Реферите скочиха на Христо Бонев

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: Реферите скочиха на Христо Бонев

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 03 окт 2010 20:08

deepblue1963 написа:Реферите са прави!Не казвам невинни,казвам прави!Крайно време е,ако някой се изхвърля в медийното пространство,да дава доказателства!Щото за бла-бла-бла,в "белите" страни,се плаща скъпо и прескъпо.

Олеле майко... :lol: Забрави ли миналия сезон бе,нашия ? Прословутия мач с Черно море,за който рИвахте цял месец...Какви наказания имаше за Гонзо и за Мустака ? Опищяхте държавата и цялото "медийно пространство",въпреки ,че ви смачкаха.Завивай, моля ти се,че ставаш смешен.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 03 окт 2010 20:12

Модератор ЛокоПД написа:
deepblue1963 написа:Реферите са прави!Не казвам невинни,казвам прави!Крайно време е,ако някой се изхвърля в медийното пространство,да дава доказателства!Щото за бла-бла-бла,в "белите" страни,се плаща скъпо и прескъпо.

Олеле майко... :lol: Забрави ли миналия сезон бе,нашия ? Прословутия мач с Черно море,за който рИвахте цял месец...Какви наказания имаше за Гонзо и за Мустака ? Опищяхте държавата и цялото "медийно пространство",въпреки ,че ви смачкаха.Завивай, моля ти се,че ставаш смешен.

СЪДИЯТА беше наказан!Това за какво говори?Защо тогава реферите не излязоха с декларация?Междувпрочем,коментарът ми включва и Левски,така,че по-леко с адреналина!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 03 окт 2010 20:14

Irish stout написа:
v.r.s. написа:този път спорните отсъждания си бяха на страничните съдии и тяхна е отговорността.
За удара без топка,нищо не мога да кажа,предполагам,че е имало артистизъм и от страна на нашият играч,но не мисля също,че и от резервната скамейка са видяли дали има или не такъв удар. Топката беше далеч от тях и предполагам,че погледите са били насочени към нея,а страничният съдя беше на метри от двамата. Това е,че не е хванат този момент и от камерите,за да ни убеди в правотата или грешката му.

Не, главният съдия може да не уважи техните отсъждания. Последното решение е негово.

Така е,стига да е видял дадените положения може и да не ги уважи и вземе друго решение,а ако не ги е видял е нормално да се довери на помощниците си. Примерно при засадата и непризнаването на гола,нямаше как да прецени,тъй като страничният е на линията. Същото е и за картона,топката беше далеч от случващото се и е нормално вниманието на главният съдия да е насочено към нея и да се довери на страничният,който се намира на десетина метра от случващото се и му сигнализира.

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 03 окт 2010 20:15

Boksiorcheto написа:А това трансперантче,което го издигнахте можете да си го заврете.... сещате се къде! Вие,като сте к**ви на Ботев и на Цска,да сме ви издигнали трансперант? Гледайте си отбора,пейте си за него,но нямате никакво право да издигате трансперанти срещу нас,защото от нас не сте видяли нищо лошо,даже напротив,ние имаме на вас да ви връщаме.

Е защо? Транспарантите са част от колорита на една агитка, заедно с знамена, шалове и т.н. На мен пък ми е интересно защо вие нямате никакви фенски атрибути. Сигурно сте единствената агитка, дето дори и шалове не носи :roll:
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 03 окт 2010 20:15

deepblue1963 написа:СЪДИЯТА беше наказан!Това за какво говори?Защо тогава реферите не излязоха с декларация?Междувпрочем,коментарът ми включва и Левски,така,че по-леко с адреналина!

Съдията беше наказан,защото имате лоби в БФС и това го знае цяла България.Нали заради вас смениха ръководството на съдиите.За Генов ,оценката "на специалистите" е,че се е справил добре.Съветите за "адреналина" си ги запази за себе си.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Pe60
Контакти:

Мнениеот Pe60 » 03 окт 2010 20:17

След всеки несполучлив мач Бонев реве след съдиите.Няма друг такъв в Бг.Време е най-накрая да отнесе някакво наказание,ако на БФС им стиска

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 03 окт 2010 20:20

petrof написа:
Boksiorcheto написа:А това трансперантче,което го издигнахте можете да си го заврете.... сещате се къде! Вие,като сте к**ви на Ботев и на Цска,да сме ви издигнали трансперант? Гледайте си отбора,пейте си за него,но нямате никакво право да издигате трансперанти срещу нас,защото от нас не сте видяли нищо лошо,даже напротив,ние имаме на вас да ви връщаме.

Е защо? Транспарантите са част от колорита на една агитка, заедно с знамена, шалове и т.н. На мен пък ми е интересно защо вие нямате никакви фенски атрибути. Сигурно сте единствената агитка, дето дори и шалове не носи :roll:

Ами сектора ви за гости е малко малък за атрибутите ни /знамена и прочее/,отделно ,че щяхме да ги оплескаме.Пък и не сте чак такъв отбор,че да си носим всичките "такъми" ;) За сметка на това,вашите "атрибути" бяха на ниво - надпис на чаршаф,грес,павета,тук там знамена и димки :lol:

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 03 окт 2010 20:25

Pe60 написа:След всеки несполучлив мач Бонев реве след съдиите.Няма друг такъв в Бг.Време е най-накрая да отнесе някакво наказание,ако на БФС им стиска

Равен като гости,в Перник...не мисля ,че мача е несполучлив :roll:

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 03 окт 2010 20:25

Модератор ЛокоПД написа:
petrof написа:

Ами сектора ви за гости е малко малък за атрибутите ни /знамена и прочее/,отделно ,че щяхме да ги оплескаме.Пък и не сте чак такъв отбор,че да си носим всичките "такъми" ;) За сметка на това,вашите "атрибути" бяха на ниво - надпис на чаршаф,грес,павета,тук там знамена и димки :lol:

Абе на доста мачове ми е направило впечетление, че нямате знамена и шалове. То по нищо не личи, че отивате на мач :lol:
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 окт 2010 20:27

Позната родна картинка :oops: Пак реферите, пак плюене, пак интрижки, пак клюкички, и за съжаление все от хора с авторитет и предендиращи за морал :oops:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Локо Пловдив”