Локо Сф и морал? Забравете!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
thevortex
Контакти:

Re: Локо Сф и морал? Забравете!

Мнениеот thevortex » 25 сеп 2010 23:05

lafsho написа:
thevortex написа:"В 92 минута вместо да върнат топката след като се оказваше помощна футболист"

До колкото си спомням топката беше изведена в тъч от Локо СФ след това Академик биха тъча, топката беше отнета и впоследствие беше вкаран гола. Въпреки че бях там не съм 100% сигурен тъй като моментите в които футболист на Академик лежи на тревата бяха доста и може да ги бъркам.

Така и не разбрах каква бе причината в тази ситуация в "92 минута" да лежи футболист на земята.

Забелязах обаче че Академик играха доста грубо а съдията доста често си спестяваше картони и фаулове при нарушения срещу Локомотив, за сравнение Генков получи жълт картон при неволна игра с ръка в полето на Локото, както и бе отсъден пряк свободен удар и жълт картон за Асамоа, след неотсъдена засада.

Това на страна според мен за пореден път играчите на Локото подцениха отбор. Чудя се колко пъти човек трябва да се опари преди да се осъзнае. Наистина инфарктен мач.
Само да те попитам,ти гледа ли мача?защото ако си ,щеше да видиш,че Академик владееше топката и изкараха в тъч,защото Редовски лежеше в центъра на терена доста време,а тъча го бихте Вие!!!Много моля,свалете червено-черните очила!!!

Даже бях на стадиона...
С удовлоствие бих прегледал повторение. Както казах ситуациите да лежи човек на Академик на земята бяха доста(особено в края на мача ;) ) и е възможно да се бъркам.
Не знам какви принудителни смени е имало, но ви бяха спестени доста картони.

Потребителски аватар
thehellriser
Контакти:

Мнениеот thehellriser » 25 сеп 2010 23:17

Точно Ч. море имам в предвид. В мача с Левски, че ви порязаха съм съгласен. Но нищо не казвате в колко мача сте подкрепяни от съдиите, колко картони ви спестяват за "чистата" игра на Т. Дянков и др. такива...Най-добрия играч ви е М. Митев, както и останалите ТИМ-аджии.

Освен повече мачове да гледаш на Черно Море... явно имаш претенции, по начина по който ви бихме...Имай си мнение, но да знаеш, че момента, в който отборът ти се опита да играе футбол и почнете да се борите реално за нещо,ще разбереш за какво говоря...Не може Последните години Левскарите да имат повече дузпи срещу нас отколкото играни мачове и ние да сме съдийският отбор...Другото, което е гледай малко английски футбол и Не бъркай по-твърдата игра с груба!!!

dibo
Контакти:

Мнениеот dibo » 25 сеп 2010 23:22

Репортаж за случилото се има тук:

http://ring.bg/video/reportazh-akademik ... f-2-3.html

Самият Гигов си призна косвено за случая:

Николай Гигов: Да лежиш 25 минути не е феърплей

Президентът на Локомотив София Николай Гигов бе ядосан след мача с Академик София и заяви, че да лежиш 25 минути на терена не е феърплей. „Да лежиш цял мач и да чакаш феърплей накрая и да паднеш, когато никой не те е питал съгласете се, че това е малко несериозно”, сподели босът на „столичните железничари”. „Да лежиш 25-та минута също ли е феърплей. Не оправдавам всичко това, но Академик играеше цяло полувреме с 11 човека в собствената си половина”, добави президентът на Локомотив София. „Съгласете се, че и това не е нормално. Ще разберете, ако бъдат взети мерки и наказания”, каза още Николай Гигов.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=159429

Потребителски аватар
thevortex
Контакти:

Мнениеот thevortex » 25 сеп 2010 23:25

http://ring.bg/agrupa/loko-sf-obrna-aka ... nimki.html
Значи според коментаторката точно това се е случило. Обаче на това повторение се вижда само как играч на Академик изчиства в ляво и веднага след това се прескача към паса за гола, който тръгва от дясно. Ако някой намери неизрязано повторение моля да го сподели.
Дори и такава да е ситуацията говорим за fair play(това е с идеята да се играе честно), а не за правило [лежи човек на тревата - избива се - връща се топката]
В 92-ра минута, без съприкосновение с противников играч, трудно може да ме убеди човек че не става дума за бавене на времето. Което от където и да го погледнеш няма общо с fair play-a.

Потребителски аватар
thehellriser
Контакти:

Мнениеот thehellriser » 25 сеп 2010 23:27

Фена на ФК дузпа... Давам пример, защото не играем на балетна стъпка като вас ....

dibo
Контакти:

Мнениеот dibo » 25 сеп 2010 23:31

thevortex написа:http://ring.bg/agrupa/loko-sf-obrna-akademik-snimki.html
Значи според коментаторката точно това се е случило. Обаче на това повторение се вижда само как играч на Академик изчиства в ляво и веднага след това се прескача към паса за гола, който тръгва от дясно. Ако някой намери неизрязано повторение моля да го сподели.
Дори и такава да е ситуацията говорим за fair play(това е с идеята да се играе честно), а не за правило [лежи човек на тревата - избива се - връща се топката]
В 92-ра минута, без съприкосновение с противников играч, трудно може да ме убеди човек че не става дума за бавене на времето. Което от където и да го погледнеш няма общо с fair play-a.

ОК, ако не вярваш - изчакай Канал 3 ;) Иначе и на този репортаж се вижда тичащия и навеждащ се да изпълни тъча играч на Локомотив София.

dicanio
Контакти:

Мнениеот dicanio » 25 сеп 2010 23:34

Че номера беше курвенски е ясно на всички дори и на най-заклетите буфери само дето не си го признават.Редовски падна на земята защото му се схвана прасеца за което мисля че не трябва някой да му е правил нещо маа нали буферите сте се спецялисти

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 25 сеп 2010 23:34

thehellriser написа:Фена на ФК дузпа... Давам пример, защото не играем на балетна стъпка като вас ....

А какво,всъщност играете?Да не би да е футбол?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
noi
Контакти:

Мнениеот noi » 25 сеп 2010 23:35

thehellriser написа:
Точно Ч. море имам в предвид. В мача с Левски, че ви порязаха съм съгласен. Но нищо не казвате в колко мача сте подкрепяни от съдиите, колко картони ви спестяват за "чистата" игра на Т. Дянков и др. такива...Най-добрия играч ви е М. Митев, както и останалите ТИМ-аджии.

Освен повече мачове да гледаш на Черно Море... явно имаш претенции, по начина по който ви бихме...Имай си мнение, но да знаеш, че момента, в който отборът ти се опита да играе футбол и почнете да се борите реално за нещо,ще разбереш за какво говоря...Не може Последните години Левскарите да имат повече дузпи срещу нас отколкото играни мачове и ние да сме съдийският отбор...Другото, което е гледай малко английски футбол и Не бъркай по-твърдата игра с груба!!!

Аз не знам, защо само ми цитираш мача/мачовете/ с Левски. Споменах за вашия отбор, Локото и Литекс, които имате лоби в БФС, и ви подкрепят по най-различен начин. Спестяването на картони също е подкрепа. Въпроса с дузпите - съдиите сами си усложняват живота вместо да си свирят дузпите и за двата отбора/когато ги има/. Пресен пример е днешния мач между ЦСКА-Монтана. Иначе за "английската" ви игра - опитвате се нещо да правите, но по български. Гледали сте английски футбол, когато играеше Вини Джоунс.

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 25 сеп 2010 23:36

dicanio написа:Че номера беше курвенски е ясно на всички дори и на най-заклетите буфери само дето не си го признават.Редовски падна на земята защото му се схвана прасеца за което мисля че не трябва някой да му е правил нещо маа нали буферите сте се спецялисти

За да определяш кой номер е курвенски явно си много вещ в тая материя... Да не е нещо по роднинска връзка?

Върни се в “Локо София”