Шакиб Бензукан отстранен от представителния тим на Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- blue avalanche
- Контакти:
Re: Шакиб Бензукан отстранен от представителния тим на Левски
По новините казаха,че не му е за първи път!Някакви предложения?Мъмрене,строго мъмрене,предупреждение,последно предупреждение,предупреждение с вписване в досието...Друго?Ако аз се издъня на работното си място,дали ще ме търпят?
Подкрепям отстраняването от отбора за неспазване на режима.
По отношение на твърденията, че това го нямало в "белите държави", само ще припомня, как един велик треньор удари един също велик, но лигав и самозабравил се футболист по главата с бутонка, а после го остави за половин сезон на скамейката и сега е в девета глуха!
В "белите държави" има правила, които са за всички и се спазват, па ако ще света да се обърне, изключенията раждат проблеми до безкрайност.
45г. бяхме държава, в която едни правила не важаха за едни хора, докато е така нищо няма да е наред.
Каквото за всички турци, това и за гол Хасан!
По отношение на твърденията, че това го нямало в "белите държави", само ще припомня, как един велик треньор удари един също велик, но лигав и самозабравил се футболист по главата с бутонка, а после го остави за половин сезон на скамейката и сега е в девета глуха!
В "белите държави" има правила, които са за всички и се спазват, па ако ще света да се обърне, изключенията раждат проблеми до безкрайност.
45г. бяхме държава, в която едни правила не важаха за едни хора, докато е така нищо няма да е наред.
Каквото за всички турци, това и за гол Хасан!
- Тони Шумахер
- Контакти:
дано да е за добро...........
Ако двамата с Рабех бяха стока.... щяхме да сме непробиваеми, за съжаление се издъниха а определено имат качества!
Браво на Гонзо, а на Бензукан - прав му път!
Първо, досега никой, никога не е казвал, че Бензукан има изцепки. Никога не се е чувало Бензукан да е нарушавал режима или каквото и да било!
Ако е имало нещо и са го крили, защо са го направили?
Освен това не съм забелязал Бензукан да е станал сто кила като Рабех например и да не може да ходи по терена. Точно обратно, Бензукан е най-добрия ни защитник.
Аз лично настоявам, за разумно обяснение, защото, ако кажат, че Бензукан е излязъл е се е напил, в момент, в който в първенството имаше пауза, това просто не ми звучи сериозно!
Да не би другите футболисти, да не излизат и да не се напиват, айде стига!
Макар че никой не ме пита, аз искам обяснение, защото Бензукан и Рабех и мъртво пияни да излязат на терена, ще се справят по добре от тотално дезориентираните Милиев и Иво Иванов????
От там нататък за какво въобще говорим???
Ако е имало нещо и са го крили, защо са го направили?
Освен това не съм забелязал Бензукан да е станал сто кила като Рабех например и да не може да ходи по терена. Точно обратно, Бензукан е най-добрия ни защитник.
Аз лично настоявам, за разумно обяснение, защото, ако кажат, че Бензукан е излязъл е се е напил, в момент, в който в първенството имаше пауза, това просто не ми звучи сериозно!
Да не би другите футболисти, да не излизат и да не се напиват, айде стига!
Макар че никой не ме пита, аз искам обяснение, защото Бензукан и Рабех и мъртво пияни да излязат на терена, ще се справят по добре от тотално дезориентираните Милиев и Иво Иванов????
От там нататък за какво въобще говорим???
По скоро да го връщат в отбора.Примерно какви издънки направиха футболисти като Джерард,руни,крауч и пак си играят.Бензукан е добър и не трябва да се лишаваме от него.
Няма що страшно добър е. Щом нарушава режима, да го махат. Не е никакъв качествен играч, така че не ми пука. Да е Гарата да се дразня, ама точно Бензукан..
Само Левски!
- Kris_men2000
valkata_levski написа:Рабех го напътства![]()
![]()
АБЕ ХОРА ТАКА ЛИ НИКОЙ НЕ СЕ ЗАПИТА ЧЕ НА БЕНЗУКАН МУ СВЪРШВА ДОГОВОРА И ТОЙ НЕ ИСКА ДА ГО ПРОДЪЛЖИ И СТАВА СЛУЧАЯ НА ИЛИЯН СТОЯНОВ 6 МЕСЕЦА ГЛЕДАНЕ НА ФИЛМИ И МАЧОВЕ
НИЩО ДРУГО НЯМА А ТОВА ЧЕ ПИЕЛ Е ЖИВ ТАШАК ДО ОНЗИ ДЕН ВСИЧКИТЕ МЕДИИ ПИШЕХА ЧЕ БЕНЗУКАН НЕ Е КАТО РАБЕХ НЕ БЛИЗВАЛ КАПКА АЛКОХОЛ И НИКОГАНЕ Е УПОТРЕБЯВАЛ Б ЖИВОТА СИ АЛКОХОЛ
Последна промяна от Дъстли Мюлдер на 14 окт 2010 23:48, променено общо 1 път.
Причина: Пиши с малки букви!
Причина: Пиши с малки букви!
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.