Дискусия: Гол на чужд терен
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Дискусия: Гол на чужд терен
Аз си мисля ,че правилата както са сега са добри.
Viktor4o_Rs написа:Темата наистина е интересна и всяка теза "за" или "против" това правило има своите плюсове и минусиЗамислих се и за трети компромисен вариант, с който по бих се съгласил - правилото да си остане в сила за 90-те минути на реванша, но при евентуални продължения вече да не важи ,тоест ако в продълженията двата отбора си разменят равен брой голове, да се бият дузпи
![]()
Ето това е не лоша идея.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

според мене , нищо му няма на гола на чужд терен, иначе броя на мачовете с продължения и дузпи ще се увеличи драстично а никой не иска това
-
напълно съм съгласен да се премахне правилото за гол на чужд терен-както е в английските турнири- Карлинг къп и ФА-къп-там това правило не важи! Ако не се лъжа и в Копа Либертадорес също не важи. Спомням си през 2003 година, на 1/2-финал в ШЛ, Милан отстрани Интер с гол на чужд терен- 0:0 в първият мач в който Милан беше СИМВОЛИЧЕН домакин и 1:1 на реванша когато "домакинството" беше на Интер-е това не е ли нелепо, при положение че и двата отбора играят на един и същи стадион?! Или друг пример- Барса-Челси 0:0 и Челси-Барса 1:1 с изравнителен гол на Иниеста в 93 мин. и Барса отива на финал въпреки че до 93-та минута нямаше удар към вратата...
Годините минават бавно,
калъфките множат се славно,
историята простичко говори-
без Милко Балев-ВЕЧНО ВТОРИ!
калъфките множат се славно,
историята простичко говори-
без Милко Балев-ВЕЧНО ВТОРИ!
-
- Контакти:
Просто няма смисъл от тези голове на чужд терен, трябва да е както в латинска Америка играе се до излъчването на победител.
BOKA_PALRMO написа:напълно съм съгласен да се премахне правилото за гол на чужд терен-както е в английските турнири- Карлинг къп и ФА-къп-там това правило не важи! Ако не се лъжа и в Копа Либертадорес също не важи. Спомням си през 2003 година, на 1/2-финал в ШЛ, Милан отстрани Интер с гол на чужд терен- 0:0 в първият мач в който Милан беше СИМВОЛИЧЕН домакин и 1:1 на реванша когато "домакинството" беше на Интер-е това не е ли нелепо, при положение че и двата отбора играят на един и същи стадион?! Или друг пример- Барса-Челси 0:0 и Челси-Барса 1:1 с изравнителен гол на Иниеста в 93 мин. и Барса отива на финал въпреки че до 93-та минута нямаше удар към вратата...
Стига с това Милан - Интер. Нищо общо нямат двата мача. На единия Милан си се чувства домакин, на другия - Интер. Нали се сещате, че има квоти за билети. Това, че се играе на един стадион, няма никакво значение, щото гостуващият отбор има не повече от 20% от публиката.
Правилото си е много на място, най-вече заради натоварения календар на УЕФА.

Аз мисля че това правило трябва да си остане.Именно с това правило Левски постигна някои от най-големите си успехи.

това е въпрос на, който няма да се реши поради голямата комерсилизация и парите, който се наливат в съвременият футбол. Трябва да има победители ,а не някой отбори да се надяват на гол по вина на другия отбор. И да си пишат истории как са победили като са вкарали гол на някой гранд. ПРЕДЛАГАМ АКО ИМА ДУЗПА ДА СЕ БИЕ ОТ ПОТЪРПЕШИЯ.А гол на чужд терен да се премахне.
- Neftochimic1892
- Контакти:
трябва да остане ...
В Карлинг Къп на 1/2 финалите се играят 2 мача. Ако общият резултат е равен, във втория мач след 90 мин се играят продължения и ако тогава отново остане равен влиза в сила гол на чужд терен.