Марица-Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bucky_barabata
Контакти:

Re: Марица-Ботев

Мнениеот bucky_barabata » 16 окт 2010 11:26

Дано да сме осъзнали, че срещу точно отбори от Пловдивско играем най-трудно. Момчетата виждат в нашият отбор стъпало нагоре в кариерата си и скачат като за последно. Според мен не трябва да тръгваме с голямата кошница, а да се надяваме просто на победа, макар и минимална.

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 16 окт 2010 11:31

Ботев е по-добрия отбор и ще спечели. Единствения въпрос е дали съгражданите им от Марица ще се опитат да ги затруднят или ще се пазят за следващите мачове.

Потребителски аватар
NightSKill
Контакти:

Мнениеот NightSKill » 16 окт 2010 11:51

Късмет на Ботев и дано се получи добър мач
Само Левски

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 16 окт 2010 14:11

Как ще ни побере стадиона не ми е ясно ,ще се получи доста напрежение между нас и ушевите .Призовавам всички наши привърженици да не се поддават на провокациите на ушев.
п.п. Иначе за мача очаквам да стане един чудесен празник за всички пресъстващи и победа за любимият ми отбор.

БОТЕВЬ
Контакти:

Мнениеот БОТЕВЬ » 16 окт 2010 14:29

0:2 или 0:3

t7h7m7
Контакти:

Мнениеот t7h7m7 » 16 окт 2010 15:44

Няма значение с какъв резултат важна е победата макар и с 1 гол разлика

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 16 окт 2010 15:48

t7h7m7 написа:Няма значение с какъв резултат важна е победата макар и с 1 гол разлика

Точно така, победата си е победа, независимо с какъв резултат.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 16 окт 2010 15:49

Победа и нищо друго.Само Ботев!

Потребителски аватар
gogova4o
Контакти:

Мнениеот gogova4o » 16 окт 2010 16:21

Старши-треньорът на „Ботев” Пловдив Марин Бакалов определи група от 19 футболисти за предстоящото гостуване на „Марица”. От нея час преди мача ще отпадне още един играч. „Жълто-черните” се събират за разбор на стадион „Христо Ботев”, след което ще отпътуват по екип към квартал „Кършияка” направо за загрявката преди мача.

От разширения състав отпадат Иван Танчовски, Стефан Костадинов, Петко Фанев, Илиян Енчев и Роналд Донев.

Ето и цялата група на „Ботев” Пловдив: Илия Николов, Петър Стоичков, Димитър Байрев, Ангел Рахов, Васил Василев, Антон Огнянов, Стефан Учиков, Васил Гуджев, Светослав Асенов, Пейо Батинов, Красимир Кръстев, Ридван Хаджифейзула, Илиан Христов, Димитър Байрев, Недко Миленов, Николай Манчев, Иван Площаков, Атанас Курдов и Георги Какалов.

от сайта
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!

Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат

damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 16 окт 2010 17:16

pas написа:Ботев е по-добрия отбор и ще спечели. Единствения въпрос е дали съгражданите им от Марица ще се опитат да ги затруднят или ще се пазят за следващите мачове.

Колкото и да се опитват, мисят да измъкнат нещо от нас е невзъможна. И не защото са ни комшии, или защото са ни симпатични и ще ни пуснат, ами защото ние сме с 2 калси над тях. И въпросът не е дали ще се напънат, ами с колко ще ги бием. Ако питаш мен, дори ми се иска да не ги бием с много защото са ми симпатични Маричката.

Изобщо съмненията че те можели да "легнат" са меко казано смешни. Се едно Барса да моли Херез да не им се напъва. Разбираш ли колко абсурдно звучи Ботев да се молил на Марица да не им скача. Та те Марица нямат никакъв потенциал да ни победят! Щяли да ни лягат.

Стига моля те търси във всеки наш мач нещо нередно. Казах ти че почнахте да ставате смешни с това поведение. Бъдете мъже и се бийте, а не да ревете колко била нечестна вселената спрямо вас ;)
ИзображениеИзображение

Върни се в “Ботев”