Cesc Fabregas написа:ЕМИЛ написа:абсолютно невинен е и е убит заради глупоста на италиянските карабинери
Ти за виновен фен чувал ли си някога![]()
![]()
А ти чел ли си какво точно е станало ?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Cesc Fabregas написа:ЕМИЛ написа:абсолютно невинен е и е убит заради глупоста на италиянските карабинери
![]()
PFCB написа:Cesc Fabregas написа:ЕМИЛ написа:абсолютно невинен е и е убит заради глупоста на италиянските карабинери
![]()
А ти чел ли си какво точно е станало ?
Cesc Fabregas написа:А ти чел ли си какво точно е станало ?
Хасково написа:На Мача с Рапид замерваx един полицай с хартийки полицая почна да клати с глава. слезнах на оградата долу и ушевия дойде до оградата
и ми вика ще ти счупя Зъбките наркоманче малко.
Takova li trqbva da e otno6enieto na policaite pitam az ???
от Хасково на 24 Окт 2010 12:46
Do Fabrgas ne sam na 14 a na 16 !!! 6to se otnasq do tezi koito za6titavat policaite 6te im kaja tova sa tezi koito sa korumpirani i darjavata ni prestapna zaradi tezi hora !!! I ne samo 4e mu hvarkqh hartiiki a i mu razmahvah sreden prast i mi be6e mnogo veselo da go pravqNo U6eviq nqma pravo da mi govori taka i da mi razmahva palka tai kato e slujitel na reda !!!
Reckless написа:Хлапетиите в днешно време растат с убеждението, че имат право да обиждат, да псуват, да замерят и никой няма право да им каже нищо и се възмущават много, ако някой ги сложи на място. Трябвало е да ти забие една палка в ченето и да ти остане само един зъб, да си пукаш доматите с него !
Хасково написа:Do Fabrgas ne sam na 14 a na 16 !!! 6to se otnasq do tezi koito za6titavat policaite 6te im kaja tova sa tezi koito sa korumpirani i darjavata ni prestapna zaradi tezi hora !!! I ne samo 4e mu hvarkqh hartiiki a i mu razmahvah sreden prast i mi be6e mnogo veselo da go pravqNo U6eviq nqma pravo da mi govori taka i da mi razmahva palka tai kato e slujitel na reda !!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта