Емил Гъргоров и Валентин Илиев отново в ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
baigan4ev
Контакти:

Re: Емил Гъргоров и Валентин Илиев отново в ЦСКА

Мнениеот baigan4ev » 02 ное 2010 10:41

тези си изпяха песента не ги искаме отново само да ми мрънкат за пари,и кога най-сетне ще разберем какво е наказанието на Маркиньос и Минев за дато ни напсуваха пред цяла БГ.тези две момчета не в ЦСКА ,а ми и в БГ повече нямат право да играят.
ГРИША ГАНЧЕВ СЛЕД МАЧА С ЛЕВСКИ : " ДОСЕГА ПОВЕЧЕ ОТ 1000 ЛЕВА НА МИШОК ( СЪДИЯ ) НЕ СЪМ БУТАЛ , ТАКА ЧЕ 30 БОНА И ПАК СМЕ ШАМПИОНИ

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 02 ное 2010 10:51

baigan4ev написа:тези си изпяха песента не ги искаме отново само да ми мрънкат за пари,и кога най-сетне ще разберем какво е наказанието на Маркиньос и Минев за дато ни напсуваха пред цяла БГ.тези две момчета не в ЦСКА ,а ми и в БГ повече нямат право да играят.

Ето заради такива като теб футболистите си изтърват нервите. Ти сигурно си от тия дето ги псуват цял мач, а после се жалват, че им теглили една майна след мача. А за изпятата песен. Като не ти харесва не гледай ЦСКА. Избери си друг отбор който да псуваш на всеки мач. Още веднъж казвам. С две ръце съм за да се върнат.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

g3_ev2
Контакти:

Мнениеот g3_ev2 » 02 ное 2010 11:04

Невероятна идея. И колкото е невероятна, има и по-добра - да се завърнат в отбора Митата Якимов, бат' Петьо и Жоро Денев. Но нещо трябва да се направи, за да не личи, че известната някога футболна школа на ЦСКА отдавна не произвежда нищо, иначе ще излезе, че т.н. благодетели са използвали славата на ЦСКА за лична употреба.
"Скелети от гардероба" - защо не, в името на великата идея уродливия български бизнес да си задържи вонята навсякъде.

Потребителски аватар
todorov
Контакти:

Мнениеот todorov » 02 ное 2010 11:25

baigan4ev написа:тези си изпяха песента не ги искаме отново само да ми мрънкат за пари,и кога най-сетне ще разберем какво е наказанието на Маркиньос и Минев за дато ни напсуваха пред цяла БГ.тези две момчета не в ЦСКА ,а ми и в БГ повече нямат право да играят.

Айде сега самоопредели се от кой отбор си, защото във форума на Левски за Н.Сираков се изкарваш голям левскар, тука се изкарваш голям цесекар. Не може едновременно да си и от единия и от другия отбор.

Потребителски аватар
emi_loko_plovdiv_usa
Контакти:

Мнениеот emi_loko_plovdiv_usa » 02 ное 2010 11:26

g3_ev2 написа:Невероятна идея. И колкото е невероятна, има и по-добра - да се завърнат в отбора Митата Якимов, бат' Петьо и Жоро Денев. Но нещо трябва да се направи, за да не личи, че известната някога футболна школа на ЦСКА отдавна не произвежда нищо, иначе ще излезе, че т.н. благодетели са използвали славата на ЦСКА за лична употреба.
"Скелети от гардероба" - защо не, в името на великата идея уродливия български бизнес да си задържи вонята навсякъде.

не съм съгласна ама хич с твоето мнение
-100000000000000000
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!

Потребителски аватар
emi_loko_plovdiv_usa
Контакти:

Мнениеот emi_loko_plovdiv_usa » 02 ное 2010 11:29

Бадема е добър футболист но след като ни съди за парите не ми харесва, човека не е истински ЦСКАр. За Вальо нещата са по по-друг начин, никога не ни е съдил или поне не се е чувало, но за сметка на това не знаем в какво форма ще бъде след контузията
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!

Потребителски аватар
Rigobert
Контакти:

Мнениеот Rigobert » 02 ное 2010 11:51

По-добре Велизар, Тунчев и Иван Стоянов... :idea:

Потребителски аватар
miros
Контакти:

Мнениеот miros » 02 ное 2010 11:59

Мисля,че Валентин Илиев има с какво да помогне,а за бадема съм твърдо против(причините са много и нито една не е от спортно технически характер).
НАШАТА ЛЮБОВ Е ПО-СИЛНА ОТ ВАШАТА ОМРАЗА

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 02 ное 2010 12:24

Вальо Илиев трябваше да е първият ни трансфер още лятото. Той е страхохотен защитник, много твърд и сърцат. Беше ни и капитан дълго време, вкара победен гол на митичния Анфийлд. Какво повече да говоря! Тъпите Титани не го взеха лятото, заради висока заплата, която е поискал вероятно. Но в същото време за колко ли се разписват за месечно заплащане хора като Тибони, Еспозито или Шеридън?
Бадема е кележ. За него е трудно да се каже. Той не заслужава и висока заплата, ако се върне в ЦСКА. Иначе имаме нужда от конструктивни играчи в отбора, но друг е въпросът, че ми се иска малко по-здрави играчи да привличаме. С Трекаричи, Делев, Нелсън и Гъргоров ще бъдем бахти мощният физически състав. Но цел №1 за зимната селекция трябва да е конструктивен халф. А пък Маркиньос ако искат да го продават. Не е лош футболист, но честно казано ще го прежаля бързо, ако му намерят заместници. Не смятам, че е кой знае какво, просто няма алтернативи в ЦСКА на бразилеця, т.е. хора, които да организират играта ни. Централен защитник също трябва да се привлече зимата. Май това са приоритетните цели зимата. А в ляво на защитата може да се пробват доста хора- К. Стоянов, Виданов, Дечев, Йордан Минев дори.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 02 ное 2010 12:56

Пич, ЦСКА без Маркиниос вмомента няма да земе точка и от Миньор, това ни е най - добрия футболист заедно с М'Боли!
Вальо Илиев ако се върне ще бъде най - дибрия централен защитник в първенството, а Бадема е не по - лош от Маркиниос!

Върни се в “ЦСКА”