deepblue1963 написа:Реферите са прави!Не казвам невинни,казвам прави!Крайно време е,ако някой се изхвърля в медийното пространство,да дава доказателства!Щото за бла-бла-бла,в "белите" страни,се плаща скъпо и прескъпо.
Олеле майко...

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
deepblue1963 написа:Реферите са прави!Не казвам невинни,казвам прави!Крайно време е,ако някой се изхвърля в медийното пространство,да дава доказателства!Щото за бла-бла-бла,в "белите" страни,се плаща скъпо и прескъпо.
Модератор ЛокоПД написа:deepblue1963 написа:Реферите са прави!Не казвам невинни,казвам прави!Крайно време е,ако някой се изхвърля в медийното пространство,да дава доказателства!Щото за бла-бла-бла,в "белите" страни,се плаща скъпо и прескъпо.
Олеле майко...Забрави ли миналия сезон бе,нашия ? Прословутия мач с Черно море,за който рИвахте цял месец...Какви наказания имаше за Гонзо и за Мустака ? Опищяхте държавата и цялото "медийно пространство",въпреки ,че ви смачкаха.Завивай, моля ти се,че ставаш смешен.
Irish stout написа:v.r.s. написа:този път спорните отсъждания си бяха на страничните съдии и тяхна е отговорността.
За удара без топка,нищо не мога да кажа,предполагам,че е имало артистизъм и от страна на нашият играч,но не мисля също,че и от резервната скамейка са видяли дали има или не такъв удар. Топката беше далеч от тях и предполагам,че погледите са били насочени към нея,а страничният съдя беше на метри от двамата. Това е,че не е хванат този момент и от камерите,за да ни убеди в правотата или грешката му.
Не, главният съдия може да не уважи техните отсъждания. Последното решение е негово.
Boksiorcheto написа:А това трансперантче,което го издигнахте можете да си го заврете.... сещате се къде! Вие,като сте к**ви на Ботев и на Цска,да сме ви издигнали трансперант? Гледайте си отбора,пейте си за него,но нямате никакво право да издигате трансперанти срещу нас,защото от нас не сте видяли нищо лошо,даже напротив,ние имаме на вас да ви връщаме.
deepblue1963 написа:СЪДИЯТА беше наказан!Това за какво говори?Защо тогава реферите не излязоха с декларация?Междувпрочем,коментарът ми включва и Левски,така,че по-леко с адреналина!
petrof написа:Boksiorcheto написа:А това трансперантче,което го издигнахте можете да си го заврете.... сещате се къде! Вие,като сте к**ви на Ботев и на Цска,да сме ви издигнали трансперант? Гледайте си отбора,пейте си за него,но нямате никакво право да издигате трансперанти срещу нас,защото от нас не сте видяли нищо лошо,даже напротив,ние имаме на вас да ви връщаме.
Е защо? Транспарантите са част от колорита на една агитка, заедно с знамена, шалове и т.н. На мен пък ми е интересно защо вие нямате никакви фенски атрибути. Сигурно сте единствената агитка, дето дори и шалове не носи
Pe60 написа:След всеки несполучлив мач Бонев реве след съдиите.Няма друг такъв в Бг.Време е най-накрая да отнесе някакво наказание,ако на БФС им стиска
Модератор ЛокоПД написа:petrof написа:Boksiorcheto написа:А това трансперантче,което го издигнахте можете да си го заврете.... сещате се къде! Вие,като сте к**ви на Ботев и на Цска,да сме ви издигнали трансперант? Гледайте си отбора,пейте си за него,но нямате никакво право да издигате трансперанти срещу нас,защото от нас не сте видяли нищо лошо,даже напротив,ние имаме на вас да ви връщаме.
Е защо? Транспарантите са част от колорита на една агитка, заедно с знамена, шалове и т.н. На мен пък ми е интересно защо вие нямате никакви фенски атрибути. Сигурно сте единствената агитка, дето дори и шалове не носи
Ами сектора ви за гости е малко малък за атрибутите ни /знамена и прочее/,отделно ,че щяхме да ги оплескаме.Пък и не сте чак такъв отбор,че да си носим всичките "такъми"За сметка на това,вашите "атрибути" бяха на ниво - надпис на чаршаф,грес,павета,тук там знамена и димки
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта