Veso1913 написа:batmanlive написа:охааа,ще има парички за далавери.на пролет с нови сили подкупите ще хвърчат един след друг,а цска и Левски и другите ахмаци да си блъскат главите да играят честно !
До сега се чудех кой да е вица на годината в моята лична класация.НО!!!Вече имам победител!ЦСКА и Левски играят честно!!!Едните червената партия ги крепи да не ги закрият,а другите вече са световно известни,като клуб чийто собственик е мафиот от висша класа,човек прал пари и въртял далавери с покупко-продажби на мачове.Стига човече.Направо ще ме умориш от смях.
Напоследък ми прави впечатление,че феновете на "клубът" Черно Море,са много агресивни и то не само към Левски или ЦСКА,май май...какъвто клубът такъв и феновете му...смотани!
ПП:Ивелин много ми харесва как играе в националният личи си,че има хъс + таланта му може да очакваме само хубави неща.Дано отиде на Запад или в някой от водещите руски отбори все пак вече играят в Европа често,дори тази година ЦСКА(Москва) са един от фаворитите за спечелването на ЛЕ.Успех на Ивелин!

Симпатизирам на Байерн,Вердер,Милан.