stannn написа:Аз мисля да изчакам до момента в който почне да бележи. Интересно ми е тогава каква песен ще пеете.
Дано не го чакате така, както левскарите чакаха Георги Христов да почне да бележи

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
stannn написа:Аз мисля да изчакам до момента в който почне да бележи. Интересно ми е тогава каква песен ще пеете.
Кашчей написа:stannn написа:Аз мисля да изчакам до момента в който почне да бележи. Интересно ми е тогава каква песен ще пеете.
Дано не го чакате така, както левскарите чакаха Георги Христов да почне да бележи
vaskonti написа:Кашчей написа:vaskonti написа:По принцип има място. Но има една подробност - в британският футбол се практикува предимно отборна игра, с добро пакетно движение на всички играчи. Тук се разчита предимно на индивидуалности, рядко ще видиш отбор, който да разчита на колективна тактика. Според мен това е основната пречка Шеридън да изглежда не на място. Надявам се това да се промени с времето, но за това е нужен преди всичко грамотен треньор.
Освен грамотен треньор са нужни и схватливи футболисти, както и доста търпение, а точно търпението е добродетел, чужда на някои фенове и ръководства у нас
Смело ще предположа, че точно Шеридън най-вероятно е един от най-грамотните тактически играчи. Може да не е най-техничният на света, но със сигурност в Селтик е обучаван правилно. Тук просто се играе коренно различно.
За мен Делев е пример за играч, който е на ръба да бъде изгубен за големия футбол точно защото няма кой да изгражда правилни тактически навици в него. Има голям талант, но през повечето време в мача се лута. Може да пусне топката и да я гони, може и да се бута с противника. Но очевидно му куца поглед върху играта, както и пас.
stannn написа:Кашчей написа:stannn написа:Аз мисля да изчакам до момента в който почне да бележи. Интересно ми е тогава каква песен ще пеете.
Той Жорето има ли гол за Левски.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта