thehellriser написа:kartago написа:Пичове, пишете по темата! От 6 страници стана на 2! Има си тема за мача! Стига спам! Доколкото разбирам, темата е насочена към привържениците на "Черно Море" за цялостното състояние на клуба им! Провокации и заяждания не са желателни, защото ще се осигуряват принудителни "почивки" за изучаване на правилата!
[offtopic]Аз влизам във форума с единствената идея да коментирам любимия отбор и веднага бивам провокиран....Правилата са си правила, но няма да търпя наглото отношение във форума на Черно Море, което феновете на левски показват[/offtopic]
+1 а колкото по темата и аз вече незнам кво да кажа

както някои вече каза сезона е провален ами поне да се вземе тренер с ЛИЦЕНЗ ПРО нещо което Велизар няма + точно заради това те нямат респект към него постояно го базикали и не го слушали на тренировките така чух от юноша на клуба

а и как да имат тои няма нищо зад себе си ... докато Колио Спасов навремето е бил добър играч знае някои неща за играта имаше добър стил и още куп неща които при Попов ги няма

и преди някои да ми каже че не само тои е виновен аз ще кажа напротив тои си е виновен не може да си тренер и да не можеш да спечелиш уважението на отбора и да се очакват чудеса там му е вината

гарантирам че ако доиде един сериозен тренер с успехи и твърда рака ще ни направи отбор

но ТИМ трябва да пусне пари както за трениор така и за играчи

ето примерно Левски не са мятали милиони за селекция ама ето взеха си 1 нападател които е повече от добър и наи-важното млад и не само нападател

е да по хубаво ще е с наши момчета съгласен съм ама къде са те едно Владко Костадинов още преди 3,4 години ми правеше впечатление как играе и уж сега си го взехме ама нито при мъжете нито при юношите има и други добри момчета които в момента се раздават за отбори в Б група а не са лоши

А какво подяволите става с Данаил Ратников смята ли да го пуска в игра или не няма смисъл да играе при юношите ама няма да го ползва да го маха може да си намери късмета някъде и други проблеми има ама много ми се доспа и лягам

ЛЕКА на всички и САМО ЧЕРНО МОРЕ