1/4 финал за купата: ЦСКА - Черно море
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- cska - maina
Re: 1/4 финал за купата: ЦСКА - Черно море
Победа с 1;0 с много зор !!!
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг
абе какви проблеми може да има вашият отбор със средняк като морето. зеленобелите да не са гранд като видима,калиакра или академик, че да могат да се опалчат на червените ви.... футболисти
Есиенчо : ти май сега си се излюпил? били на с по 4:0 хохо, биха ни да няма да се оправдавам с думите, че нашите протестираха за нещо си, ако не ви подпира съдията, мача отива в продължения пък до колкото знам вашите нямат подготовка, но след зимната не се знае, след мач с левски винаги имаме по 1-2 контузени а те нямат и пак сме груби, футбола е за мъже не за путки!!! относно за нивата имаме но поне е наша!!! и школа имаме!! вие кво имате? купени комунистически купи!!!
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
Добре бе ще видим зимата кой ще го има и кой няма да го има,а относно мача няма как да имаме проблеми срещу морето 2-0 и после ще слушаме пак оправдания колко ви ощетил съдията.....
[center]Ние сме Левски София!Отбора на народа,най-обичания отбор в България![/center]
- mistreated
- Контакти:
До мачовете има мноооого време, така че не виждам какво има да се коментира отсега. Изобщо не се знае в какво състояние, че са двата отбора до тогава. Единственото положително нещо от днешния жребий е, че ЦСКА е домакин, а Литекс или Левски със сигурност отпадат. Това е, другото са просто предположения, за нещо, което ще се случи след повече от 2 месеца.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- cska - maina
http://www.blitz.bg/sport/article/78859 eй го първият трансфер 

Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг
- edmon_dantes
- Контакти:
cska - maina написа:http://www.blitz.bg/sport/article/78859 eй го първият трансфер
Много достоверен източник, няма що

Венци да не е толкова глупав, че да продава точно на вас. То пък кой ли ще ви продаде нещо при положение, че половината отбори от А група чакат пари от вас. Дай по-сериозно.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

edmon_dantes написа:cska - maina написа:http://www.blitz.bg/sport/article/78859 eй го първият трансфер
Много достоверен източник, няма що![]()
Венци да не е толкова глупав, че да продава точно на вас. То пък кой ли ще ви продаде нещо при положение, че половината отбори от А група чакат пари от вас. Дай по-сериозно.
Ще си покаже сини ми приятелю,всеки така казва кой пък будала ще продава на вас,ама като вземем Галин Иванов,Старокин,Марсио и още 1-2 от А група като сглобим един железен отбор и ще има пак криене от такива като тебе

[center]Ние сме Левски София!Отбора на народа,най-обичания отбор в България![/center]
- cska - maina
edmon_dantes написа:cska - maina написа:http://www.blitz.bg/sport/article/78859 eй го първият трансфер
Много достоверен източник, няма що![]()
Вали ли сняг в Ямбол?
- Udoji90
- Контакти:
Най-важното за мен беше да сме домакини и да не играем срещу Литекс или Левски. И двете неща се получиха, така че съм доволен. Вярно, че Черно море са ни неудобен съперник, но в първенството успяхме да нарушим каръка срещу тях, като ги бихме 1-0. Вярвам, че и сега ще се справим.
Хубаво е, че някой измежду Литекс и Левски отпада, защото това са основните фаворити в турнира. Който продължи измежду Черноморец и Славия, също може да се надява на успех, но си мисля, че Левски и Литекс засега са по-опасни. Локо Пд ми изглеждат сигурни за следващата фаза, защото Пирин тази година имат спад, а и ще хвърлят доста усилия за оцеляване в А група. Да не говорим, че Локо са домакини в мача, а признавам и че спокойно могат да се борят за спечелване на турнира. Общо взето, само домакинство срещу Пирин щеше да е по-добре от това, което ни се падна. Все пак изобщо не подценявам Черно море. Това, че са един от добрите варианти за съперник, не значи, че сами по себе си не са способни да ни бият.
Като цяло си мисля, че от 8-те отбора само Пирин нямат почти никакви шансове да се борят за трофея. Ние, Локо, Славия, Черноморец и донякъде Черно море сме по-изравнени, но основният фаворит ще бъде победителят от Литекс - Левски, колкото и да не ми е приятно да го призная.
Определено се получи силна компания на четвъртфиналите тази година, така че ще е интересно.
Хубаво е, че някой измежду Литекс и Левски отпада, защото това са основните фаворити в турнира. Който продължи измежду Черноморец и Славия, също може да се надява на успех, но си мисля, че Левски и Литекс засега са по-опасни. Локо Пд ми изглеждат сигурни за следващата фаза, защото Пирин тази година имат спад, а и ще хвърлят доста усилия за оцеляване в А група. Да не говорим, че Локо са домакини в мача, а признавам и че спокойно могат да се борят за спечелване на турнира. Общо взето, само домакинство срещу Пирин щеше да е по-добре от това, което ни се падна. Все пак изобщо не подценявам Черно море. Това, че са един от добрите варианти за съперник, не значи, че сами по себе си не са способни да ни бият.
Като цяло си мисля, че от 8-те отбора само Пирин нямат почти никакви шансове да се борят за трофея. Ние, Локо, Славия, Черноморец и донякъде Черно море сме по-изравнени, но основният фаворит ще бъде победителят от Литекс - Левски, колкото и да не ми е приятно да го призная.
Определено се получи силна компания на четвъртфиналите тази година, така че ще е интересно.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...