Левски няма нужда от хулите или от хвалбите ни

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Doktorut
Контакти:

Re: Левски няма нужда от хулите или от хвалбите ни

Мнениеот Doktorut » 06 окт 2010 14:06

Аз мисля, че в този момент отборът само трябва да бъде подкрепян! Имаме отбор и треньор, каквито не сме имали от много време и не трябва след първите грешни стъпки да се нападат. Както виждаме черевените фенове и медии веднага започнаха да леят пумия по отбора с цел да се съсипе допълнително самочувствието на играчите! Истината е, че все още сме в играта и за ЛЕ и за първенство и то не като догонващи, а като главни претенденти!!! Така че смело напред и САМО ЛЕВСКИ!!!

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 06 окт 2010 14:50

Синьо сърце написа:Брей,логичното и неизбежното се случи и в момента сините са залети от помия...То не са експерти,не е вертикален и нам си къв футбол,не са хули,не е чудо!Загубата в Лисабон отприщи дълго сдържан ентусиазъм-и на външни,но повече на вътрешни врагове.Равенството в Сливен доля водица в мелничката им,та вече анализите стигнаха до небивали футболни висоти...Вече има и тежки пророчества,земята се отваря и небето се срива над синя България...
Как ли пък не!И двата мача нищо не променят и не показват нещо,което не знаем...Слабостите ни са известни-няма да се повтарям,още по-добре ги знаят в ръководството.Дали ще паднем "достойно" от Спортинг,или с 0-14 е все тая.Дали сме загубили точки в Сливен,или не-пак същото,особено на фона на другите резултати в А група.И на хикса между Лил и Гент...
Тук е моментът обаче да припомня на всички,които лееха хвалебствия,че не всичко,дето хвърчи,се яде!И не всеки,който в момент на триумф казва неприятни истини,е враг!Никой не е обещавал излизане на сините от групата,или пък само победи в шампионата.Неведнъж Гонзо каза,че този отбор ще заиграе след Нова година-но де ухо за това след еуфориите?Когато казах тогава тез неща,някои ме обявиха за чорбар???
На тези с хулите в момента-нула внимание!Някои от тях правеха дитирамби,сега са на друг полюс...Както е казал Проповедника-нищо ново под слънцето!Няма как - върба круши не ражда...
Така или инак,Левски върви по пътя си!Тежък,сложен-но има път!Голямата битка с французите предстои!И в Ловеч-също!Може да играем вертикален,диагонален или тригонометричен футбол,но мен това малко ме интересува.Левски има нужда от подкрепата ни и ние трябва да я дадем!Безрезервно и безусловно!Наистина,часът и денят за Ловеч са неудобни,но било е и по-зле ;) .Ние трябва да сме зад отбора си,за да може след време всеки от нас да каже-частица от този успех е и моя!
Някой всъщност съмнява ли се в успеха?Аз лично-не!

+1
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 06 окт 2010 15:41

Няма нищо лошо в това да се критикува, проблемът е, че критикувате заради самата критика. Критикувайте но с футболни аргументи. Специално към настоящия момент не виждам защо да критикуваме Левски. Като цяло допускаме някои слабости, но фактите показват следното- водачи сме във временното класиране в БГ, имаме една загуба на чужд терен от силен противник и един равен също на чужд терен. Влязохме в групите на лигата без загуба, където записахме една домакинска победа и една загуба на чужд терен, като шансовете ни за излизане от групата са все още реални. Нямаме тежки контузии за сега, което означава, че отборът е провел добра лятна подготовка. Почти всички от новопривлечените футболисти се представят добре, а някои отлично (да не споменаваме имена, излишно е). И не на последно място, с всичките ни косури и недостатъци в момента играем по- добър футбол от миналата година. Аз сравнявам Левски с миналогодишния отбор и виждам положителните неща и естествено, че съм доволен. Надявам се този отбор да се развие и съм сигурен в това. Миналата година всички казвахме, че отбора тотално трябва да се поднови за да излезем от кризата, а в момента смятам сте на ясно, че само с 2,3 класни попълнения можем да достигнем едно прилично средноевропейско ниво. Това според мен са обективните факти около отбора.

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 06 окт 2010 15:48

Много полит- пропорчици се навъдиха и тук. Всеки има право на мнение, кога ще го разберете най-после. НЕ СКАЧАЙТЕ КАТО ЗВЕР8ЧЕТА ВЪРХУ ТЕЗИ, ИЗРАЗИЛИ РАЗЛИЧНО ОТ ВАШЕТО.
А че фактите са свещени, някой вълнува ли го.

