Предложения за трансфери на Манчестър Юнайтед

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Re: Предложения за трансфери на Манчестър Юнайтед

Мнениеот Vojdek » 29 дек 2010 22:23

За какво са им повече трансфери.Само един вратар трябва и това е.Имат си 100 000 нападатели и крила.

Обертан.Бебе.Парк.Нани.Валенсия.Том Клевърли.Дани Уелбек.

Рууни.Бербатов.Оуен.Ернандез.Македа.Диуф.

А в халфовата линия са 100 000 опции.
Същото важи за защитата.
[offtopic]Спрете с тоя Football manager.[/offtopic]

Това е Манчестър Юнайтед.Те изграждат футболисти.Не ги купуват наготово :!:
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Потребителски аватар
bojo0o0o94
Контакти:

Мнениеот bojo0o0o94 » 29 дек 2010 22:42

Аз искам Ройстон Дренте които е под наем в Еркулес от Реал Мадрид няма да ни струва много, а е много класен футболист

Потребителски аватар
c0mba
Контакти:

Мнениеот c0mba » 29 дек 2010 22:50

На тях им трябва , да трансферират Сър-а и Берба и да се видят колко струват..
А иначе им трябва някой като Йозил
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее!

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 29 дек 2010 23:18

bojo0o0o94 написа:Аз искам Ройстон Дренте които е под наем в Еркулес от Реал Мадрид няма да ни струва много, а е много класен футболист

Я пак :shock: Дренте, класен и футболист, са думи несъвместими в едно изречение
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
bojo0o0o94
Контакти:

Мнениеот bojo0o0o94 » 29 дек 2010 23:46

bojkyy написа:
bojo0o0o94 написа:Аз искам Ройстон Дренте които е под наем в Еркулес от Реал Мадрид няма да ни струва много, а е много класен футболист

Я пак :shock: Дренте, класен и футболист, са думи несъвместими в едно изречение

Че кво му има супер си е на мен много ми допада стила му на игра

Потребителски аватар
cska_vd
Контакти:

Мнениеот cska_vd » 30 дек 2010 09:37

Наистина тоя Дренте за нищо не става .. трябва ни Анхел ди Мария обаче едва ли Моу ще иска да се разделя с него :)

Потребителски аватар
macheda
Контакти:

Мнениеот macheda » 30 дек 2010 09:40

Vojdek написа:За какво са им повече трансфери.Само един вратар трябва и това е.Имат си 100 000 нападатели и крила.

Обертан.Бебе.Парк.Нани.Валенсия.Том Клевърли.Дани Уелбек.

Рууни.Бербатов.Оуен.Ернандез.Македа.Диуф.

А в халфовата линия са 100 000 опции.
Същото важи за защитата.
[offtopic]Спрете с тоя Football manager.[/offtopic]

Това е Манчестър Юнайтед.Те изграждат футболисти.Не ги купуват наготово :!:

Дани Уелбек няма да се задържи дълго предвит играта която показва в Съндерланд .
Така като гледам,колкото и да ми се иска Обертан няма да се наложи,тои не е играл от мача с Вълците (Улвърхямтън) ако не се лъжа.
Том клевърли не сме го виждали до сега в игра .
Валенсиа може данее същия като се върни,вижте какво стана с Хагрийвс след тежка кунтузия.
Оуен напуска защото Юнайтед не е отбор за него трябва да отиде в по средняшки отбор.
Видя се че от Дуиф няма да стане нищо особено.
Македа отива под наем.
[offtopic]Че какво лошо има в Футбол Мениджър-а ??[/offtopic]
[img][img]http://images2.fanpop.com/images/photos/3900000/Manchester-United-manchester-united-3909442-1024-768.jpg[/img][/img]

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 30 дек 2010 10:02

Том Клевърли е под наем в Уигън и сме го виждали да играе.Обертан каза следното нещо:
Обертан: Трябва да съм търпелив

Младият французин все още смята, че мястото му е на Олд Трафорд.

Габриел Обертан знае, че трябва да изчака удобния момент, когато ще може да стане част от титулярния състав.

21-годишното крило е при Червените дяволи вече 18 месеца, след като беше привлечен от Бордо през лятото на 2009г.

През първата му година в Англия, Габриел нямаше много шансове за изява, като плановете на Сър Алекс бяха да го въведе постепенно в обстановката.

Този подход продължава да важи и през този сезон и Обертан често остава сред резервите.

Въпреки това французинът не е разтревожен от позицията в която се намира и разбира, че трябва да покаже способностите си преди да му бъде даден шанс да е титуляр.

"Аз съм тук, за да подобрявам непрекъснато уменията си", заявява Обертан пред френският L'Equipe.

Факта, че не играя често не ме кара да се паникьосвам. В тим като Манчестър Юнайтед няма причина да бъдеш нетърпелив."

Вярвам, че ще дойде и моето време. На дясното крило (където играе Нани) би било доста трудно, но на другия фланг ще имам по-голяма възможност.

В последните дни бях болен и ще бъда доста учуден, ако бъда сред титулярите в мача срещу Бирмингам. Но Нани е контузен, а Парк е ангажиран с националния си отбор, така че може и да се открие възможност и пред мен."

Според Обертан Сър Алекс го е уверил, че той остава съществена част от плановете му, особено по време на празниците, когато мачовете са начесто.

"Понякога той (Фъргюсън) провежда разговори с мен.

По време на последната ни среща, Сър Алекс ми каза да не се тревожа, като ще ми бъде даден шанс да играя още преди Нова Година.

Неговото искане е да бъда по-концентриран в наказателното поле и особено при завършващия удар.

Понякога е доста разочароващо да си сред резервите, но зная, че играта ми се подобрява. Не бих разменил мястото си в Манчестър Юнайтед за нищо на света."

Дани Уелбек също има м/у 5-8 гола засега в Съндърланд където играе под наем ако си наясно.Представя се доста добре и може би ще се върне в Юнайтед в началото на следващия сезон.За Македа си прав отива под наем в Италия.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 30 дек 2010 10:18

Според мен на Ман. Ю им трябва спешен вътрешен халф :
Скоулс е пред пенсия , Харгрийвс е пенсиониран предсрочно а да разчитат на Карик, Андерсон и закръгления топчест млад чичко Д.Гибсън (ужасно слаб , последния им мач с/у Бирмингам направо трагичен въпреки атаката за гола) . Флетчър явно се справя .
Най-доброто което могат да вземат на този пост според мен е Хави Мартинес от Атл. Билбао.
На 22г. испански национал но пък и цената му няма да е под 20 млн. Е , предполагам че Юнайтед
ще могат да продадат Карик или Гибсън и да набавят половината сума оттам .
От Лион Гуркуф и Пиянич също стават , Лион ще им искат също доста крупна сума те не си поплюват,
а са си малко по атакуващи полузащитници .

sali
Контакти:

Мнениеот sali » 30 дек 2010 10:19

Аз предлагам мен да вземат ма оня беловлас старец нещо се дърпа дано бат Глейзър го убеди мога добре да помагам на съотборниците си при обеди, вечери и секс оргии ще бъда много полезен.

Върни се в “Манчестър Ю”