ако се ослушват пускат си жалба до УЕФА и толкова.[/quote]
Ми да ходят и да ги питат!!!Кво аз ли да отида и да питам шефа на Алания дали са платили???
Иначе Селтик ще пусне молба до УЕФА,ще накажат ЦСКА и паричките ОП ще паднат от небето и ще дойдат при тях нали???[/quote]
Кой да ходи до Алания, медийте ли?
Наказват отбора, което автоматично го вади от ЕКТ и му спират селекциите за определен период от време, а това едва ли е добре, а Селтик парите има как да си ги вземат.
Ето ти един вариант: Пускат ЦСКА в ЕКТ, полага им се "Х" сума, УЕФА прави запор и я дава на Селтик.[/quote]
Ти ме умори!
Ще се пръсна от смях!
Защо не пуснаха Майорка и да им наложат запор към Виляреал, или Валядолид.. не помня към кой точно отбор имаха задължения?!?[/quote] И УЕФА ли ги спря на маиорка за дългът им към вилиреал ве филосов

в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.