Yulian
Контакти:

Мнениеот Yulian » 06 окт 2010 16:08

Gateca написа:Авторът отново е представил нещата точно каквито са !Предстоят две огромни битки каквите се явяват мачовете с Лил и Литекс.
Бих могъл да ги нарека най важните . Тези за , които трябва да се хвърлят всички сили , защото при евентуален Х във Франция и победа в Ловеч абсолютна цялата инициатива ще премине в нашите ръце . В такъв случай ние ще диктуваме хода на събитията в А група и много трудно ще бъдем спрени , като се има в предвид , че пролетта винаги играем по силно , а и ни предстоят домакинства на Герена срещу Цска , Черноморец , Черно Море , Литекс и т.н.
За мача във Франция се надявам на Х , но знам , че реално погледнато ще го загубим . Ще ни трябва много късмет и добра игра в дефанзивен план , като точно второто е проблемът . Все пак надежда има и ако изкопчим нещо от този мач със зъби и нокти на следващият мач пред 25 хиляди души на Герена нашият отбор ще полети в атаката за изхвърлянето на Лил от турнира .
Бях бесен след мача със Сливен , но той наистина не е фатален засега .Трябва твърда подкрепа за отборът ни от тук нататък !

+ 1

Все едно аз съм ги писал това!!!

Потребителски аватар
Alexander Frei
Контакти:

Мнениеот Alexander Frei » 06 окт 2010 17:26

Yulian написа:
Gateca написа:Авторът отново е представил нещата точно каквито са !Предстоят две огромни битки каквите се явяват мачовете с Лил и Литекс.
Бих могъл да ги нарека най важните . Тези за , които трябва да се хвърлят всички сили , защото при евентуален Х във Франция и победа в Ловеч абсолютна цялата инициатива ще премине в нашите ръце . В такъв случай ние ще диктуваме хода на събитията в А група и много трудно ще бъдем спрени , като се има в предвид , че пролетта винаги играем по силно , а и ни предстоят домакинства на Герена срещу Цска , Черноморец , Черно Море , Литекс и т.н.
За мача във Франция се надявам на Х , но знам , че реално погледнато ще го загубим . Ще ни трябва много късмет и добра игра в дефанзивен план , като точно второто е проблемът . Все пак надежда има и ако изкопчим нещо от този мач със зъби и нокти на следващият мач пред 25 хиляди души на Герена нашият отбор ще полети в атаката за изхвърлянето на Лил от турнира .
Бях бесен след мача със Сливен , но той наистина не е фатален засега .Трябва твърда подкрепа за отборът ни от тук нататък !

+ 1

Все едно аз съм ги писал това!!!

+1 :) :) :)
При резултат 6:1 Сашо Костов пита младия Цецо Атанасов дали той е най-бързият в тима и като чува утвърдителния му отговор, го съветва: Тичай тогава до "Армията" да донесеш вашето табло, защото вече няма къде да пишем головете!

Потребителски аватар
Lepke
Контакти:

Мнениеот Lepke » 06 окт 2010 17:39

сини богове написа:Няма нищо лошо в това да се критикува, проблемът е, че критикувате заради самата критика. Критикувайте но с футболни аргументи. Специално към настоящия момент не виждам защо да критикуваме Левски. Като цяло допускаме някои слабости, но фактите показват следното- водачи сме във временното класиране в БГ, имаме една загуба на чужд терен от силен противник и един равен също на чужд терен. Влязохме в групите на лигата без загуба, където записахме една домакинска победа и една загуба на чужд терен, като шансовете ни за излизане от групата са все още реални. Нямаме тежки контузии за сега, което означава, че отборът е провел добра лятна подготовка. Почти всички от новопривлечените футболисти се представят добре, а някои отлично (да не споменаваме имена, излишно е). И не на последно място, с всичките ни косури и недостатъци в момента играем по- добър футбол от миналата година. Аз сравнявам Левски с миналогодишния отбор и виждам положителните неща и естествено, че съм доволен. Надявам се този отбор да се развие и съм сигурен в това. Миналата година всички казвахме, че отбора тотално трябва да се поднови за да излезем от кризата, а в момента смятам сте на ясно, че само с 2,3 класни попълнения можем да достигнем едно прилично средноевропейско ниво. Това според мен са обективните факти около отбора.

+1.Точно и на място
Pay Attention or Pay The Price {This will probably change the way you drive}
http://www.youtube.com/watch?v=KXJB6SnqMzk

nelly1914
Контакти:

Мнениеот nelly1914 » 06 окт 2010 18:37

Истинските фенове подкрепят отбора във всякакви моменти-и трудни,и леки и не философстват пред телевизорите,а пеят по стадионите!САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 06 окт 2010 20:04

Благодаря на вички,изказали се в темата.Мерси и за музикалния поздрав ;) ! Естествено е да имаме разлики и нюанси в мненията,но по-важно е,че като цяло подкрепата за отбора е факт.Мисля,че вече и един от проблемите е разрешен-Р.М. е вън от тима!С вълшебна пръчка няма да се оправят вратарите,но с Шейтанов засега,а след паузата-Захариев(най-вероятно,така подочух...),нещата ще си дойдат на мястото!Повтарям-пътят е дълъг и труден,но имаме цел и посока.Останалото е в ръцете на ръководство,играчи и публика-каквото сам си направиш-това е!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

plamak
Контакти:

Мнениеот plamak » 06 окт 2010 21:53

За един бит давам десет небити. Не е важно да загубиш битка, важното е да спечелиш войната. След раздялата с Жоро вратарчето мисля, че нещата в отбрана ще се оправят. Не разбирам само защо от три години тоя вратар проваля Левски и чак сего го видяха и разбраха.

Върни се в “Левски”