Младите "надежди" на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Младите "надежди"

Мнениеот PFC Litex » 04 окт 2010 20:45

delqnski47 написа:
PFC Litex написа:
delqnski47 написа:От 20 години не се работи правилно в школите на наште отбори

Това вероятно важи за по-старите школи, защото нашата в Ловеч е млада, то ест на малко години и ще видим след 2-3 дали се работи правилно или не в нея,

Бе не знам как е при вас!Знам само че имате добър собственик,но манталитета не ви е много на ниво(без да се обиждаш)

Ние в момента говорим за футболна Академия, а не за манталитети, защото това е просто училище в което се учиш да играеш футбол и нищо повече, а ако преподавателите са добри и има условия за работа, както и най-вече дисциплина, то вероятността учениците (футболистите) да научат нещо и да станат добри, и т.н. ;)
Изображение

fen1914

Re: Младите "надежди" на Левски

Мнениеот fen1914 » 04 окт 2010 22:18

проблемът на Левски е липсата на качествен треньор - как Берое без никакви играчи и без пари взе купа България, а през тази година се справя повече от добре?

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 04 окт 2010 22:32

Не мисля, че Ясен Петров е лош треньор. Да, има логика в това, което се казва против него. И аз не бях много за идването му, в смисъл по - дългосрочен план - не само за година, а две - три. Всъщност никога не се знае какво ще направи, който и да е треньор. Защото няма нищо сигурно. Всичко е въпрос на обстоятелства, късмет и естествено на интелект. Беше добре може би да задържим Мечо, защото е много по - добра алтернатива на адаша от Киров или Слори, но не трябва чак толкова да се месим в работата на треньорите. За всеки случай Ясен Петров е много по - добър треньор от Здравков и от Гонзо. Важното е да върне сега в почивката самочувствието на играчите, защото то е доста минорно. Важно е да се върне спокойствието в Левски, но не такова, че семействата на футболистите да ходят в чужбина, а допустимото спокойствие. Преди няколко дни някои момчета казаха, че в Лисабон не е станало нищо особено. Естествено, че не е вярно това, защото загуба с 5:0 е загуба с 5:0. Трудно се излиза от нея, необходимо е време като това, което предстои сега. Мисля, че ще е достатъчно на първо време.
И накрая, време е Левски да спре с идиотските грешки в защита, да играе стабилно като цяло отзад, защото оттам се гради силният отбор. Атаката е страхотна, но това е нож с две остриета. Прекалено много се разчита на нея, а това не винаги е чак толкова добре.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 04 окт 2010 22:57

Аз пък ще си кажа мнението , че игра много добре Огнянов и много слабо Киров и Иса.

4au6
Контакти:

Мнениеот 4au6 » 04 окт 2010 23:03

докато у нас се купуват чужденци на килограм,надеждите ни ще си бъдат "вечно млади".Без значение от кой отбор са.
А иначе Курдов е добър. Не е за "В" група.

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 04 окт 2010 23:03

ehh написа:Е, какво не харесахте на играта на Киров и Иса?! За Огнянов - окей. Но за Киров и Иса?
Я по-добре слезте на земята и се осъзнайте, къде живеете.

Съжелявам, но първия няма какво да му харесам, а вторият проблясна в началото на сезона, но в последно време и той замлъкна. Не съм максималист, но ако така ще играят ...

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 04 окт 2010 23:05

delqnski47 написа:Държавата ги изхвърли на улицата без да й мигне окото!Кво ли си е казал Нейков:''Кучета ги яли наште таланти!За кво да ги взимаме като клубовете могат да ги заместят с някоя маймуна(или аре да не прозвучи расистко... или с некой белчо от чужбина)''

Абе не мисля, че държавата е виновна в случая. При добро желание стават нещата...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Deflores
Контакти:

Мнениеот Deflores » 04 окт 2010 23:06

PFC Litex написа:
delqnski47 написа:От 20 години не се работи правилно в школите на наште отбори

Това вероятно важи за по-старите школи, защото нашата в Ловеч е млада, то ест на малко години и ще видим след 2-3 дали се работи правилно или не в нея,

В литекс наистина се работи правилно,назначили са си Феро и Мадански за национални тренери и Мъри беше ама .....
Чавдар (Етрополе) стана шампион на България в първото издание на Елитната юношеска група до 17 години.Само някой да обясни на тези деца как те са най добрите ,а в националния не ги викат.Как да ги мотивираш да играят?

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 04 окт 2010 23:11

PFC Litex написа:
ehh написа:С тия завишени критерии от страна на Гришата, дето уволнява след най-малката издънка, чакай да видиш резултати от школата.

Кой е уволнен от Академията, че вероятно съм пропуснал този момента и какво общо има Академията на един клуб с първият отбор?

Е, как, какво общо има?
Кой ще ти търпи у Литекс грешките на младите и дългото им налагане в първия състав, с това нетърпение на Гришата?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 04 окт 2010 23:12

Няма как да има надежди било то млади, стари, реални или нереални, когато няма ТРЕНЬОРИ! Не може такива празни глави като Ясен да е треньор на Левски! Вижда се, че ЛЕВСКИ не е мръднал един сантиметър напред, ако го няма Гарата!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Върни се в “Левски”