ПЛАН "Подкрепа до безкрай - титли до безкрай"
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: ПЛАН "Подкрепа до безкрай - титли до безкрай"
Автора е прав,че трябва доверие,но това е Левски това е гранд и резултатите и високите цели се изискват веднага както във всеки един водещ отбор било то Реал Мадрид,Барселона,ЦСКА,и т.н такива които искат търпение и доверие има отбори без да ги обиждам като Берое,Локо СФ,Видима,Славия и т.н. да отиват там и да си работят на спокойствие
Твърдо зад отбора,но е важно и всички в Левски да са единни,а не да се нападат.

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "
Четях тук мнения след мача с Литекс, чета ви и сега ...
И да ви кажа съм приятно изненадан от мисленото на част от привържениците на Левски ...
Сега по темата, напълно споделям вижданията на автора, че в условията на моментното състояние на синия клуб една подобна философия изглежда повече от логична. Предвид ограничените финансови ресурси на господин Батков, предвид много малкото качествени български треньори и ръководители един точен избор на екип, който да бъде оставен да работи дълго време е гаранция за успех в дългосрочен план. Изниква обаче въпроса дали този екип е Ясен Петров - Георги Иванов ?
Тук всеки има право на мнение, а това на левскарите ще тежи най-много ...
Ясен Петров не е треьнор от вчера, не е започнал от Левски, че тепърва да се учи, така че оценка може да направите ...
Гонзо и той е директор вече година и половина почти, така че основания за изводи и анализи също имате ...
Моето мнение е че не са това хората, които биха превърнали Левски в един отлично работещ механизъм, но както и по-рано споделих тук тежи мнението на левскарите (какъвто не е моя случай), така че, дерзайте ...
И да ви кажа съм приятно изненадан от мисленото на част от привържениците на Левски ...
Сега по темата, напълно споделям вижданията на автора, че в условията на моментното състояние на синия клуб една подобна философия изглежда повече от логична. Предвид ограничените финансови ресурси на господин Батков, предвид много малкото качествени български треньори и ръководители един точен избор на екип, който да бъде оставен да работи дълго време е гаранция за успех в дългосрочен план. Изниква обаче въпроса дали този екип е Ясен Петров - Георги Иванов ?
Тук всеки има право на мнение, а това на левскарите ще тежи най-много ...
Ясен Петров не е треьнор от вчера, не е започнал от Левски, че тепърва да се учи, така че оценка може да направите ...
Гонзо и той е директор вече година и половина почти, така че основания за изводи и анализи също имате ...
Моето мнение е че не са това хората, които биха превърнали Левски в един отлично работещ механизъм, но както и по-рано споделих тук тежи мнението на левскарите (какъвто не е моя случай), така че, дерзайте ...
Респект за мненията на автора на темата, dozo и nole.
Имам и аз няколко въпроса до защитниците на Ясен:
1. Колко време му трябва на един треньор,за да свикне с работата и да приложи тактиката си? - аз мисля, че добрият треньор може да проличи дори в едно полувреме.
2. Колко треньори в света започват работа с един отбор с мисълта, че винаги винаги винаги ще могат да използват всички свои футболисти особено титулярите ? Нито един нормален. Контузиите и наказанията са част от играта.
Идеята ми е, че добрият треньор според моите скромни, фенски представи, трябва да може да подреди добре дори и резервите на Светкавица Търговище, т.е. ще може да намери силните страни на всеки играч.
Т.е. оправданията с "осакатения" състав, със сгъстената програма, със съдията, с несработеността на състава и пр. не вървят. Те приличат на оправданията на един кмет, че през зимата вали сняг. Да, така е.
Като се хващаш с една работа, трябва преди това да си предвидил всичките й плюсове и минуси.
Ако не си го направил и се жалваш, то или си глупак и не си разбрал с какво си се захванал, или си пълен лицемер и подлец.
И последният въпрос, който наистина би трябвало да даде и отговори на това, което ще се случи до Коледа и в Левски
3. Защо изгониха Кокала ?
1. Колко време му трябва на един треньор,за да свикне с работата и да приложи тактиката си? - аз мисля, че добрият треньор може да проличи дори в едно полувреме.
2. Колко треньори в света започват работа с един отбор с мисълта, че винаги винаги винаги ще могат да използват всички свои футболисти особено титулярите ? Нито един нормален. Контузиите и наказанията са част от играта.
Идеята ми е, че добрият треньор според моите скромни, фенски представи, трябва да може да подреди добре дори и резервите на Светкавица Търговище, т.е. ще може да намери силните страни на всеки играч.
Т.е. оправданията с "осакатения" състав, със сгъстената програма, със съдията, с несработеността на състава и пр. не вървят. Те приличат на оправданията на един кмет, че през зимата вали сняг. Да, така е.
Като се хващаш с една работа, трябва преди това да си предвидил всичките й плюсове и минуси.
Ако не си го направил и се жалваш, то или си глупак и не си разбрал с какво си се захванал, или си пълен лицемер и подлец.
И последният въпрос, който наистина би трябвало да даде и отговори на това, което ще се случи до Коледа и в Левски
фифи перото написа:sentinel написа:на левскарите най им харесвам като почнат да мечтаят,да се забавляват, да четат приказки,да се надиграват![]()
и като паднат на земята и като вземе да ги боли почват да се вайкат и да пъшкат как и защо било станало
да...а на вас ви харесва да страдате,да режете греди,да се биете с полицията и с който ви падне и да печелите,продадени мачове...
И да изземват мобифони

- Prizrachen
- Контакти:
АЗ ЩЕ ВИ КАЖЕМ ЕДНО САМО: БЕЗ БИТКА НЯМА ПОБЕДА, САМО ЛЕВСКИ !!!
PFC Litex написа:Отбор винаги трябва да бъде подкрепян, но и това, че има и фенове които са недоволни няма как да бъде избегнато, защото все пак от 30.09 до 30.10 от седем изиграни мача отборът ви има само една победа срещу Пирин.
Нещо ти е трудно да броиш май! За този период Левски е изиграл 6 мача! Може би много ти се иска да е така и за това бъркаш?! С една победа срещу Лил в четвъртък, нещата си идват на мястото! И тогава червените и техните подлоги ще бъдат отново с пръст в г.с!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3
LSFC 1914 написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QcN7dcUo-oE&feature=player_embedded[/youtube]
Бях на мача, гледах го на запис после няколко пъти, сега гледам клипа 5 пъти и пак настръхвам! Евала на пича дето вика "гледай сега е гола"! Нека повече пъти да го пожелава!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
- bigbonusprize
- Контакти:
vesodoc написа:Респект за мненията на автора на темата, dozo и nole.
Я сподели своят идеал за треньор? Я сподели кой от всичките треньори минали през Левски най-много харесваш и защо?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Нямаше да се намесвам в темата, ама авторът упорито повтаря "Розови неудачници". А вие какви сте - тюркоазени тъпаци ли?
За едно нещо Гонзо е прав - напролет ще се покаже истинското лице на отбора ви. То всъщност вече се показва в последните 4-5 мача. А именно - като продадете Гарра, от вас няма да става и чеп за зеле. Това е истинското ви лице.
За едно нещо Гонзо е прав - напролет ще се покаже истинското лице на отбора ви. То всъщност вече се показва в последните 4-5 мача. А именно - като продадете Гарра, от вас няма да става и чеп за зеле. Това е истинското ви лице.