Махнете Беконо от вратата !!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Махнете Беконо от вратата !!!
пак беконоф им бил виновен,вижте си тодоров,йорданов какви положения решаващи изпускат,тоя на вратата го разтреляха-и буфон не може да ги хване тези топки
Наистина е неприятно но да не правим трагедии има още мн мачове до края . Време е да се даде шанс на малкия Джони на вратата и да се махне Евгени.Мн ми е кофти за Данчо защото е от големите футболисти на ЦСКА а изпусна накрая.Но в никакъв случаи не е виновен тои , вината е на целия отбор.
Армеици до гроб.
Армеици до гроб.

Angoff написа:Махнете го тоя късоглед дядка от вратата ... и при 2-та гола никаква реакция ... Данчо Тодоровввввввв 3-ти мач решава в 90-та минута,защо бе Данчо не вкара тва елемнтарно положение за 1-3 ами стана това ? ...
До тук за този мач игра се нали ? ...
де беше тоз Саша Симонович на мача с Левскиту ?
Какъв беше тоя отменен гол за неправилно дишане ?
Ако това не е дузпа , при това контузиха Манчев незнам кое е ... Сини смешници видяхте ли какво е да играеш истински мач ?
До кога "А" група ще бъка от сини сателити ?
До кога съдийте ще ощетяват ЦСКА с нерално смешни дузпи и отменени кристални голове ?
Ай писна ми ... то се търпи ама до време , какво е това ?
Ако някой види по чист гол от този на Котев да дойде да ми се обади ... писна ми от тва БФС и от тия съдий бе да му се невиди !!!
Цялото БФС бута Левски, всички с изключение на ЦСКА ни лягат и накрая панчаревци стават шампиони с 16 точки разлика... Толкова са ви промили мозъците че една нормална мисъл не може да излезе от там.