ЛЕВСКИ-ПИРИН

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BELIEVE

Re: ЛЕВСКИ-ПИРИН

Мнениеот BELIEVE » 11 окт 2010 22:12

napred_trizvezdni_1948 написа:И на х няма да се разсърдя, време е да позагубят още точки от непретенциозни отбори. Сливен го направиха нищо не пречи и на Пирин да го направят. Успех на зелените!

Мерси!но не разбрах кои визираш като непретенциозни и кои като претенциозни отбори?

Потребителски аватар
roskovas
Контакти:

Мнениеот roskovas » 11 окт 2010 22:13

napred_trizvezdni_1948 написа:И на х няма да се разсърдя, време е да позагубят още точки от непретенциозни отбори. Сливен го направиха нищо не пречи и на Пирин да го направят. Успех на зелените!

Всичко е възможно, но все пак мисля, че трудно ще постигнем "успехите" на ЦСКА!

Потребителски аватар
napred_trizvezdni_1948
Контакти:

Мнениеот napred_trizvezdni_1948 » 11 окт 2010 22:19

roskovas написа:

Ние сега се опитваме да достигнем вашите от миналия сезон, където падахте и правихте х-ве със непретенциозни и вече изпаднали отбори. Няма какво да се радвате толкова след като изпитахте същото.
ЦСКА безкрайно аз обичам, ЦСКА е в моето сърце, таз любов не ще умре.

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 11 окт 2010 22:25

napred_trizvezdni_1948 написа:
roskovas написа:

Ние сега се опитваме да достигнем вашите от миналия сезон, където падахте и правихте х-ве със непретенциозни и вече изпаднали отбори. Няма какво да се радвате толкова след като изпитахте същото.

Е при нас поне отмина ;) . Иначе все си мисля, че накрая ще сте в тройката, ако не трагедията ще е голяма :)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
BELIEVE

Мнениеот BELIEVE » 11 окт 2010 22:30

Обаче вие ако не завършите първи...с тази голяма кошница дето сте тръгнали...ще е голям цирк...докато се разберете кой ще подава оставки...кой е виновен :mrgreen:

Потребителски аватар
roskovas
Контакти:

Мнениеот roskovas » 11 окт 2010 22:33

BELIEVE написа:Обаче вие ако не завършите първи...с тази голяма кошница дето сте тръгнали...ще е голям цирк...докато се разберете кой ще подава оставки...кой е виновен :mrgreen:

Лошото при вас е, че и малката ви кошница ще остане празна!

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 11 окт 2010 22:34

BELIEVE написа:
Levskar_90 написа:Пиши се цял, а не цел. Неграмотник :!:

При нас македонците е цел!Разбра ли мека китко!

Кво си се наежил бе сульо недодялан незнаещ и майка си коя е. Ще извадите 6 пъти топката от мрежата и ще ревнеш после кат н.асрано цигане
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
napred_trizvezdni_1948
Контакти:

Мнениеот napred_trizvezdni_1948 » 11 окт 2010 22:35

Всичко е възможно, но все пак мисля, че трудно ще постигнем "успехите" на ЦСКА![/quote]

Ние сега се опитваме да достигнем вашите от миналия сезон, където падахте и правихте х-ве със непретенциозни и вече изпаднали отбори. Няма какво да се радвате толкова след като изпитахте същото.[/quote]

Е при нас поне отмина ;) . Иначе все си мисля, че накрая ще сте в тройката, ако не трагедията ще е голяма :)[/quote]

Еми най-вероятно да, следващия полусезон ще поспечелим повече точки и ако се спазарим с Гигов или Венци както вие направихте за 3-тото място няма да е проблем, но мисля че без проблеми ще сме в 3ката накрая.
ЦСКА безкрайно аз обичам, ЦСКА е в моето сърце, таз любов не ще умре.

Потребителски аватар
roskovas
Контакти:

Мнениеот roskovas » 11 окт 2010 22:37

napred_trizvezdni_1948 написа:Еми най-вероятно да, следващия полусезон ще поспечелим повече точки и ако се спазарим с Гигов или Венци както вие направихте за 3-тото място няма да е проблем, но мисля че без проблеми ще сме в 3ката накрая.

Трето място можете да вземете при две ситуации: 1. "Титан" печели обществените поръчки в цяла България.
2. БКП се връща на власт.
Последна промяна от roskovas на 11 окт 2010 22:39, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
BELIEVE

Мнениеот BELIEVE » 11 окт 2010 22:37

BLUE CHAMPIONS написа:
BELIEVE написа:
Levskar_90 написа:Пиши се цял, а не цел. Неграмотник :!:

При нас македонците е цел!Разбра ли мека китко!

Кво си се наежил бе сульо недодялан незнаещ и майка си коя е. Ще извадите 6 пъти топката от мрежата и ще ревнеш после кат н.асрано цигане

На майка ти...знам как

Върни се в “Пирин”