1500 викат за ЦСКА във Виена!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

redpride
Контакти:

Re: 1500 викат за ЦСКА във Виена!

Мнениеот redpride » 06 ное 2010 12:44

mundial82 написа:И още 48 000 викат за Рапид :)

48000, но смешна публика. Смятам, че във Виена бяхме 2000 и се представихме подобаващо въпреки гадните условия. Обеден съм, че няма да посмеят да сложат феновете на Спортинг на мястото, където бяхме ние. Все си мислех, че за 26 евро ще мога да гледам добре мача и да повикам на воля. Е, второто стана, но с гледането не беше така. Бяха ни забили на най-горната част от трибуните, в място за много по-малко хора и с една гадна зелена мрежа пред очите ни. Иначе наистина стадиона беше пълен до дупка, но феновете на Рапид са културни. Има една част, която сяда все едно в Г сектор, където са ултрасите, а всички други са чичковци с жени и деца. Пак ви казвам, представиха се много слабо, като агитка и песни. И по-добре, защото ако бяха примерно в Турция, Сърбия или Гърция, а защо не и в Полша щяха като викнат на нашите играчи да им се подкосят краката. Спомнете си преди години, когато играхме с Галатасарай, макар, че бяхме поне 4000 човека, като ревнаха 60000 турци и ми се изправи косата. Рапид са нещо друго, те само ръкопляскат и бучът на корнерите и фаловети, нищо особенно. Завиждам им обаче за стадиона, за организацията и всичко, което се прави за феновете и футбола: шалове, програмки, подвижни фен-шопове и за всичко чисто и спретнато след и преди мача. Тените стюарди не ни причиха по-никакъв начин освен отвреме на време на гледката към терена, но просто нямаше къде да застанат и те самите. Полицията също се държа подобаващо и опътваше всеки към касите за билети и бира. Странното беше, че за да си купя билет за гостуващите фенове трябваше да мина през един вход през, който влизаха и такива от Рапид. Проблем нямаше освен с една група, доколкото разбрах гърци от ПАО, но аз дойдох малко по-късно и съм изпуснал мелето. Иначе на отиване към Виена срещнахме фенове на Байерн Мюнхен, два три рейса връщащи се от Румъния, а на връщане един автобус с хора от Арис идващи от мач май с Леверкузен. Явно бяха от някакви обособени фен клубове, защото имаха еднакви нинджи с написи. Много добре изглежда, като от един рейс или два слезът 100 човека облечени почти еднакво. Все пак, кой каквото и да ми говори ние сме хиляди пъти по-стойностни фенове от всички. На нашата немотия, слаби резултати и напрежение в отбор 2000 човека на 1000 километра говори достатъчно. Сигурен съм, че ако бяхме на първо място в България и с два равни с Рапид и Бешикташ щяхме да сме поне 4-5000.

Потребителски аватар
trakia

Re: 1500 викат за ЦСКА във Виена!

Мнениеот trakia » 06 ное 2010 18:17

Колко синя злоба се е изляла преди тоя мач тука.
Ах малки гомнари със скрити сини шалчета как плачете за *** !
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Върни се в “ЦСКА”