Локо СФ-ЦСКА 04.10. 21.00ч.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Sofiazapadultrasa
- Контакти:
Re: Локо СФ-ЦСКА
Локото според мен няма как да вкарат на Мболи-0-0 или 0-1 !!!
2-0 за Локо София /Генков и Асамоа/
- benquick
- Контакти:
1:2 

vaskonti написа:flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става
То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия...
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си
2:0 за ЦСКА!
Няма да се повтори мача със Славия.
Няма да се повтори мача със Славия.
-
- Контакти:
george_speed75 написа:100% победа за ЦСКА.Помнете ми думите.
Чул Те Господ

- batmanlive
ако пак покажем тази безхаберна игра която показахме срещу Порто нямаме никакви шансове,за съжаление мисля,че пак ще паднем,дано да е с по-малко
КАПИТАЛИЗЪМ-ЕДИНСТВЕНОТО ДЕТЕ НА ДЯВОЛА
1:2
- Alexander Frei
- Контакти:
Според мен най-вероятният резултат е Х. ЦСКА още не са се отърсили от кризата, сигурно ще тегне и умора от мача в четвъртък, а "Локо" по традиция играе слабо срещу тях. Макар че, традициите са за това, да се нарушават и "Славия" го показа неотдавна.
Все пак - равен. 

При резултат 6:1 Сашо Костов пита младия Цецо Атанасов дали той е най-бързият в тима и като чува утвърдителния му отговор, го съветва: Тичай тогава до "Армията" да донесеш вашето табло, защото вече няма къде да пишем головете!
1Х2
Според мен най-вероятен е равния. До момента ЦСКА нито има победа ,нито е надиграл отбор от първата половина на таблицата. Зависи от много неща като че ли ЦСКА има по-добри футболисти като индивидуалности,но до момента не се представя добре като отбор. Много зависи дали ще спрат Цв.Генков и Асамоа,а ко не успеят най-вероятно няма да спечелят. Това е последния мач на ЦСКА срещу отбори от челото на таблицата. От друга страна ако Локо искат да направят нещо в шампионата ще трябва да играят за победа за тях трудните мачове тепърва започват. Очаквам интересен мач в който и съдиите ще играят съществена роля.

Според мен най-вероятен е равния. До момента ЦСКА нито има победа ,нито е надиграл отбор от първата половина на таблицата. Зависи от много неща като че ли ЦСКА има по-добри футболисти като индивидуалности,но до момента не се представя добре като отбор. Много зависи дали ще спрат Цв.Генков и Асамоа,а ко не успеят най-вероятно няма да спечелят. Това е последния мач на ЦСКА срещу отбори от челото на таблицата. От друга страна ако Локо искат да направят нещо в шампионата ще трябва да играят за победа за тях трудните мачове тепърва започват. Очаквам интересен мач в който и съдиите ще играят съществена роля.
- Stanimir-74
На последък трудно ни вкарват дори и големи отбори,за това залагам на чиста победа. Но понеже и ние трудно вкарваме,за това само 0:2